Horoscop 2022. Bani, sănătate, dragoste carieră. Se anunţă un an plin de surprize

Horoscop general pentru anul 2022. Dacă anul 2021 nu este chiar așa cum v-ați imaginat pentru mulți dintre voi, anul 2022 vine să ne aducă șansa unui nou început și a unor schimbări uimitoare.
Alina Costache
02 dec. 2021, 17:16
Horoscop 2022. Bani, sănătate, dragoste carieră. Se anunţă un an plin de surprize
Horoscop 2022.

Zodia Berbec (22 martie – 20 aprilie)
O schimbare a energiilor din jurul tău de la sfârșitul anului 2021 a însemnat că ești pe cale să îmbrățișezi viața la un nivel nou, unde sensul vieții și al existenței tale va atinge niveluri noi, pozitive. Acest lucru poate veni printr-o oportunitate de a călători pe distanțe lungi, studiind, o experiență spirituală, sau pentru unii dintre voi, sosirea unui nepot. Dacă ai probleme legale de rezolvat în 2022, atunci astrele le susțin pe majoritatea din ele, pe care ești încurajat să le rezolvi.

Dezvoltările neașteptate, dar pozitive, care implică aceste domenii ale vieții tale sunt indicate în ianuarie, mai și octombrie. Prima jumătate a anului 2022 pare a fi cea mai bună parte a anului, viața curgând lin și sănătatea ta fiind mai bună decât a fost de ceva timp. Acesta ar trebui să fie, de asemenea, un moment curent pentru relații. Din septembrie și mai apoi, o schimbare a energiilor sugerează cu tărie că vei face schimbări în rutina zilnică, posibil printr-o schimbare a obiceiurilor de lucru sau de studiu. Este posibil ca unii dintre voi să fie mai atenți la sănătate, în special la tot ce înseamnă genunchi, piele, dinți și oase.

Horoscop 2022 Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
Comparativ cu majoritatea anului 2021, anul acesta vei fi pe val, în special a doua jumătate a anului! Multe dintre tensiunile pe care le-ai experimentat ar trebui să se relaxeze odată cu începerea anului 2022 și ar trebui îmbunătățite după septembrie, când va avea loc o schimbare planetară majoră. Acest lucru îți va permite apoi să te relaxezi și să te bucuri de munca pe care ai depus-o, pentru a construi baze solide pentru viitorul tău. Aceste teme se referă în special la chestiuni interne, familiale și de proprietate care au fost proeminente de la mijlocul anului 2020.

A doua jumătate a anului 2022 este, de asemenea, un moment excelent pentru ca problemele de sănătate să se stabilizeze și pentru ca viața ta, în general, să curgă mai lin, cu mai puține restricții pe care le-ai avut de mult timp. Aceeași schimbare energetică poate însemna că concentrarea asupra afacerilor amoroase, a propriilor copii sau a unei oportunități creative, va lua o notă mai serioasă.

Taurii singuri pot găsi dragoste cu o persoană semnificativ mai tânără sau în vârstă. Dacă te întâlnești de ceva vreme, s-ar putea să ajungi la un drum încrucișat în care vei simți că ar trebui să te hotărăști dacă îți asumi un angajament sau să găsești un partener mai potrivit pentru tine. Astfel, nativii din zodia Taur pot reevalua relația lor actuală sau pot deveni mai dedicați față de aceasta. Intimitatea, finanțele comune și investițiile sunt toate sprijinite în 2022. Orice tip de activitate de parteneriat, dar în special implicarea financiară cu alții este puternic susținută pentru majoritatea acestui an. Februarie pare deosebit de importantă pentru acest tip de activitate.

Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Schimbările de energie sugerează că acesta va fi un an esențial pentru Gemeni, în special începând cu septembrie. Implicarea ta cu ceilalți va fi un punct culminant major, aceasta include căsătoria și parteneriatele de afaceri. Indicațiile susțin puternic relațiile pe tot parcursul anului 2022 și sugerează că acestea vor fi reciproc avantajoase. Unii dintre voi pot călători pe distanțe lungi, în timp ce alții vor începe o nouă etapă în viață, care vă va deschide căi la care nu ați visat niciodată. Modificările pozitive ale relațiilor sunt probabil sub această influență.

