Fecioara Maria anunţă cine va avea parte de o săptămână binecuvântată înainte de Crăciun

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, luni 20 decembrie 2021. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de luni 20 decembrie 2021 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 
Alina Costache
20 dec. 2021, 00:05
Fecioara Maria anunţă cine va avea parte de o săptămână binecuvântată înainte de Crăciun

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Horoscop Cristina Demetrescu. Semne bune anul are doar pentru unii. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun
Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 20-26 decembrie 2021. Mare grijă la bani, se anunţă cheltuieli mari
Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Este un timp de noroc si abundenta pentru tine, deci fii dispus sa primesti toate lucrurile bune in viata ta

Acum este un timp benefic pentru tine care este foarte puternic. Vei vedea ca totul va decurge cu multa usurinta si cu putin efort din partea ta. Gandurile tale se vor manifesta mai rapid, deci fii observator si atent cu ce gandesti. Daca te focusezi sa gandesti despre ce nu functioneaza sau ce lipseste, reaminteste-ti de toata lucrurile din viata ta pentru care esti recunoscator si astfel iti ridici vibratia pe cea a recunostintei care este una din cele mai puternice din Univers. Ea este cheia ca sa primesti continuu noroc, bucurie, abundenta. Fii dispus nu doar sa ceri ci si sa primesti cu gratie si sa accepti tot ce vine spre tine. Asadar, cere ori de cate ori vrei apoi imagineaza-ti cum deja ai primit ceea ce ai cerut. Poti sa simti cum se simte momentul cand deja primesti ce iti doresti ? Observa orice ganduri obisnuite pe care le intretii ce se opun acceptarii a ceea ce doresti. Daca se intampla asta, revino la ganduri de recunostinta. De fapt, exprima-ti recunostinta ca si cum deja s-a manifestat si continua sa monitorizezi orice gand care te blocheaza de la a primi. Daca ceri ceva apoi negi cu necredinta, rezultatele sunt aceleasi ca si cum nici nu ai cerut nimic. Deci cere…si fii dispus sa primesti.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Stai in spate si adapteaza-te situatiei in loc sa vrei sa conduci tu cursul evenimentelor

Chiar daca crezi ca ai raspunsul corect la o dilema din prezent sau ai tu un mod mai bun de gestionare a situatiilor, la acest moment este cel mai bine sa capitulezi pentru vointa spiritului si sa permiti pur si simplu evenimentelor sa se deruleze fara interventia ta directa. Fii atent doar la ce se intampla dar fii mai mult un observator, un martor decat un participant evident. Tu participi oricum doar prin simpla ta prezenta ; totusi, nu este nevoie sa iti modifici propria agenda de viata in functie de cei din jurul tau. Chiar si cand esti fizic prezent, tu poti fi centrat in propria ta energie, aura de asa natura incat ceilalti sa nu te perceapa deranjant, intruziv si astfel te poti incadra mai usor cu mediul. Cu practica, vei deveni bun la asta incat poti fi ca si invizibil pentru altii. Acesta nu este un indemn ca sa fii pasiv ci sa astepti si sa nu interferezi cu energia ta in desfasurarea lucrurilor. Cand va fi timpul sa te implici, fa-o cu focus si certitudine. Dar intre timp, curge o data cu situatiile in loc sa incerci tu sa se intample ceva anume dorit de tine. Orice trebuie sa se intample, este deja in miscare sa se intample, deci accepta si mergi o data cu derularea evenimentelor.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Ia sustinere de la un grup de incredere de oameni destepti ca tine

Oamenii din viata ta accepta si iubesc sa iti ofere sustinerea lor, singura ta treaba este sa o primesti si, desigur, chiar si sa o ceri uneori. Bazeaza-te deschis pe cei de care te simti cel mai aproape si care sunt acolo pentru tine cand ai nevoie. Oamenii care au diverse boli si primesc sustinerea prietenilor si familiei fac fata mult mai bine situatiei ; insa nu ai nevoie de situatii extreme ca sa profiti de pe urma iubirii si grijii pe care altii au sa ti-o dea. Scrie o lista cu nume de oameni in care ai cea mai mare incredere apoi scrie la fiecare trei caracteristici pentru care crezi in ei. Cand esti gata, nu doar ca vei fi mult mai constient de calitatile celor pe care te bazezi dar vei avea si o notiune mai clara care sunt caracteristicile care fac un om sa fie de incredere in ochii tai. Sigur, ai si tu dezamagirile tale din cand in cand pentru ca cineva ti-a tradat increderea, dar toti oamenii experimenteaza asta. Te-ai putea teme sa nu se repete. Insa fii constient de aceste amintiri si nu le lasa sa iti dicteze prezentul si viitorul pentru ca acest tip de ganduri pot crea un filtru in subconstient ca sa fii iar dezamagit sau chiar sa ii tina pe cei de incredere la distanta de tine.

