Lecție de omenie în ajunul Crăciunului! Cel mai bătrân câine dintr-un adăpost a fost adoptat de un bărbat: „Nu-i voi uita niciodată ochii. S-a uitat la mine de parcă ar fi văzut un înger”

Cel mai bătrân și mai bolnav câine din adăpostul Kola Kariola a fost adoptat de un bărbat cu suflet mare, care a dorit să ofere toată grija și atenția unui animăluț nedorit de nimeni.
Ruxandra Rădulescu
22 dec. 2021, 16:48
Lecție de omenie în ajunul Crăciunului! Cel mai bătrân câine dintr-un adăpost a fost adoptat de un bărbat:

Cel mai bătrân și mai bolnav câine din adăpostul Kola Kariola a fost adoptat de un bărbat inimos, care a dorit să ofere toata dragostea sa unui blănos nedorit de nimeni. Gestul a fost unul cu atât mai impresionant cu cât și stăpânul este un om în vârstă și a părut că cele două suflete s-au regăsit pentru a-și alina bătrânețea și singurătatea unul altuia.

Momentul emoționant în care un câine enorm întâlnește pentru prima dată cinci pui de cățel abandonați VIDEO

„Ieri, l-am adoptat pe cel mai bătrân, mai bolnav și mai dur câine de adăpost. Nu-i voi uita niciodată ochii. Când am intrat în cuști, nici nu s-a deranjat să se uite. Hay știa că nici nu-l voi vedea. Acceptase soarta lui. Voluntarul meu mi-a spus de multe ori… „Eşti sigur că acesta? Eşti sigur?” – „DA! Acesta este câinele meu”. A deschis cuşca şi 3 animale au căzut peste mine. Am fugit spre el, brusc s-a uitat la mine de parcă ar fi văzut un înger… L-am îmbrățișat și i-am spus: „Acum vei fi din nou fericit”. Acum doarme în poala mea… probabil primul somn liniştit pe care l-a avut vreodată”, a scris George Cornel Sersescu, cel care a adoptat câinele, pe Facebook.

Iar mesajele de admirație și respect din partea internauților nu au întârziat să apară pe unul dintre grupurile dedicate adopțiilor de animale:

„Respect om cu suflet mare! Dumnezeu să vă răsplătească pentru bunătatea dumneavoastră!”, „Și, astfel, acest suflet a găsit în sfârşit prietenul pe care probabil îl aștepta de mult, speranța pe care nu o mai avea. Felicitări suflet bun!”, „Om minunat! Să aveți sărbători binecuvântate și fericite împreună. Dumnezeu să te răsplătească cu tot ce-i bun pe lume”, „Citind, mi-au dat lacrimile. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”,  „Un suflețel liber și fericit”, „Mi-au dat lacrimile. Dumnezeu să vă binecuvânteze, domnule! Și eu am, de 12 ani, căţeluşa mea dragă luată de la țară, de la vârsta de 3 luni. Respect, omule bun!”, „Să vă dea bunul Dumnezeu sănătate. Sunteţi un OM tare bun şi cu suflet mare!”, „Să primiți înapoi, de la Tatăl Ceresc, atâta fericire cât a simțit sufletul acesta nevinovat”.

„Câinele erou” a salvat viața stăpânei lui care suferea de o boală extrem de rară. Medicii au rămas perplecși. „Simțea când corpul meu avea nevoie de medicamente”

Un alt câine bătrânel în vârstă de 15 ani, al asociației Kola Kariola, își așteaptă cuminte omul.

„Este vorba de un bătrânel de 15 ani care ajunge în stradă dacă nu se găseşte o soluţie pentru el. Nu vreau să adaug amănuntele pentru care ajunge în stradă, doar că este disperată nevoie de ajutor. Căţelul, un cocker spaniol, 15 ani, se află în Bucureşti. Noi nu avem cum să îl preluăm, gratiile şi frigul din adăpost nu sunt soluţii pentru căţei bătrâni, învăţaţi în casă. Dacă există grupuri de proprietari de Cockeri, vă rog să postaţi şi acolo. În general, în astfel de grupuri se mobilizează oamenii. Pentru adopţia căţelului sunaţi la 0766999402”, este mesajul postat de Asociația Kola Kariola.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele PSD Marcel Ciolacu anunță candidatura la un nou mandat
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'