Adrian Nartea a fost la un pas de moarte: „Dacă-ți dai pauze și intri în depresie, greu îți mai revii”

Adrian Nartea a fost la un pas de moarte, atunci când i s-a descoperit o tumoare în cap, în spatele ochiului. Când a aflat vestea tristă, nu a ştiut cum să reacţioneze, i-a luat câteva zile până să realizeze ce i se întâmplă. Se întreba dacă operaţia va reuşi sau va muri.
Alina Costache
15 dec. 2021, 21:28
Adrian Nartea a fost la un pas de moarte:
Adrian Nartea a fost la un pas de moarte

Adrian Nartea a fost la un pas de moarte. Protagonistul din celebrul serial „Vlad” a povestit experienţa care i-a schimbat total percepţia despre viaţă. De asemenea, acesta le-a oferit câteva sfaturi celor care poate trec prin situații asemănătoare în aceste momente, dar și celor care sunt perfect sănătoși.

Citeşte şi: Adrian Nartea este în doliu. Mesajul postat pe Internet: „Sper să ne zâmbești de unde ești”

Adrian Nartea a fost la un pas de moarte

Aveam o tumoare în cap, în spatele ochiului. Mi-au spus că voi ramâne desfigurat. De la aflarea veștii și până la momentul operației, viața mea s-a schimbat total. Mi-am dorit să dețin controlul la tot, dar sunt atât de multe lucruri care se întâmplă încât în mintea ta apar doar întrebări: o să fie bine, o să mai trăiești?

Eu, unul, am simțit că m-am întors la întrebări pe care nu le-aș fi pus altfel vizavi de viață și de ceea ce va urma. După ce am aflat vestea, mi-au trebuit câteva zile să o diger, iar apoi am intrat într-un… mood operațional, să îi spunem.

Un sfat ar fi să își țină mintea ocupată, nu să îți plângi de milă, deoarece nu te va ajuta în niciun fel. Cred că e mai bine să îi activezi acel plan de acțiune, în care să faci orice. Nu ai motive să ieși din casă și să faci anumite lucruri? Ieși! Sună un prieten, ajută pe cineva.

Pe mine m-a ținut ocupat birocrația – tot ce aveam de făcut pentru pregătirea operației și înțelegerea mai bună a termenilor medicali. Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii de acolo.

Până una, alta, chiar dacă s-a întâmplat ceva, te uiți la tine: ai doua mâini, două picioare, respiri? Pornește de acolo! Când toată lumea caută rețeta perfectă, cel mai important e să cunoști ingredientul principal: pe tine. Iar pentru asta nu-ți trebuie neapărat vreo experiență traumatizantă, ci poți să-ți imaginezi și să o faci fără a fi nevoit să treci prin asta„, a spus Adi Nartea pentru Viva.ro.

Actorul mărturisește că diagnosticul primit i-a schimbat modul în care vedea viața până atunci. „Mi s-au schimbat, într-adevăr, valorile. Îmi dau seama că toate lucrurile după care alergăm zi de zi sunt impuse de noi, de societate, de modele impuse și uităm de unde plecăm.

Uităm că suntem oameni între oameni, că simțim, că respirăm și asta este cel mai important. Se pot întâmpla atât de multe tragedii, încât faptul ca nu am ajuns sa plătesc factura la timp… este deja cu zâmbet. Cam asta ar fi lecția pe care am învățat-o„. a mai spus Adi Nartea.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Fabricile din România care își vor spulbera concurența pe piața europeană. Trec la un nivel superior și vor produce pe bandă rulantă
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
ZILE DE FOC în România. Caniculă şi disconfort termic accentuat în aproape toată ţara
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Ucraina detaliază noua super-dronă cunoscută sub numele de „Palianîția”
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...