Fuego destramă mitul sărbătorilor: „N-am împodobit bradul niciodată, nu cânt colinde”

Fuego este un artist ale cărui melodii sunt sinonime cu sărbătorile de iarnă, totuși artistul recnoaște că nu a împodobit niciodată bradul și nici nu cântă colinde.
Ruxandra Rădulescu
08 dec. 2021, 16:37
Fuego destramă mitul sărbătorilor:

Fuego, pe numele său Paul Surugiu, a devenit în ochii publicului un adevărat simbol al sărbătorilor de iarnă și mai ales al Crăciunului, datorită piesei de succes „Împodobește mamă, bradul!”. Deși artistul a declarat că iubește această perioadă, a afirmat în mod surprinzător că există anumite tradiții pe care nu le-a urmat niciodată.

Fuego a renunțat la cântat din cauza pandemiei. Ce a fost nevoit artistul să facă pentru bani

Fuego a mărturisit în cadrul unei postări pe Facebook că este recunoscător publicului pentru faptul că imaginea sa este asociată unei sărbători speciale cum este Crăciunul. Artistul a subliniat că deși adoră colindele tradiționale, nu are asemenea melodii în repertoriul său, ci doar piese proprii.

„Multă lume spune că sunt un simbol al Crăciunului, că într-un fel sau altul imaginea mea este asociată cu această sărbătoare, iar cântecele mele au devenit coloană sonoră pentru perioada aceasta în care deja am intrat. Nu știu cât e de adevărat sau nu, dar știu sigur că iubesc piesele mele dedicate Crăciunului. Eu nu cânt colinde. Cânt propriile mele melodii, cu mesaj specific și cu anumite sonorități, pe care oamenii au ajuns în ani să le iubească și să le transforme în părți ale propriilor sărbători. Firește că-i onorant și cumva latura aceasta a carierei mele, care nu-i limitată, cum ar crede unii, doar la luna decembrie, mă împlinește. Iubesc sărbătoarea care se apropie și vă aștept pe toți să ne bucurăm împreună în concertele mele, de pe 10 pe 28 decembrie, prin toată țara!”, a fost mesajul transmis de Fuego pe contul de Facebook.

Fuego a recunoscut în cadrul emisiunii „La Măruță” că nu a împodobit niciodată bradul, însă a menționat proiectul său caritabil de a ajuta artiștii bonavi, care se află la început de drum, dar care nu au posibilități financiare.

„În perioada mea se purtau globurile de sticlă. N-am împodobit bradul niciodată până acum, vă spun sincer. Mereu îl făcea mama sau cine mai era, dar mereu mă uitam la ei cum îl fac. Vreau să duci bradul în platou și Cătălin Măruță să facă un concurs. Tinerii să trimită cele mai frumoase mesaje pentru mama.

Fuego, dezvăluire șoc! Artistul suferă de probleme cardiace: „Mă tratez cu pastile”

Eu cred că mulți tineri sunt plecați peste hotare și mama lor îi așteaptă cu drag, dar de obicei nu prea ajung în țară. Bradul va ajunge la cel mai inspirat telespectator. Am un proiect caritabil care sprijină artiștii bolnavi.

Am reușit în aproape 7 ani să sprijinim aproape 400 de artiști pentru că atunci când eram copil nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor. În tinerețe nu a avut nimeni grijă, am avut o copilărie grea, am luat-o de la zero”, a declarat Fuego, la PRO TV.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea cu plaje ca în Miami, dar prețuri pentru orice buzunar. Tot mai mulți români vin aici, se ajunge la ea repede și ușor
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Un român, mare vedetă pe Netflix. Este milionar, cunoscut la nivel mondial
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Larry, pisica de la Downing Street, rămâne constantă după schimbările politice majore
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!