Indicațiile din jurul tău de la sfârșitul lunii februarie până la mijlocul lunii martie și din nou de la mijlocul lunii iunie până la începutul lunii iulie sugerează că ar fi înțelept să eviți să iei decizii permanente în aceste vremuri. Acest lucru se datorează faptului că este posibil să nu vă gândiți clar sau să aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Acestea sunt cu siguranță date pentru a evita semnarea documentelor sau achiziționarea unui vehicul nou. Dificultățile de comunicare sunt probabil existente în acest timp.

A doua jumătate a anului 2022 arată un accent pe viața ta de familie, membrii familiei și problemele de proprietate. Energia care vă afectează în acest timp va fi în jur de câțiva ani și sugerează că veți lucra din greu la construirea unor baze solide pentru viitorul vostru.

Zodia Rac (22 iunie – 23 iulie)
Situațiile financiare la care ați lucrat și cu care ați tratat în ultimii ani ar trebui să înceapă să dea rezultate și să se relaxeze până în septembrie. Indicațiile sugerează că munca voastră ar trebui să prezinte rezultate pozitive în special în martie și de la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai. Aceste luni sunt excelente pentru construirea stimei de sine, a situației financiare sau a veniturilor în general. Relația voastră cu oamenii cu care lucrați ar trebui, de asemenea, să curgă ușor în aceste vremuri. Ca temă generală, energia din jurul tău anul acesta sprijină cu tărie modificarea pozitivă a obiceiurilor tale de muncă sau de studiu.

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2021. Casa Sănătăţii este ameninţată, dar dragostea vine cu focuri de artificii
O oportunitate de a face acest lucru poate veni prin contactul tău cu oamenii obișnuiți. O nouă slujbă care vă vine în 2022 vă va oferi probabil mai multă libertate și flexibilitate decât ați avut în trecut. În ceea ce privește sănătatea, va trebui să urmăriți orice tip de boală care este afectată de orice tip de exces. De exemplu, dacă sunteți diabetic, poate fi necesar să acordați mai multă atenție decât de obicei dietei sau aportului de medicamente. Părțile corpului pe care va trebui să le urmăriți includ ficatul, șoldurile și coapsele.

Horoscop 2022 Zodia Leu (24 iulie – 23 august)
De la mijlocul anului 2021, energia din jurul tău a sugerat o cotitură serioasă în viața ta. Situațiile din jurul tău de atunci au însemnat că ai purtat mai multă responsabilitate decât o ai de mult timp. Această energie va dura până la sfârșitul lunii august și sugerează, de asemenea, un accent puternic pe relații și probleme de sănătate. Aceste teme vor fi deosebit de proeminente pentru cei născuți de la mijlocul lunii august. Se așteaptă evoluții neașteptate și interesante în ceea ce privește relațiile financiare sau intime comune cu ceilalți. Acest lucru va fi deosebit de relevant de la mijlocul lunii martie până la începutul lunii aprilie.

Investițiile, împrumuturile, moștenirile sau veniturile partenerului vostru se pot mișca puțin lent din iulie până la sfârșitul lunii noiembrie, dar ar trebui să își reia viteza normală la sfârșitul anului 2022. Cei dintre voi care se gândesc să întemeieze o familie pot fi binecuvântați cu una nouă în 2022. Alternativ, relația cu copiii pe care îi aveți deja este probabil să se îmbunătățească, la fel și viața voastră amoroasă, dacă sunteți singur! Aceeași energie susține, de asemenea, orice tip de activitate creativă, în mod foarte puternic.

Zodia Fecioară (24 august – 23 septembrie)
Indicațiile din jurul tău anul acesta sugerează cu tărie că acesta va fi un moment esențial pentru tine. Tot anul 2022 se concentrează pozitiv asupra aranjamentelor voastre interne, a problemelor familiale și a proprietăților, care probabil vă vor ajuta să vă mutați într-o casă mai mare sau una nouă, să vă măriți familia și să vă înțelegeți mai bine cu membrii familiei.

Cu toate acestea, cel mai mare accent pare să fie sănătatea, relațiile și capacitatea ta de a te conecta cu ceilalți în sens general. Aceste energii particulare vor începe să fie resimțite în martie, dar probabil nu vor atinge efectul complet până în septembrie și vor dura în jur de câțiva ani.

În ceea ce privește sănătatea ta, poate fi necesar să te uiți la tulburări de malbsorbție, situație în care corpul tău nu absoarbe eficient nutrienții, depresia sau problemele cu genunchii, oasele, dinții sau pielea.

