Revelion 2022 pe Valea Prahovei, mai scump decât cazarea în Maldive la trecerea dintre ani

Cu ocazia Revelionului, hotelierii de pe Valea Prahovei au pregatit pachete turistice pentru cei care doresc sa petreaca Sarbatorile de iarna in statiunile turistice montane. Preturile variaza intre 1600 lei şi 2600 lei de persoana pentru 4 nopti de cazare. Pentru cei care vor să fugă de frig, agenţiile de turism au pregătit oferte de Revelion în Dubai, Zanzibar, Maldive, Sri Lanka, Republica Dominicană, Caraibe, Mexic, Costa Rica sau Thailanda.
Alina Costache
22 dec. 2021, 10:22
Revelion 2022 pe Valea Prahovei, mai scump decât cazarea în Maldive la trecerea dintre ani

Revelion 2022 bate la uşă. Pentru pasionaţii de sporturi de iarnă, hotelurile şi pensiunile de pe Valea Prahovei vin cu oferte diverse pentru minivacanţa de Revelion. Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova a centralizat tarifele pachetelor turistice pentru anul acesta de Revelion.

Un  hotel de patru stele din Sinaia are in oferta pentru camera dubla timp de 4 nopti doua persoane / 5247 lei si pentru 5 nopti doua persoane/ 5580 lei.

Pentru un apartament închiriat pentru 4 nopti de doua persoane acestea trebuie să scoată din buzunar 6633 lei. Pentru 5 nopţi preţul este de 7050 lei pentru două persoane.

Pretul include oferta cazarea incepand cu data de 30.12.2021, micul dejun cu exceptia 01.01.2022 (cand va fi brunch), masa festiva de Revelion cu muzica LIVE si invitati surpriza, brunch si cina in 01 ianuarie 2022 cu muzica LIVE. De asemenea, turiştii pot participa la o tombolă cu premii constand in sejururi la munte si la mare. Mai mult, clienţii au acces la sauna, jacuzzi, salina, internet wireless si parcare in limita locurilor disponibile.

Un  hotel de trei stele din Sinaia are oferte pentru 3 nopti si 4 zile la preturile de 2.950 lei pentru camera dubla standard si pentru 4 nopti si 5 zile 3400 lei pentru camera dubla standard. Oferta incepe de pe 29 decembrie si se termina pe 02 ianuarie 2022 si include mic dejun tip bufet, cu exceptia zilei de 01 ianuarie, cina festiva de Revelion cu open bar, Dj si foc de artificii, brunch pe ianuarie in locul micului dejun.

O vila de trei stele din Sinaia ofera un sejur de 4 nopti de cazare, in camera dubla incepand cu data de 29 decembrie pana pe 02 ianurie 2022, la pretul de 1600 lei / persoana. Oferta mai include pe langa cele 4 nopti de cazare, mic dejun, cina din seara de 30 decembrie, cine festiva pe 31 decembrie, brunch traditional pe 1 ianuarie 2022.

Totodata o vila din Busteni are in oferta de revelion 3 nopti de cazare la 1250 lei/persoana, cu demipensiune, cina festiva pe 31 decembrie si un Dj pentru animarea distractiei.

Revelion 2022 într-o destinaţie exotică

Pentru românii care vor să intre în noul an cu soare şi vreme caldă, agenţiile de turism au şi oferte din locuri exotice.

Traian Bădulescu, consultant în turism și purtătorul de cuvânt al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), a declarat pentru Ziare.com că românii caută pentru Revelion destinaţii precum Zanzibar, Maroc și Tunisia, Kenya, Republica Capului Verde, Maldive, Sri Lanka, Republica Dominicană, Caraibe, Mexic, Costa Rica, Peru, Chile și Thailanda.

Citeşte şi: Restricţii de Revelion în Franţa. Sunt interzise petrecerile în stradă şi focurile de artificii. „Al cincilea val e deja aici”

În Zanzibar, la un hotel de patru stele, costul unei camere, cu mic-dejun inclus, este de 1.313 lei, la unul de trei stele este 855 de lei, iar la două stele 470 de lei. Preţul este valabil pentru intervalul 30 decembrie – 2 ianuarie, pentru doi adulți.

În Kenya puteți sta la un hotel de cinci stele, în Amboseli, cu toate mesele incluse, pentru 2.747 de lei. Costul unei camere la un hotel de patru stele în Kilimani, Nairobi, este de 1.130 de lei, iar la un hotel de trei stele ajunge la 852 de lei.

O căsuță pe plajă în Maldive, cu dormitor și baie, în cadrul unui complex de patru stele, costă 5.499 de lei, pe când o cameră într-un complex de trei stele, situat tot pe plajă, costă 2.873 de lei. Preţul este valabil pentru intervalul 30 decembrie – 2 ianuarie, pentru doi adulți.

În Costa Rica, o cameră la un hotel de patru stele costă 1.337 de lei, iar la unul de două stele 821 de lei.

În Thailanda, în Patong Beach, o cameră într-un complex de cinci stele costă 1.410 lei, la patru stele 1.192 de lei, iar la trei stele doar 388 de lei.

Multe dintre aceste destinaţii sunt trecute pe lista zonelor roşii pentru România. Asta înseamnă că la revenirea din aceste ţări, românii nevaccinaţi trebuie să ia în calcul şi intrarea în carantină.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden, diagnosticat cu Covid, își întrerupe campania electorală
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'