Bianca Drăgușanu își face cea mai la modă operație estetică de la Hollywood. Vedeta vrea să semene cu supermodelul Bella Hadid

Bianca Drăgușanu vrea să-și facă cea mai în vogă intervenție chirurgicală, la care au recurs multe vedete de la Hollywood și care a transformat-o într-o celebritate pe supermodelul Bella Hadid.
Ruxandra Rădulescu
06 dec. 2021, 21:24
Bianca Drăgușanu își face cea mai la modă operație estetică de la Hollywood. Vedeta vrea să semene cu supermodelul Bella Hadid

Bianca Drăgușanu nu a făcut niciodată un secret că este adepta intervențiilor plastice și a vorbit în detaliu despre retușurile chirugicale pe care le-a suferit de-a lungul timpului.

Vedeta vrea să aibă mereu o imagine actuală și și-a exprimat dorința de a recurge la o nouă intervenție, care este foarte în vogă la Hollywood. Bianca Drăgușanu are de gând să-și modifice forma ochilor, astfel încât să dobândească aspectul de ochi de „vulpiță” sau de „pisică”.

Bianca Drăgușanu își schimbă silicoanele. Ce i-a transmis medicul înainte de intervenţia chirurgicală

Una dintre vedetele de peste hotare care a ajuns celebră datorită acestui retuș la nivelul feței, este supermodelul Bella Hadid.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nu are de gând să se oprească cu operațiile estetice până nu va ajunge să arate perfect, iar acum vrea o intervenție care să-i ofere aspectul de „ochi de pisică”.

”Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. Blondina e gata de război: „E un om pervers și viclean. Te încolțește doar ca să facă rating”

Bianca Drăgușanu este în centrul unui nou scandal, iar de data aceasta cel care a supărat-o pe blondină este nimeni altul decât Cătălin Măruță.

Fosta asistentă TV este extrem de furioasă pe Măruță deoarece atunci când a fost invitată în emisiunea pe care acesta o prezintă, i-a adresat vedetei întrebări tendențioase, menite să o pună într-o lumină nefavorabilă.

Bianca Drăgușanu s-a dat de gol: se îmbracă în haine contrafăcute, din Turcia! Cum s-a făcut de râs blondina

Mai mult, Bianca declară că stabilise cu producătoarea emisiunii ce fel de subiecte să abordeze în cadrul interviului, însă Măruță nu a ținut cont deloc de acest aspect. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că mai multe persoane au avertizat-o să nu se ducă în emisiunea lui Cătălin Măruță deoarece este o persoană extrem de înșelătoare.

”Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Blondina susține că refuză să mai aibă de-a face cu Măruță, deoarece a fost extrem de dezamăgită de comportamentul său.

”Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a mai spus ea.

„Urât, foarte urât din partea lui”

Vedeta a declarat că nu a avut niciodată vreun conflict cu Cătălin Măruță și i se pare inacceptabil să fie pusă în ipostaze negative pentru audiență.

”În concluzie, sunt foarte dezamăgită că deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși repet am fost avertizată de mai multe persoane bă nu te duce, că omul nu e ceea ce pare și te încolțește doar ca să facă rating. Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în iposteze aiurea, în fața unor mesaje are unor hateri”, a mai spus ea.

Una dintre întrebările care au enervat-o la culme pe Bianca Drăgușanu a fost dacă deține carte de muncă pentru activitățile pe care le prestează și din care își câștigă banii.

”N-am vorbit de evoluția mea, decât am fost întrebată dacă eu lucrez cu carte de muncă, când la mine e totul transparent și evident că răspunsurile mele au venit pe măsura întrebărilor lui, dar mi s-a părut foarte aiurea să mă justific, în contextul în care eu fusesem invitată pentru a vorbi lucruri faine, mișto, pozitive și așa mai departe. Nu i-am înțeles atitudinea, sunt foarte dezamăgită și mă văd nevoită să fac parte din acei oameni în care nu mai am încredere și care nu își mai doresc niciodată să meargă în emisiunea lui. Urât, foarte urât din partea lui”, a mai spus vedeta pentru Spynews.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!