La un nivel pozitiv, acesta este un moment excelent pentru a restructura un nou plan de sănătate și exerciții fizice pentru a vă îngriji în mod proactiv corpul. Cei dintre voi care au nevoie să slăbească pot constata că a doua jumătate a anului este mai ușoară decât prima pentru a obține succesul. Cea de-a doua jumătate a anului 2022 aduce mai multă responsabilitate și o schimbare esențială a statutului relației tale.

Balanță (24 septembrie – 23 octombrie)
Până la sfârșitul lunii august se pare că accentul pe prieteni, grupuri și copiii altor oameni va continua. Această concentrare înseamnă uneori că lucrați mai mult la menținerea acestor zone ale vieții voastre, dar, în același timp, construiți baze solide în ele. Este posibil să vă lipsească un prieten sau să decideți să părăsiți un grup cu care ați fost implicat de mult timp. Prietenii noi vor fi probabil în viața ta mulți ani. Dezvoltările pozitive și puternice sunt indicate cu aceste persoane de la sfârșitul lunii iulie până la mijlocul lunii august și sprijinul lor este probabil să fie important pentru voi în acest timp.

De-a lungul anului 2022 există o energie pozitivă care funcționează în viața ta, care te va ajuta să te conectezi cu ceilalți mult mai ușor decât de obicei. Starea ta de spirit este probabil mai ușoară și mai optimistă decât a fost și de ceva timp. Această energie susține cursurile scurte, călătoriile și construirea relației cu un frate, o soră sau o altă rudă de sânge care are aproximativ aceeași vârstă cu tine. Dacă ați dorit să vă reînoiți mașina sau să cumpărați una pentru prima oară, acest an este perfect în acest sens.

Zodia Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)
Accentul pe probleme de carieră, responsabilitățile pe care le aveți în afara casei voastre și relația pe care o aveți cu unul dintre părinții voștri, care există de la mijlocul anului 2021 vor continua să fie proeminente până la sfârșitul lunii august. După aceea, se pare că veți fi capabili să răsuflați ușurați și, de asemenea, veți începe să vedeți rezultatele acțiunilor voastre din acești ani anteriori. Din septembrie și pentru câțiva ani după aceea, indicațiile sugerează că atenția voastră va fi atrasă de implicarea voastră în cadrul grupurilor, al prietenilor și al copiilor altor persoane. Energiile care funcționează în acest timp sugerează cu tărie că veți avea ocazia să vă restructurați aceste zone din viață pentru a reflecta mai bine cine sunteți acum.

HOROSCOP ULTIMA LUNA NOUA 2021! 4 decembrie – Luna Noua in Sagetator cu eclipsa de soare. Ce TEMA iti seteaza pentru 2022?
Ca parte a acestui proces, puteți să renunțați la prietenii depășite și să formați altele noi, cel mai probabil cu o persoană semnificativ mai în vârstă sau mai tânără decât voi, unde există un rol de mentorat pentru unul dintre voi. Acest proces poate fi deosebit de important în octombrie. Pe tot parcursul anului aveți o energie norocoasă care vă ajută să vă creșteți nu numai veniturile și activele, ci și stima de sine!

Zodia Săgetător (23 noiembrie – 22 decembrie)
Din decembrie 2020 a avut loc o schimbare pozitivă a energiilor care vă vor ajuta să puneți un nou început în viața voastră și această energie va dura până la mijlocul lunii decembrie a acestui an, așa că veți avea o stea norocoasă în tot acest timp. Această energie face parte dintr-un ciclu prosper de doisprezece ani, care probabil va aduce posibilitatea de a călători pe distanțe lungi, de a avea mai mult contact cu oameni și locuri străine, de a studia, de a preda, de a vă crește șansele de a deveni bunic sau părinte. Și, în general, vă aduce situații care implică deschiderea de noi căi de viață, care vă vor aduce fericire și succes.

Cu toate acestea, există un dezavantaj al acestei energii și este că puteți prelua mai mult decât puteți suporta pe termen lung, cu alte cuvinte, nu luați mai mult decât puteți suporta! Ca parte a acestei energii, indicațiile din jurul vostru în prima jumătate a lunii decembrie sugerează o dezvoltare puternică în oricare dintre zonele menționate mai sus. O întâlnire întâmplătoare sau un nou proiect care începe în acest timp va avea probabil rezultate mult mai mari decât anticipați inițial.

