Doi studenţi au fost găsiţi morţi într-o vilă. Descoperire şocantă într-un cartier de lux din Iaşi UPDATE

Doi tineri au fost găsiți morți într-o vilă din Iaşi. Este vorba despre un student la medicină de origine marocană și iubita acestuia cu care se mutase recent. Criminaliștii iau în calcul varianta unui dublu asasinat și doi suspecți au fost deja duși la audieri.
Filip Stan
11 dec. 2021, 14:25
Doi studenţi au fost găsiţi morţi într-o vilă. Descoperire şocantă într-un cartier de lux din Iaşi UPDATE

UPDATE: Doi studenţi au fost găsiţi morţi într-o vilă din Iaşi. Prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, susţine că leziunile traumatice indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc.

„Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare”, a declarat pentru Agerpres prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Cadavrele tinerilor au fost deja ridicate și duse la IML Iași, pentru a se efectua necropsia și a se stabili cauzele deceselor. Victimele, un marocan și o româncă, erau studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, iar locuința în care au fost găsiți morți era închiriată.

Doi studenţi au fost găsiţi morţi într-o vilă din Iaşi. Potrivit primelor informaţii, cei doi locuiau cu chirie în casa în care au fost găsiţi fără suflare.

Doi studenţi au fost găsiţi morţi într-o vilă din Iaşi

Criminaliştii sosiţi la faţa locului iau în calcul varianta unui dublu asasinat. Cadavrele au fost ridicate și duse la Institutul de Medicină Legală pentru a se efectua necropsia.

Citeşte şi Crimă înfiorătoare în Germania. Un bărbat şi-a ucis întreaga familie după ce s-a aflat că a falsificat certificatul verde al soţiei

De asemenea, oamenii legii au stabilit un cerc de suspecţi iar doi bărbaţi au fost duşi deja la audieri.

Tinerii, un marocan și o româncă, erau studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Potrivit unor surse ale BZI trupurile acestora ar fi incendiate.

Citeşte şi Crimă cumplită în Neamţ! Şi-a înjunghiat fetiţele gemene după o ceartă cu soţia. „Îmi pare rău că n-a fost și soacra aici”

Crimă urmată de sinucidere la Constanţa. Descoperire macabră făcută de fiul victimei

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost înjughiată de cel cu care avea o relaţie de un an. După ce a realizat ce a făcut, bărbatul în vârstă de 52 de ani s-a sinuncis. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul femeii.

Femeia în vârstă de 51 de ani îl cunoscuse pe bărbat la locul de muncă, iar de un an de zile aveau o relaţie. Se pare că bărbatul în vârstă de 52 de ani ar fi fost căsătorit, iar apropiaţii spun că scandalul ar fi îzbucnit din cauza geloziei.

Potrivit primelor cercetări, bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit în zona toracelui, după care s-a sinucis.

Amândoi au fost găsiţi morţi pe canapeaua din bucătărie, chiar de fiul în vârstă de 28 de ani al femeii.

„Polițiștii din Constanța au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că și-ar fi găsit mama și pe concubinul acesteia decedați, în locuința femeii din municipiul Constanța.

Persoanele au fost identificate, fiind vorba despre o femeie, de 51 de ani și un bărbat, de 52 de ani, ambii fiind decedați, prezentând plăgi tăiate la nivel toracal. Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Trupurile neînsuflețite urmează a fi transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului“ au precizat reprezentanții IPJ.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Se confiscă și se vinde
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi, lăsați pe loc fără permis. S-a schimbat legea
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?