Cornelia Patrichi, zdruncinată de emoție după vizita în România: „Am plecat plângând de acolo”. Ce s-a ales de averea familiei

Cornelia Patrichi, văduva marelui coregraf Cornel Patrichi, a făcut o vizită scurtă în România pentru a pune la punct câteva acte, dar și pentru a trece pe la mormântul regretatului ei soț.
Ruxandra Rădulescu
30 nov. 2021, 08:47
Cornelia Patrichi, zdruncinată de emoție după vizita în România:

Cornelia Patrichi, văduva regretatului coregraf Cornel Patrichi, a revenit pentru scurt timp în România și cu această ocazie a dezvăluit ce s-a ales întâmplat cu proprietățile ce au aparținut familiei.

Distinsa balerina a decis să se mute în Italia după moartea regretatului soț, care s-a stins din viață în 2016, după o îndelungată luptă cu cancerul.

Romanița Iovan, mărturisiri în lacrimi despre moartea soțului ei. Adevărul zguduitor la șapte ani de la tragedie: „Am fost indusă în eroare. A murit cu zile”

Cornelia Patrichi a mărturisit că a vândut două case, care au aparținut familiei sale pentru a stinge câteva datorii și a reușit să-și achiziționeze o locuință a ei în România.

Aceasta a fost copleșită de emoție la ultima vizită în țară când a și povestit ce s-a întâmplat cu moștenirea familiei Patrichi.

„Am fost în București, pentru că am vândut casa de la țară unei familii frumoase, familia Stoiciu, care o să aibă grijă de curte, să înflorească, casa să prindă viață, iar câinele meu, Raf, o să aibă doi prieteni, băieții familiei. Am plecat plângând de acolo, dar cu inima împăcată, zicând că poate Cornel mi i-a trimis de acolo, de Sus”, a declarat Cornelia Patrichi, în exclusivitate pentru Click!. Casa pe malul lacului Mostiștea, cu 5 camere, două băi, cu un etaj, livadă, teren de 2000 mp, loc de parcare, anexa garaj de barcă o scosese la vânzare cu 140.000 de euro, după cum apărea mesajul pe site-urile cu anunțuri.

Cornelia și Cornel Patrichi au locuit într-o vilă din Pipera, iar weekend-urile și le petreceau în casa de vacanță din județul Călărași, aflată pe malul lacului Mostiștea, lângă Sărulești, locuință pe care a decis să o vândă la un după moartea soțului, dar abia anul trecut a găsit proprietari.

„Cu banii de pe casă mi-am cumpărat un mic apartament în Chiajna, cochet și cu costuri de întreținere pe care mi le permit. Se zice «mai micuț și mai drăguț»” Tot într-un fotoliu stai și te uiți la televizor, într-un pat dormi și pe un scaun stai la masă. Important e să ai liniște sufletească și să fii înconjurat de o familie frumoasă și de prieteni dragi. Cunosc oameni cu palate, nefericiți total și tot timpul nemulțumiți!”, a mai spus Cornelia Patrichi, pentru Click.ro.

Fosta balerină a vrut să aibă un loc al ei, cu niște costuri mai mici.

„Am avut noroc cu domnul Stoean Marin, constructor în Chiajna, care mi-a vândut ultimul studio liber și aproape gata de mutat. Am vrut să am locul meu în București, culcușul meu, chiar dacă prietenele mele se bat care să mă găzduiască când vin la oraș, susține aceasta.

Vila din Pipera, în care s-a stins din viață legendarul dansator chiar înainte de ziua lui de naștere, a vândut-o în urmă cu doi ani de zile. O pusese la vânzare cu suma de 180.000 de euro.

Magda Catone, mărturisiri copleșitoare la nouă ani de la moartea lui Șerban Ionescu: „Nu am apucat să plâng de dorul lui”
„Casa din Pipera am vândut-o acum doi ani, mi-am acoperit greutățile, apoi e și un moștenitor, Alexandru, băiatul nostru!”, a mai punctat ea. La scurt timp după ce a vândut casa din Pipera, văduva lui Cornel Patrichi s-a trezit cu o surpriză foarte neplăcută, i s-a suspendat indemnizația, care și așa era foarte mică. „Statul Roman a avut grijă de mine și, după ce mi-am vândut casa din Pipera mi-a suspendat indemnizația de liber profesionist, pentru faptul că aveam prea mulți bani, dar asta este o altă poveste. Viața mea nu se schimbă cu 363 de lei pe lună. Cum zicea Cornel, «mergem înainte»”, a mai mărturisit Cornelia Patrichi.

Fosta soție a lui Cornel Patrichi a avut parte și de o „aniversare” tristă, deoarece a venit în România fix în perioada în care se împlineau 46 de ani de la căsătoria cu Cornel Patrichi. „Am onorat o cu o vizită la cimitir! Dar mergem înainte!”, a mai adăugat aceasta.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!