Compatibilităţi zodii 2022. Care sunt semnele zodiacale care au cele mai mari şanse să formeze un cuplu anul viitor

Anul 2022 vine cu surprize majore din punct de vedere al compatibilităţii zodiilor. Astfel, zodii care, în mod normal, se înţelegeau de minune, anul viitor pot ajunge la cuţite, iar altele între care existau conflicte pot ajunge să rezoneze la maximum.
Alina Costache
11 dec. 2021, 13:56
Compatibilităţi zodii 2022. Care sunt semnele zodiacale care au cele mai mari şanse să formeze un cuplu anul viitor

Compatibilităţi zodii 2022. Mai exact, zodiile de foc nu se vor mai înţelege între ele ca până acum, la fel stând lucrurile şi cu zodiile de aer, apă sau pământ. Anul 2022 va fi, aşadar, un an al compromisurilor mai mici sau mai mari.

Compatibilităţi zodii 2022. BERBEC

Berbecii au o compatibilitate foarte bună, pe toate planurile, cu Leii, Fecioarele şi Săgetătorii, o compatibilitate bună, mai ales pe plan financiar, cu Taurii, Gemenii, Balanțele și Peștii. Nu se vor înțelege, însă, aproape deloc cu Racii, Scorpionii, Capricornii și Vărsătorii.

Compatibilități zodii 2022. TAUR

Taurii se vor înţelege excepţional cu Gemenii, Balanțele, Scorpionii și Vărsătorii. Ba chiar, pot trăi o frumoasă poveste de iubire cu un Vărsător. Se vor înțelege bine cu Berbecii, Capricornii și Fecioarele şi ar face bine să evite orice interacţiune cu Leii, Săgetătorii, Peștii sau Racii.

Compatibilități zodii 2022. GEMENI

Gemenii vor fi compatibili pe toate planurile, dar mai cu seamă în cel profesional, cu Taurii, Fecioarele și Scorpionii. Cu ceva compromisuri, pot avea interacţiuni decente cu Berbecii, Balanțele și Vărsătorii. Nu va exista nici urmă de înţelegere între Gemeni şi Raci, Lei, Săgetători, Capricorni și Pești.

Compatibilități zodii 2022. RAC

Racii vor avea relaţii foarte bune cu Leii, Fecioarele, Balanţele şi Săgetătorii şi interacţiuni bune cu Scorpionii, Peștii și Vărsătorii. De evitat Berbecii, Taurii, Gemenii și Capricornii.

Compatibilități zodii 2022. LEU

Leii vor avea relaţii aproape perfecte cu Berbecii, Racii, Săgetătorii și Peștii, relaţii bune cu Balanțele, Scorpionii, Capricornii și Vărsătorii. Cel mai bine ar fi să se ţină la distanţă de Tauri, Gemeni și Fecioare, care au tendinţa să le saboteze planurile şi să-i facă să-şi piardă încrederea în ei înşişi.

Citeste si Horoscop Minerva 2022: un an plin de schimbări, în amor şi la serviciu. Karma se uită „chiorâş” la multe zodii

Compatibilități zodii 2022. FECIOARĂ

Fecioarele se vor înțelege formidabil cu Berbecii, Gemenii, Racii, Scorpionii și Săgetătorii. Vor avea o relație bună cu Taurii și Vărsătorii. De evitat cât se poate Leii, Balanțele, Capricornii și Peștii. Se lasă cu scântei la fiecare interacţiune cu aceştia.

Compatibilități zodii 2022. BALANŢĂ

Balanţele vor dezvolta o relație foarte bună cu Taurii, Racii, Scorpionii și Peștii, se vor înțelege bine cu Berbecii, Gemenii, Săgetătorii, Leii și Vărsătorii. Cel mai bine ar fi să se ţină departe de Fecioarele, Capricornii și Vărsătorii.

Compatibilități zodii 2022. SCORPION

Scorpionii vor rezona la maximum pe toate planurile cu Taurii, Gemenii, Fecioarele și Balanțele. Se vor înţelege bine şi cu Racii şi Leii. Interacţiunile cu Peştii, însă, vor fi extrem de solicitante şi nesatisfăcătoare. Şi cu Berbecii, Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii vor avea relaţii dificile.

Compatibilități zodii 2022. SĂGETĂTOR

Săgetătorii își păstrează relațiile bune cu ceilalți doi nativi de foc, Berbecii şi Leii. Se vor înţelege bine şi cu Racii, Fecioarele şi Vărsătorii. Au o compatibilitate bună cu Balanțele și Peștii. Nu reuşesc, însă, să ajungă la un numitor comun cu Taurii, Gemenii, Scorpionii și Capricornii.

Compatibilități zodii 2022. CAPRICORN

Aceşti nativi sunt cei mai defavorizaţi de astre, în 2022, în ceea ce priveşte compatibilităţile cu restul senelor zodiacale. Se vor în înţelege excepţional cu Vărsătorii și Peștii, dar nu vor putea ajunge la niciun rezultat cu Berbecii, Gemenii, Racii, Fecioarele, Scorpionii și Săgetătorii.

Citeste si HOROSCOP 2022. Cea mai ghinionistă zodie a anului viitor. Astrologul Maria Sârbu a citit în astre

Compatibilități zodii 2022. VĂRSĂTOR

Vărsătorii au o compatibilitate foarte bună în anul 2022 cu Taurii, Săgetătorii, Capricornii și Peștii. Şi cu Gemenii, Racii, Leii și Fecioarelese vor putea înţelege bine dacă mai lasă de la ei. Vor intra des în conflicte cu Berbecii, Balanțele și Scorpionii.

Compatibilități zodii 2022. PEŞTI

Peștii se vor înțelege mai bine ca niciodată cu Leii, Balanțele, Capricornii și Vărsătorii. Relațiile cu Berbecii, Racii și Săgetătorii ar putea fi acceptabile dacă mai lasă, măcar uneori, mândria deoparte. Le vor face zile fripte, în schimb, Taurii, Gemenii, Fecioarele și Scorpionii.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?