Politician bătut cu sălbăticie: „Poliţia mi-a sugerat să mă împac cu bătăuşii” VIDEO

Fostul viceprimar din Corbeanca a fost bătut cu sălbăticie într-o cabană de pe Muntele Mic, o zonă turistică din judeţul Caraș-Severin.
Filip Stan
06 dec. 2021, 13:08
Politician bătut cu sălbăticie:

Politican bătut cu sălbăticie! Fostul viceprimar al comunei ilfovene Corbeanca a ajuns la spital, sâmbătă, după ce a fost bătut, în timp ce se afla în vacanță, de patronul unui hotel de pe Muntele Mic, o zonă turistică din județul Caraș-Severin. Alături de politician a primit îngrijiri medicale de urgență și un prieten al acestuia.

Politicianul Adrian Hojda plănuise, la sfârșitul acestei săptămâni, o scurtă vacanță la Muntele Mic, din județul Caraș-Severin. Hojda s-a cazat împreună cu iubita lui, fratele acesteia și un alt cuplu într-o pensiune situată în apropierea hotelului „Montis”, patronat de frații Constantin și Marcel Halip.

Sondaj Avangarde: PSD 40%, PNL 17%, AUR 15%, iar USR 11%. George Simion, aproape de cifrele lui Cîţu
Pentru că fratele iubitei sale îi cunoștea pe cei doi, ar fi rămas să se întâlnească la un pahar cu vin, într-una din zile. Totuși, sâmbătă dimineață, undeva în jurul orei 04.00, Constantin Halip a venit în vizită, neanunțat, însoțit de un prieten.

Adrian Hojda a povestit că la momentul respectiv nu dormea, ci era cu prietenul său și jucau cărți. „Constantin Halip a venit însoțit de un anume Blaj, despre care am înțeles că organizează petreceri pe pârtie. Discuția a decurs în condiții civilizate până când, băut fiind, Halip a deveit agresiv în limbaj. La un moment dat, mi-a cerut băutură, însă nu am vrut să-i mai dau. Atunci l-a sunat pe fratele său, Marcel, să-i aducă de băut. Înainte ca Marcel Halip să ajungă, a avut loc un incident care a degenerat foarte repede”, a spus Adrian Hojda.

Politicianul spune că, într-un moment de nemulțumire, Halip ar fi lovit cu pumnul în masă. „Pentru că a făcut zgomot, prietenul meu i-a atras atenția că fetele dorm și l-a rugat să nu mai facă gălăgie așa de mare. Atunci a urmat un schimb de replici, iar conflictul a început să escaladeze”, a mai afirmat Hojda.

Acesta spune că Blaj l-a atacat pe prietenul său, moment în care, împreună cu Halip a încercat să-i despartă. Deodată, Halip s-a întors, însă, împotriva lui și au început să se îmbrâncească.

„În timp ce încercam să-l liniștesc pe Constantin Halip, care încerca să mă lovească, în cameră a apărut și fratele său, Marcel Halip, care tocmai adusese cu el o sticlă cu vin. Fără să stea prea mult pe gânduri, mi-a spart sticla respectivă în cap. Când au văzut că sunt plin de sânge, au fugit toți trei”, a explicat, pentru România TV, fostul viceprimar.

Victimele au sunat la numărul de urgență 112, însă atât poliția, cât și ambulanța ar fi ajuns la fața locului abia după aproximativ două ore.

Până atunci, cei doi bărbați, care erau plini de sânge, au fost bandajați de salvamontiști. Abia mai târziu au primit ajutor medical de specialitate. Pentru că rănile erau adânci, iar hemoragia nu se oprea, a fost nevoie ca cei doi bărbați să fie cusuți.

Adrian Hojda susține că polițiștii din Borlova au ajuns la fața locului după aproximativ două ore. Mai mult, fostul viceprimar din Corbeanca ar fi fost sfătuit să se împace cu agresorii.

În același timp, Hojda spune că și Constantin Halip le-ar fi transmis, pe un ton amenințător, să nu meargă la Poliție și să-și vadă de treaba lui.

Avocatul lui Hojda, Adrian Cuculis, a declarat, pentru Gândul, că din verificările pe care le-a făcut, cei doi frați sunt cunoscuți drept persoane violente, pe numele cărora au fost întocmite, de-a lungul timpului, mai multe dosare penale.

În același timp, Cuculis a menționat faptul că Adrian Hojda va merge luni la Institutul Național de Medicină Legală, după care va merge la Poliție și va depune plângere.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Se oprește mașina la ITP. Îți reține talonul și actele: Dacă te prinde, nu poți să pleci
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Greșeala care îi costă pe șoferi. Pierd tot ce au în mașină și primesc amendă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...