Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen. Trucul simplu pe care trebuie să îl faci!

În ultima vreme s-a tot folosit expresia de ”a da cu seen”. Dacă nu ai starea necesară sau dacă pur și simplu nu dorești să răspunzi cuiva, dar totuși vrei să citești mesajul există un truc simplu.
Alina Costache
20 dec. 2021, 22:22
Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen. Trucul simplu pe care trebuie să îl faci!

Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen. Iata cum puteti sa cititi mesajele pe care le trimite cineva, insa fara ca personajului sa ii apara acele pictograme albastre.

Iată cum să citești mesajele pe WhatsApp fără seen. Trucul simplu pe care trebuie să îl faci!

In momentul in care intri in conversatie si ”dai cu seen” nu mai poti sa te scuzi si sa afirmi ca nu ai citit mesajele. Urmarind acest truc simplu, puteti citi orice mesaj fara ca persoanei respective sa-i apara ca ati citit acel mesaj. Astfel, aveti o scuza.

Trebuie sa stiti ca nu este necesar descarcarea aplicatiilor adiacente si nici nu trebuie sa faceti cine stie ce lucruri complicate. Ne bazam strict pe aplicatia WhatsApp sau pe functiile telefonului mobil cu Android. Exista nu mai putin de doua posibilitati, una dinre ele fiind fix integrata in aplicatie.

Prima metoda, cea integrata direct in aplicatie. Folosind aceasta metoda, setarea se aplica pentru toata lista de contacte, cereri, etc. Cu alte cuvinte, poti citi mesajul trimis de catre orice persoana, dar aceasta nu-si va da seama ca l-ai citit.

Deschideti aplicatia pe telefon. Apasati pe cele 3 puncte ce reprezinta setarile. Apoi, apasa pe setari. Se va des chide o fereastra noua, cea in care va vedeti contul vostru, inclusiv pictograma / avatarul folosit. Acolo va trebui sa apasati pe cont si apoi, in noua fereastra deschisa sa accesati “Confidentialitate”.

Dupa ce ai apasat pe “Confidentialitate”, se va afisa o fereastra cu anumite setari. Aici tot ce trebuie sa faceti este sa debifati “Confirmari de citire”.

In cazul in care doriti sa fie numai o solutie de moment, exista o alta versiune. Sa spunem ca ati primit un mesaj de la cineva si notificarea deja a aparut pe telefon. Daca deschideti mesajul, veti da “seen”, adica cel ce a expediat mesajul va observa ca l-ati citit.

Daca nu doriti asta, inainte de a deschide mesajul va trebui sa activati modul avion. Este simplu de activat, trageti de bara de notificari si apasati pe iconita respectiva (cea cu avionul).

Se dezactiveaza orice conexiune la internet. Acum, intrati in WhatsApp, cititi mesajul si imediat dupa iesiti din aplicatie. Urmeaza sa readuceti telefonul la normal, adica sa dezactivati modul avion. Asta este tot.

Citește și: WhatsApp vine cu modificări secrete pentru iPhone și Android. Iată ce trebuie să știe toți utilizatorii

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Munții de bani pe care stă Charles. Ce avere deține regele
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Mircea Geoană confirmă discuția „tangențială” cu Nicolae Ciucă despre candidatură la summitul NATO
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!