Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”

Zannidache, fost concurent la Survivor (Kanal D) şi Chefi la cuțite (Antena 1), a urcat pe scena iUmor unde a făcut senzație cu roast-ul său. Zanni nu a ezitat să recunoască în faţa tuturor că se simte copleșit de emoții.
Oana Anghel
12 dec. 2021, 23:51
Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor:

Am foarte multe emoţii în momentul de faţă, dar mă consolează că am văzut în emisiunea voastră oameni care n-au nicio treabă cu umorul şi încă sunt aici şi sunt şi plătiţi pentru treaba asta„,

Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg, dar…”, a spus Zannidache. “Ce vă uitați așa la mine? (…) Așa arăta și Copoț în tinerețe după ce adormea la petreceri și îl desenau băieții cu markerul pe față”, a continuat Zanni.

Am crescut orfan și sărac. (…) Se pare că va trebui să spun asta la fiecare emisiune ca să ajung la sufletul publicului”, a mai adăugat Zanni.

Fostul concurent Chefi la cuțite a mai vorbit despre felul în care oamenii reușesc să se îmbogățească: “Elon Musk a pornit de la zero. Taică-su săracu era miner. Avea o mină de smaralde”.

Totodată, el a povestit și despre experiența de la Chefi la cuțite.

Citeste si Zanni, de la Kanal D la Antena 1. Roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg” 

M-am dus acolo să gătesc. O să mă întrebați de ce. De foame. Mai primești un ban, te mai vede lumea la televizor, mai un TikTok, ai fentat și ziua de azi și uite așa mi-am luat și primul apartament. Acasă oricum nu aveam ce să fac exact ca Bordea la Capatos, aşa că am zis să mai apar şi eu la tv, cum zice tavi Clonda când mai apare la Gabriela Cristea în emisiune. Exact ca mine, atât că pe mine mă mai invită şi alţii, pe el doar nevasta ”, a zis Zanni.

Zanni, roast de excepţie la iUmor: „Am niște glume pe care nici eu nu le înțeleg”

Zannidache a reuşit, practic, performanţa de a lua la roast inclusiv textul pe care îl avea în față, punând la îndoială aproape fiecare glumă. “Mamă, gluma asta mi-e frică să o fac”, a zis Zanni înainte de a face o glumă rasistă: „În toată istoria ei, România a lansat doi sateliţi: primul, în 2012, nu a funcţionat nici la lansare. Practic, am aruncat nişte gunoi în spaţiu să facem în ciuda ălora care adună fier vechi că n-au cum să ajungă la el”.

Zanni l-a luat la roast și pe Mihai Bendeac.

Noi doi semănăm destul de mult. Încercăm să supraviețuim fără să facem nimic. Mă rog, parcă tu supraviețuiești mai bine. Am auzit că donezi bani pentru oameni cu probleme. (…) Am tot trecut pe la bancă și am întrebat dacă a intrat ceva de la Bendeac”, a mai spus Zannidache.

În ciuda emoţiilor, Zanni a reuşit să-i cucerească pe juraţi încă de la prima glumă: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate…”, a fost replica lui Mihai Bendeac, care a adăugat: „Mi se pare absolut senzațional ce a putut să gândească băiatul ăsta! A fost un fel de roast în roast!”.

Citeste si Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea despre fanteziile cu Denise Rifai. Juratul de la „iUmor” nu s-a putut abţine

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Domnitorul român care a fost căsătorit cu propria mătușă. A avut 4 soții de-a lungul vieții
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Sebastian Burduja: Producția de energie a României va crește până în 2027
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!