Treci dincolo de acest filtru al mintii si asculta ce iti spune instinctul primar despre un anumit om. Se potriveste cu lista ta ? Asuma-ti sansa si permite sa primesti sustinere si iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: luni 20 decembrie 2021. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru luni 20 decembrie 2021 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
SIMTE BUCURIE IN TOT CE FACI

Atunci cand tu nu esti fericit, nu esti aliniat cu adevarata ta divinitate si te plasezi singur in aliniere cu starea de judecata si frica. Sentimentul de bucurie este felul spiritului tau de a te lasa sa stii ca iti urmezi adevarata cale. Emotia de bucurie este un semnal spre mintea ta constienta ca aceasta actiune pentru care simti asa este ceea ce ar trebui sa faci mai mult. Numai tu stii ce se simte foarte bine in inima ta, deci nu permite judecatii sau opiniilor altora sa te indeparteze de la aceasta binecuvantare si conexiune. Mantra acestui mesaj este „Fa ceea ce iubesti si iubeste ceea ce faci”. Daca ceva te face sa te simti groaznic, ai toata puterea sa schimbi acea circumstanta. Speranta de viata omeneasca este mult prea scurta ca sa nu faci ceea ce iti hraneste sufletul cu adevarat. Atunci cand incepi sa traiesti constant in vibratia de bucurie, tu devii ca un far pentru iubire iar Legea atractiei se va ocupa ca numai lucruri bune sa vina spre tine.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma inveti sa traiesc in bucurie, pentru ca imi scoti in cale oameni care traiesc si gandesc in bucurie si intamplari de viata care imi hranesc bucuria, astfel ramanand conectata cu Spiritul meu.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
NU JUDECA OAMENII

Sinele tau inalt intotdeauna observa si nu judeca. Din perspectiva sa, nimic nu este bun, rau, corect sau gresit ; ci pur si simplu „este”. In aceasta dimensiune fizica in care traim, totusi, constiinta ta este filtrata prin experienta umana si rezulta egoul. Egoul este cel ce judeca pentru ca este fragil si nesigur. El este, de regula, mai fericit cand se simte „mai bun decat”. Judecata are la baza frica. Judecata te separa de altii in timp ce obiectivul tau este tocmai opusul, sa constati asemanarea si faptul ca suntem Una. Si alti oameni au ales sa vina pe Pamant in acelasi timp cu tine, insa fiecare avem propriul drum unic si propria amprenta divina albastra pe care o urmam. Nu este treaba ta sa judeci calea altul om care pur si simplu are de invatat alte lectii decat ai tu. Fiecare si-a ales anumite circumstante de viata si o anumita forma umana in care sa locuiasca si care sa ii permita sa isi invete lectiile alese de Sinele sau inalt si de ghizii sai. Sa le judeci deciziile, indiferent cum iti par tie, este o mare prostie si eroare. Egoul este cel ce are nevoie de separare ca sa supravietuiasca. Daca iti apare acest mesaj, ghizii si Arhanghelul Mihail iti cer sa fii cu ochii pe egoul tau. In loc sa trimiti spre cineva o energie negativa de judecata, binecuvanteaza-i pe calea lor. In loc de dispret, ureaza-le sa aiba parte de calauzire divina pe calea lor particulara.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma indrumi si sustii sa traiesc fara judecata si cu acceptarea unicitati drumului de suflet al fiecaruia dintre noi. Ajuta-ma sa fiu deschis si sa inspir si sa fiu inspirata de calea unica a fiecarui om cu care ma intalnesc.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
IARTA-TE. ESTE TIMPUL

In scoala nu dai mereu raspunsurile corecte. In scoala, uneori este nevoie sa te prefaci. In scoala, uneori nu te concentrezi pe lectia curenta. In scoala, uneori esti crud. Te-ai uitat vreodata in urma la anii tai de scoala si sa nu fii in stare sa te fi iertat pentru toate aceste situatii ? Probabil ca nu. Ei bine, tu ai ales Pamantul ca o clasa de scoala si trebuie sa ai aceeasi atitudine de toleranta de sine. Tu esti aici ca sa inveti. Este important sa te ierti cand faci greseli. A trai cu vinovatia pentru trecut iti blocheaza energia pentru viitor. Fiecare suflet progreseaza in propriul sau timp, dar cand tu nu iti dai voie la iertare, tu de fapt iti inchizi singur inima si transmiti Universului ca nu meriti sa primesti. Daca ai provocat durere altei persoane, este imperativ sa iti ceri iertare in plus fata de a te ierta pe tine insuti. Ghizii spirituali insista cu privire la importanta iertarii, fie fata de tine fie fata de altul. Daca cari energia negativa a vinovatiei sau energia negativa a resentimentului inapoi in lumea spiritelor, asta cauzeaza legaturi complicate karmice nedorite. A nu curata aceasta energie cat timp esti inca in dimensiunea fizica, deci inainte de tranzitia in lumea spiritelor, este o sursa uriasa de regret pentru multe suflete. Actioneaza acum, pentru binele tau si al generatiilor tale urmatoare. Trece in revista toti oamenii fata de care simti ca trebuie sa ceri iertare sau sa oferi iertarea ta si incepe cu tine insuti.

Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi luminezi sufletul prin reamintirea importantei iertarii de sine si a celorlalti oameni din viata mea. Te rog sa ma calauzesti pentru a-mi usura inima prin iertare si a ma deschide spre compasiune si iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
De ce femeile se îmbracă în roșu atunci când merg la nunți. Explicația specialiștilor, ce reprezintă culoarea rochiei
DailyBusiness
ATENȚIE! CNPP a publicat LISTA veniturilor în funcție de care românii vor primi mai mulți bani
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum să cureți rapid cuptorul cu microunde. Ingredientele costă mai puțin de 6 lei
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incident Controversat la Ceremonia de Inaugurare din Turcia: Erdogan Lovește un Copil pe Scenă
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!