Zodia Capricorn (23 decembrie – 21 ianuarie)
O schimbare a energiilor la sfârșitul anului 2021 a însemnat că, la un anumit nivel, ați intrat în hibernare, pregătindu-vă pentru un nou început pozitiv, care vine în viața voastră la sfârșitul anului 2022. Simbolic, aveți acest an de pregătit, cercetat și regrupat energiile voastre, pentru a fi încărcate pe deplin pentru acest nou început puternic care vă vine în cale. Ca parte a acestui proces, evoluțiile sau realizările bruște care au loc în jurul lunilor ianuarie, mai și octombrie vor avea un impact major asupra modului în care vă vedeți pe voi înșivă și atitudinea voastră generală față de lume. Este posibil ca acestea să implice știri neașteptate, călătorii sau situații care implică un frate.

Energia restrictivă care vă afectează partenerul, de la mijlocul anului 2021 pare că se va ridica începând din septembrie, ușurând unele dintre restricțiile financiare, psihologice sau intime care v-au afectat prin partener sau o altă persoană apropiată. Cu toate acestea, înainte ca aceste situații să se ușureze, există câteva perioade de timp care vor avea nevoie de o manipulare foarte atentă, pentru a menține structurile actuale viabile, dar permițând și flexibilitate, fără ca acestea să se dizolve.

Horoscop 2022 Zodia Vărsător (22 ianuarie – 19 februarie)
Pentru mulți nativi, ultimii câțiva ani au fost dificili, dar vestea bună este că această perioadă de responsabilitate și, eventual, de singurătate, este aproape terminată. Problemele de relație, atât cele personale, cât și cele de afaceri, ar trebui să înceapă să se relaxeze de la sfârșitul lunii august. Se pare că implicarea ta cu ceilalți în ultimii ani a însemnat muncă și responsabilitate grea, dar și oportunitatea de a forma baze profunde și ferme pentru interacțiunea ta viitoare cu ei. Aceasta nu este cu siguranță o energie ușoară, ci o energie plină de satisfacții pe termen lung.

Ca parte a acestui accent pe relații, se pare că va exista o oarecare confuzie în jurul lunilor februarie, până la mijlocul lunii martie și apoi din nou în a doua jumătate a lunii iunie și începutul lunii iulie, care va necesita o atenție atentă. Acest lucru se datorează faptului că poate fi dificil să lucrezi structural și flexibil, într-un mod care funcționează ușor pentru tine și pentru o altă persoană. Alternativ, o problemă de sănătate poate fi dificil de gestionat în aceste perioade.

Pe o notă mai strălucitoare, aceste teme îți părăsesc viața după luna august, te lasă într-o situație mai bună pentru a vedea lumea și viața ta într-un mod mai optimist. De-a lungul acestui an se pare că vă veți putea baza pe sprijinul prietenilor, al grupurilor de care aparțineți și al copiilor altor persoane, acestea sunt probabil sursa fericirii și a norocului, mai ales în martie și aprilie, mai.

Horoscop 2022 Zodia Pești (20 februarie – 20 martie)
Acesta este probabil un an pe care nu-l vei uita prea curând. În primul rând, există un accent norocos și pozitiv pe situațiile legate de carieră, imaginea ta, direcția vieții și relația pe care o împărtășești cu unul dintre părinții tăi. Se pare că ceea ce ați învățat în 2021 va fi valorificat în acest an prin oportunități îmbunătățite la locul de muncă și o mai bună înțelegere a ceea ce doriți să faceți cu viața voastră. Schimbările de carieră făcute în acest an sunt susceptibile să implice mai multă libertate sau flexibilitate în programul vostru de lucru, inclusiv posibilitatea de a călători prin muncă.

Persoanele cu autoritate și locurile din care solicitați aprobarea, de exemplu, o agenție guvernamentală sau un consiliu, vor funcționa bine și cu voi. La un alt nivel, se pare că veți continua să lucrați și să studiați din greu în prima jumătate a acestui an. La sfârșitul lunii august, aceste situații ar trebui rezolvate și se pare că veți fi gata să continuați să vă concentrați asupra restructurării vieții la toate nivelurile. În a doua jumătate a anului 2022, este probabil să fiți mai atent la sănătatea și relațiile voastre, atât personale, cât și profesionale.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'