Premierul Ciucă va avea la prima sa vizită la Bruxelles întrevederi cu preşedinţii Consiliului European şi CE şi cu secretarul general al NATO

Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua săptămâna viitoare, luni şi marţi, o vizită la Bruxelles, pentru o serie de întrevederi cu înalţi oficiali ai instituţiilor europene şi NATO.
Filip Stan
17 dec. 2021, 23:44
Premierul Ciucă va avea la prima sa vizită la Bruxelles întrevederi cu preşedinţii Consiliului European şi CE şi cu secretarul general al NATO

Prim-ministrul Nicolae Ciucă va efectua în perioada 20-21 decembrie o vizită în Belgia, la Bruxelles, pentru o serie de întrevederi cu înalți oficiali ai instituțiilor europene și NATO, a transmis Guvernul României, vineri seară, 17 decembrie.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, în seara zilei de luni, premierul va avea o cină de lucru cu preşedintele Consiliului European, Charles Michael.

Marţi, premierul se va întâlni cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, precum şi cu alţi membri ai Comisiei.

De asemenea, prim-ministrul Nicolae Ciucă va avea o întrevedere, la sediul NATO, cu secretarul general al Organizaţiei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Şeful Guvernului a avut vineri, alături de ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Attila Cseke, şi şeful Cancelariei, Mircea Abrudean, întâlniri separate cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, Asociaţiei Municipiilor din România, Asociaţiei Oraşelor din România, Asociaţiei Comunelor din România, potrivit Agerpres.

„Prim-ministrul a făcut apel la responsabilitate şi la implicarea reprezentanţilor autorităţilor locale în utilizarea banilor europeni, o şansă pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi prin Cadrul financiar multianual 2021-2027, România va beneficia de aproape 80 de miliarde de euro, fonduri care pot genera prosperitate şi bunăstare pentru cetăţenii români”, se arată într-un comunicat al executivului.

Citeşte şi: Şeful Brigăzii Antitero din SRI: „Din cauza lipsei de constanţă la un moment dat ai impresia că te lupţi cu morile de vânt”

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Fermierii români primesc mai mulți bani de la stat! Se dau 310 milioane de euro!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
Codul Rutier. Noi amenzi, din 9 iulie. Greșeala care te costă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul atacului cu acid din Călărași! Anchetatorii au aflat că acesta nu a acționat singur
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
Scandal la Protecția Copilului Vaslui: Două Minore din Grija Statului, Văzute Lucrând ca Animatoare în Club
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!