Horoscop Cristina Demetrescu. Semne bune anul are doar pentru unii. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun

Mai jos vă prezentăm situația astrologică a fiecărei zodii pentru perioada sărbătorilor, dar punctăm și câteva aspecte de care vom avea parte în 2022.
Alina Costache
19 dec. 2021, 09:49
Horoscop Cristina Demetrescu. Semne bune anul are doar pentru unii. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun
Horoscop 2023 Cristina Demetrescu
Horoscop Cristina Demetrescu.

Horoscop 2022. Cristina Demetrescu vine cu previziuni despre anul care urmează: E anul vindecării, anul în care dă norocul peste zodii!

Cu toate acestea, anul următor ne va pune și în situații mai puțin plăcute. Conform Cristinei Demetrescu, 2022 vine cu greutăți din punct de vedere financiar, se vor produce schimbări care se vor resimți chiar și în următorii doi ani.

Cristina Demetrescu a vorbit despre ce înseamnă anul 2022 din punct de vedere astrologic. Din așezarea planetelor, astrologul și-a dat seama, în urmă cu doi ani, că urmează să apară un virus nou, iar omenirea va traversa o perioadă dificilă.

Anul următor este cel care va aduce și deznodământul pandemiei. Datorită acestui lucru, oamenii sunt liberi să își facă planuri pentru 2022. Însă, trebuie să țină cont de anumite aspecte.

Conform previziunilor astrale făcute de Cristina Demetrescu, 2022 este un an al vindecărilor atât pe plan emoțional, cât și fizic. Veștile sunt bune pentru domeniul medical, care se află sub semnul zodiacal al Peștilor, unde vor fi făcute multiple descoperiri. Cercetătorii vor găsi soluții pentru vindecarea mai multor boli, dar și a virusului care a schimbat complet viața oamenilor.

Renumitul astrolog a făcut și o listă a cuvintelor ce descriu cel mai bine anul următor. Astfel, luna ianuarie este asociată războaielor inutile și ignoranței. Jupiter călăuzește destinul României. Țara noastră va putea obține anumite beneficii prin intermediul relațiilor internaționale.

România va fi pusă față în față cu situații noi, iar presiunea de pe umerii celor care ne conduc va fi una foarte mare. În ultimul timp, foarte mulți oameni au suferit, iar politicienii vor fi nevoiți să caute soluții pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Perioada aceasta grea va dura, după spusele astrologului, până în luna martie a anului 2023.

Din cauza poziționării planetei Jupiter sub semnul zodiei Pești, în 2022 se produc schimbări și pe plan financiar. Banii sunt cuvântul primordial în anul care urmează. Economia va fi dată peste cap și vor exista mai multe scumpiri, de aceea e bine să fim prevăzători când vine vorba de investiții.

Totuși, Cristina Demetrescu a oferit și vești bune. Unul dintre cele mai așteptate anunțuri făcute este acela că, începând cu luna mai, vor începe demersurile pentru ca românii să poată călători în Statele Unite ale Americii, fără să aibă nevoie de viză.

Dacă atunci când vine vorba de pandemie, așteptările Cristinei Demetrescu sunt unele mari, din punct de vedere al situației financiare, 2022 va produce schimbări ce se vor resimți și în următorii doi ani.

Pentru a avea succes, încrederea în sine este absolut necesară. Renumitul astrolog le recomandă oamenilor să se regăsească pe sine și să lupte pentru ceea ce își doresc. Motto-ul anului 2022 este „Dacă tu nu faci, va face altul în locul tău”.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru începutul lui 2022. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun
Astrologul Cristina Demetrescu aduce vești despre ce se va întâmpla cu cele 12 zodii până la final de an, dar și în primele luni ale lui 2022. Urmează o perioadă cu multe schimbări imprevizibile, probleme de sănătate, financiare și chiar cu cei din jurul nostru.

Conform specialistului în astrologie, Jupiter intră în Pești pe 29 decembrie, ceea ce schimbă parcursul fiecărei zodii în lunile următoare.

Mai jos vă prezentăm situația astrologică a fiecărei zodii pentru perioada sărbătorilor, dar punctăm și câteva aspecte de care vom avea parte în 2022.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru sfârșitul lui 2021, începutul lui 2022
Berbec
Din cauza planetei Marte, unii nativi se pot afla în mijlocul unui scandal, mai ales dacă pleacă din țară sau se întorc. Pe alții îi așteaptă promovarea mult visată, însă trebuie să continue să facă o figură frumoasă în fața șefilor. Nu este momentul să lase garda jos.

