Alege ambalaje de carton sau alte materiale biodegradabile de la Snick Ambalaje

Multă lume se gândește că cei ce sunt patroni la un restaurant sau local o duc extrem de bine. Însă nu se gândesc și câtă muncă este depusă pentru ca acea afacere să reziste.
Alina Costache
15 dec. 2021, 11:05
Alege ambalaje de carton sau alte materiale biodegradabile de la Snick Ambalaje

Există, cel puțin în orașele mari, zeci de localuri unul după altul. Competiția este acerbă, așa că nu poți să îți câștigi clientela cu ceva ce se face deja în zeci de locuri, decât dacă aduci ceva în plus. Pe lângă faptul că mâncarea trebuie să fie gustoasă, servirea trebuie să fie impecabilă, angajații respectuoși, localul să arate bine și să te simți bine acolo și serviciile de delivery trebuie să fie la același nivel. Iar în ultimii ani delivery-ul a fost cel ce a scos la liman multe afaceri ce erau în pragul falimentului și continuă să fie la un nivel crescut având în vedere situația pandemică.

Oamenii vor prefera să comande de la localuri care se mișcă destul de repede nu la care trebuie să aștepte două ore și mai aduc și mâncarea rece. De asemenea vor ține cont și de cum vine ambalată mâncarea. Detaliile contează, iar pentru multe persoane contează și prezentarea produsului. Mâncarea împrăștiată prin caserolă în loc să fie frumos compartimentată sau mai rău, vărsată prin pungă, va provoca nervi și ca în efect de domino ai pierdut un client. Ca să nu mai vorbim de ambalajele din plastic, având în vedere câte alternative sunt acum. Ambalajele alese spun multe despre tine și afacerea ta, așa că alege ambalaje de carton sau alte materiale biodegradabile de la Snick Ambalaje.

O afacere verde atrage mai mulți clienți

Tot mai mulți oameni conștientizează efectele poluării asupra mediului. Se fac eforturi supraomenești de a curăța oceanele și tot mai mulți adoptă sortarea și reciclarea. Fiecare are datoria de a se schimba câtuși de puțin, dacă își dorește un pământ mai curat pentru generațiile ce urmează.

Clienții tăi vor observa cu siguranță ambalajele pe care le folosești. Pe lângă faptul că personalizarea lor cu logo-ul firmei aduce o notă de eleganță, alegerea unor ambalaje carton, hârtie, lemn, palmier, trestie sau PLA vor contribui la protejarea naturii și la atragerea clienților. Știind că ai respect față de mediul înconjurător cu siguranță îi vei fideliza. În plus, astfel le ușurezi și lor treaba atunci când trebuie să sorteze ambalajele.

Snick Ambalaje – partenerul afacerii tale

Echipa de la Snick Ambalaje are peste 14 ani de experiență în acest domeniu.  Ai posibilitatea de a comanda de la ei câte o mostră gratuită din fiecare produs de care ești interesat ca tu să afli ce se potrivește afacerii tale. Ulterior poți reveni cu o comandă mare, iar în funcție de cantitatea de produse, acestea pot fi și personalizate.

Vei regăsi aici produse de calitate superioară, rezistente și cel mai important – biodegradabile. Indiferent de tipul de afacere, fie că este un restaurant sau un food truck, aici cu siguranță vei găsi ambalajele biodegradabile potrivite.

Descoperă catalogul online accesând www.snick-ambalaje.com.

Contact:

[email protected]

Spynews
Anamaria Prodan, la un pas să piardă apartamentul pe care îl deține în clădirea lui Donald Trump, din cauza presupuselor datorii ale lui Laurențiu Reghecampf: ”N-a mai rămas nimic”
Bzi.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Cele 5 sfaturi pentru a opri căderea părului. Primul este cel mai important
Capital.ro
Taxă pentru șoferii care trec prin Bulgaria. Este obligatorie de la 1 Septembrie
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. E UNICĂ în lume, nimeni NU are așa vilă
DailyBusiness
Se scumpesc iar GAZELE, de luna aceasta. Dumitru Chisăliță: „Politicienii îți dau ceva gratis, iar tu plătești mai mult”
Adevarul
Secretele lui Putin, dezvăluite de fostul său consilier economic: „Războiul din Ucraina se va termina într-un singur fel“
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Cum încearcă Oana Lis să facă rost de bani pentru tratamentul soțului ei, Viorel Lis: „Ne vedem săptămâna asta. Cât oferi?”
Evz.ro
Elena Lasconi a luat un strateg american care l-a "consultat" și pe Ion Iliescu
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Vacanța de vară, prelungită! Anunț de ultimă oră pentru elevi
Cancan.ro
Cătălina Ponor a ajuns de nerecunoscut! Cum s-a transformat trupul ei, la 7 ani după ce s-a retras din gimnastică
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Calendarul vacanțelor școlare din 2025. Vacanța de iarnă se termină pe 7 ianuarie
Capital.ro
Mașinile au interzis! Măsura a intrat în vigoare de astăzi, 20 August
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
"A bubuit! Am mers să trezesc copiii, n-am mai putut să mă întorc și după el" Soția bărbatului mort după ce aparatul de aer condiționat a explodat, mărturii cutremurătoare
substantial.ro
Lansetele Okuma: performanță și inovație pe malul apei
MediaFlux
JOE BIDEN, ANUNȚ pentru DONALD TRUMP! Lovitură în ALEGERILE din SUA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...