Ioana Dichiseanu, răscolită de fotografiile cu Ion Dichiseanu realizate de sărbători: „De multe ori îi zic mamei: Măi, ce tată mi-ai ales!”

Apropierea sărbătorilor nu mai este prilej de bucurie penrtu Ioana Dichiseanu de când tatăl ei s-a stins din viaţă. La exact un an de la internarea în spital a lui Ion Dichiseanu şi începutul unei serii de probleme care au luat sfârşit odată cu decesul acestuia, fiica sa a rememorat cele mai frumaose clipe petrecute de sărbători alături de maestru.
Oana Anghel
21 dec. 2021, 11:52
Ioana Dichiseanu, răscolită de fotografiile cu Ion Dichiseanu realizate de sărbători:

Ioana Dichiseanu îşi ascunde cu greu lacrimile atunci când povesteşte despre „cel mai bun tată din lume”. Relaţia dintre cei doi a fost una cu totul specială, care continuă chiar şi în ziua de azi sub o altă formă. Potrivit spuselor Simonei Florescu, Ioana reuşeşte să se conecteze cu spiritul tatălui ei.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune, iar fiica regretatului actor a mărturisit la Antena Stars că o leagă multe şi frumoase amintiri de tatăl său, ce țin de împodobirea bradului și multe alte obiceiuri. Zilele acestea, Ioana a descoperit în telefon mai multe fotografii cu tatăl său, realizate în jurul bradului, care au răscolit-o.

Astăzi se împlinește un an de când a început totul, internarea și greul, ca să zic așa. De fiecare dată când cânt melodia respectivă, ca imagine pe care o creează melodia asta, mă duce cu gândul la el. Eram de fiecare dată împreună, aveam tradițiile noastre, pe care le respectam cu sfințenie. An de an împodobeam bradul împreună, mergeam la cumpărături împreună.

Nu mai sunt fel, nu vor mai fi niciodată la fel, nimic nu va mai fi așa cum a fost, dar încercăm să păstrăm niște lucruri de dragul Anastasiei, pentru că este copil și vreau ca și ea să rămână cu amintiri frumoase în ceea ce priveşte sărbătorile, indiferent că sunt sărbători de iarnă sau zile de naștere.

Chiar mă uitam azi –dimineață pe niște poze pe care le aveam pe telefon și chiar am găsit o ședință foto între cei doi, pentru că l-a invitat la un selfie la brad și își făceau poze amândoi, exact anul trecut, pe vremea asta. Și m-a cam răscolit. Îmi lipsește el, tot. Ca personalitate.

Pentru mine a fost și este cel mai bun tată din lume, de multe ori îi zic mamei: Măi, ce tată mi-ai ales! Îmi doresc ca publicul și media și tot ce înseamnă scenă să nu-l uite, pentru că artiștii nu au voie să moară, iar de asta trebuie să ne ocupăm și noi, cei care suntem moștenitorii lor”, a spus Ioana Dichiseanu.

Citeste si Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: „L-am întrebat dacă m-a iubit. Am rămas blocată de modul în care am primit răspuns la întrebare”

Reamintim că actorul Ion Dichiseanu s-a stins din viaţă pe 20 mai 2021, la Spitalul Floreasca, unde era internat de câteva luni. Ion Dichiseanu avea 87 de ani și fusese spitalizat din cauza unei infecții cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Terorism ecologist. În loc să împuște urșii agresivi, vor să-i trimită în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!