Taur
Taurii trebuie să se ferească de pierderlei financiare și de accidente, de lucrurile care ar putea să le pună sănătatea în pericol. Nu amesteca medicamentele cu alcoolul. Distanța îi desparte pe cei îndrăgostiți, iar cei care au planuri de nuntă, totul se amână, iar cei care călătoresc trebuie să se intereseze foarte bine unde pleacă, s-ar putea să nu le placă.

Gemeni
Gemenii au probleme în relația de cuplu și de afaceri, posibil să existe o ruptură, o ceartă. Este momentul când descoperi că omul de lângă tine îți face lucruri pe care nu credeai că le va face. Se stă bine la capitolul bani, dar timp de o lună și jumătate ar putea să existe întârzieri la capitolul încasări.

Rac
Racul este posibil să aibă probleme de sănătate, intervenții de făcut sau tratamente invazive. Sunt și câteva probleme la locul de muncă, colegi răutăcioși, nu cade toată lumea pe același subiect. Însă acești nativi revin la sentimente mai bune în relația de cuplu.

Horoscop Cristina Demetrescu Leu
Casa copiilor și a iubirii este afactată de planeta Marte, o vorbă spusă la mânie este posibil să îi deranjeze. Mare grijă la copii. E bine să își facă anumite investigații, dar nu și intervenții, nu se cicatrizează bine acum.

Fecioară
Există ceva probleme în familie, înțepături, aluzii. Sunt oameni care acum scot la suprafață ce au ținut mult în interior. Acum nu se exprimă bine sentimenetele și fiecare înțelege ce vrea.

Balanță
Balanțele trebuie să aibă grijă cum conduc, atenție la drum și la comunicare. Nu trebuie să se grăbească să aleagă ceva de decorat casa sau chiar o casă pentru că după 29 ianuarie Venus îi va face să vadă lucrurile diferit, poate găsesc ceva mai frumos. Chiar dacă îți place ceva, nu lua decizii în grabă.

Scorpion
Acești nativi trebuie să aibă mare atenție pe unde își lasă portofelul, geanta, cardul. E posibil să aibă parte de un atac, poate nu fac cumpărături online de unde trebuie sau nu le vine la timp cadoul pentru că a fost un fake. Venus este pe casa comunicării, dacă ești în certuri cu cineva sau flirtezi e posibil să nu te faci înțeles.

Horoscop Cristina Demetrescu Săgetător
Săgetătorii nu trebuie să își facă rău cu mâna lor. Nu trebuie să amestece medicamentele cu alcoolul. Sunt foarte multe feluri de a-ți face rău. Venus este pe sectorul banilor până în luna martie, dar retrogradarea aduce mici întârzieri. Nu te baza pe ce trebuie să încasezi, nu se știe când trebuie să încasezi.

Micul astru Chiron, vindecatorul de rani, DIN NOU DIRECT in BERBEC! La ce TESTE ne supune pana la inceputul anului 2022?

Capricorn
Capricornul stă bine cu Venus în zodia lui, te ajută să fii altfel față de cum ești tu de obicei. Venus retrograd scoate la suprafață ce au ținut până acum pentru ei. În schimb, Marte nu este bun în această perioadă și s-ar putea să ai parte de un tratament mai dur, o operație. Marte aduce inflamații, poate genera febră.

Vărsător
Vărsătorii sunt foarte melancolici, nostalgici. Venus este pe casa a 12-a, se gândesc la nemurirea sufletului. Își aduc aminte tot feluri de lucruri, au tot felul de idei. Nu sunt foarte bine în relațiile cu prietenii.

Pești
Au probleme în relația cu șefii, nu au libertate suficientă, poate chiar își dau demisia. În schimb, Venus retrograd îi ajută, le aduce oameni aproape cu care să discute, poate schimbă o prietenie în iubire sau invers. După sărbători se decid unde și cu cine rămân.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Spotify, schimbare radicală. Cum vor primi utilizatorii funcțiile introduse
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Franța va instrui 2100 de soldați ucraineni în taberele de antrenament din Champagne
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'