Horoscop DRAGOSTE 20-26 decembrie 2021. O iubire din trecut iti colinda amintirile

Sansele sa cuceresti persoana pe care o indragesti sunt foarte mari. Planetele sunt favorabile intalnirii cu o persoana care iti poate schimba viata.
Alina Costache
20 dec. 2021, 06:05
Horoscop DRAGOSTE 20-26 decembrie 2021. O iubire din trecut iti colinda amintirile

Horoscop dragoste 20-26 decembrie 2021. Saptamana aceasta este marcata, in plan amoros, de solstitiul de iarna si de intrarea Soarelui in Capricorn. Sunt aici deja Venus (retrograd), Mercur si Pluto. O fosta iubire poata aparea din nou in viata ta. Ce sentimente mai ai pentru ea?

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop DRAGOSTE 20-26 decembrie 2021 Berbec
Obligatiile de zi cu zi te-au facut sa iti neglijezi partenerul. Fii mai romantic, iesi undeva impreuna cu partenerul. Poate un weekend in doi va va apropia mai mult. Daca esti singur, fa miscarea decisiva acum. Sansele sa cuceresti persoana pe care o indragesti sunt foarte mari. Daca inca n-ai gasit-o, planetele sunt favorabile intalnirii cu o persoana care iti poate schimba viata.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 20-26 decembrie 2021. Mare grijă la bani, se anunţă cheltuieli mari
Horoscop DRAGOSTE 20-26 decembrie 2021 Taur
Relatia de cuplu decurge in termeni pozitivi. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult devotement fata de partenerul de cuplu. Incearca sa transformi rutina in ceva mai palpitant. Daca esti singur, nu renunta in a-ti cauta jumatatea. Este mai aproape decat te-ai gandi. Totul este sa fii atent in jurul tau.

Horoscop DRAGOSTE 20-26 decembrie 2021 Gemeni
Pot aparea cateva indoieli in legatura cu partenerul de cuplu. Nu face, insa, mare caz din asta. Totul pleaca de la lipsa ta de siguranta. Nu iti schimba atitudinea, insa vorbeste cu partenerul despre ceea ce simti, fara sa faci acuzatii. Daca esti singur, distreaza-te mai mult. Nu pierde energia cu flirturi nesemnificative. Cele mai bune lucruri apar cand ai rabdare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte şi Horoscop SAPTAMANAL 20-26 decembrie 2021. Se simte energia Capricornului?

Iata horoscop saptamanal pentru 20-26 decembrie 2021. Puterea ultimei Luni pline in Gemeni se resimte si la inceputul acestei saptamani. In plus, Mercur face o legatura sclipitoare cu Uranus, ceea ce aduce daruri pentru toate zodiile. Nu sunt de ignorat nici solstitiul de iarna intrarea Soarelui in Capricorn. Iata ce aduc pentru zodii!

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, acum poti constientiza ca ai petrecut destul timp focusat doar pe viziunile tale si e timpul sa devii mai practic. Practicalitatea este o necesitate pana devreme in iunie desi poate sa nu iti placa foarte mult. Trebuie sa domolesti planurile mari pe care le ai pentru viitor ca sa te ocupi de detalii pentru ca ai oportunitatea sa realizezi lucruri sensibile. Asculta-ti intuitia si mergi dupa ghidarea interna chiar daca multe din actiunile facute par a trece neobservate de ceilalti. Ai tendinta sa derulezi in secret multe lucruri ce tin de tine si viata ta. Poate nu primesti toata recunoasterea dorita de tine dar nu fii dezamagit. O noua ordine a lucrurilor se creaza incet incet si tu joci un rol decisiv in acest sens.

Horoscop Cristina Demetrescu. Semne bune anul are doar pentru unii. Toate zodiile sunt afectate după Crăciun
Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taurule, te simti mai asezat desi pot aparea unele surprize. Viziunea ta despre ce este important sa ai drept tinta pentru succesul viitorului tau va capata multe elemente practice. In aceasta saptamana, vei fi si foarte interesat de prietenii si cercul tau social. Noi responsabilitati iti vor fi asignate sau vor rezulta din situatiile in derulare. Influentele planetare pot activa gelozii sau invidii, in special printre femei. In general, ai grija sa mentii in echilibru tot felul de relatii care se pot bate cap in cap in lumea ta. Neintelegeri pot aparea cu usurinta daca apar conditii noi la orizont.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, se inteteste o perioada foarte activa pentru tine care a inceput din aprilie devreme. Unele aspecte au stat pe loc insa acum sunt in miscare. De aceea, agenda saptamanii iti va fi plina. Ai de-a face cu aspecte legate de pozitia ta sociala, de misiunea pe care vrei sa o realizezi ca pesoana dar si cu ambitiile tle. Vei avea succes in domeniul tau ? Aceste ganduri apar urmare a ultimelor dezvoltari sociale sau profesionale care te plaseaza pe o noua orbita. Asigura-te ca mentii controlul asupra ta si a subiectelor ce au legatura directa cu tine. Nu te lua dupa agitatia sau conflictele din relatiile tale interpersonale cauzate de alinierile planetare ale saptamanii. Fii atent la dorintele celorlalti ca sa previi surprize ce te pot dezamagi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Laura Cosoi a născut: Prima imagine cu proaspăta mămică și bebelușul ei! Ce nume special a ales
DailyBusiness
ATENȚIE! CNPP a publicat LISTA veniturilor în funcție de care românii vor primi mai mulți bani
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum să cureți rapid cuptorul cu microunde. Ingredientele costă mai puțin de 6 lei
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incident Controversat la Ceremonia de Inaugurare din Turcia: Erdogan Lovește un Copil pe Scenă
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!