Lidl vine cu oferte-bombă și după Crăciun. Dispozitivul pe care trebuie să îl ai în casă pe timp de pandemie, la un preț de nimic!

Lidl a decis să facă o nouă surpriză clienților săi, chiar dacă ziua de Crăciun a trecut. Astfel, începând de luni, un dispozitiv-minune va fi pe rafturile magazinelor.
Alina Costache
26 dec. 2021, 18:48
Lidl vine cu oferte-bombă și după Crăciun. Dispozitivul pe care trebuie să îl ai în casă pe timp de pandemie, la un preț de nimic!

Lidl vine cu oferte-bombă și după Crăciun. Marele retailer scoate la bătaie un gadget util pentru birou și întreaga locuință și este perfect pentru perioada pandemiei COVID.

Lidl vine cu oferte-bombă și după Crăciun. Dispozitivul pe care trebuie să îl ai în casă pe timp de pandemie, la un preț de nimic!

Este vorba despre purificatorul de aer de la marca Ledvance. Acesta are putere de 4,5 W, vine în dimensiuni mici, pentru a putea fi mutat prin locuință sau luat în deplasări. Înălțimea aparatului este de doar 16 cm, iar încărcarea se face prin intermediul unui port USB.

Elimină 99,9% din virusuri, inclusiv SARS-CoV2, dar și bacterii folosind radiație UV-C. Aparatul dispune de filtru HEPA (H13). Dispozitivul vine cu un proces de curățare a aerului în trei etape. Prima dată particulele sunt reținute de filtrul HEPA. Apoi, filtrul este dezinfectat de lumină UV-C emisă de LED-uri. În ultima etapă LED-uri UV-C care emit lumină violetă dezinfectează aerul rămas. Radiația nu iese în afara dispozitivului.

Potrivit producătorului, aparatul nu include și nu emite substanțe periculoase, putând fi folosit în apropierea bebelușilor și a femeilor gravide.

Nu în ultimul rând, purificatorul de aer dispune de trei viteze: mică, medie și mare. Prețul acestuia este de doar 249 de lei.

Deși un an încă sub auspiciile pandemiei și a restricțiilor, orarul s-a modificat. Astfel că în zilele normale, Lidl are magazinele deschise până la ora 22:00. Dar, în următoarea perioadă, ca în fiecare an, de altfel, de Crăciun și Revelion, compania a anunțat modificarea orelor de program ale magazinelor Lidl din toată țara.

Așa se face că până pe 25 decembrie, magazinele Lidl vor fi deschise în intervalul orar 07:00 – 18:00. Acest program este valabil inclusiv pentru data de 31 decembrie, ultima zin din an. Pentru datele de 25 și 26 decembrie, compania anunță că nu se va lucra, iar magazinele vor fi închise.

Același lucru se va întâmpla și în prima zi a anului viitor, pe data de 1 ianuarie. Ulterior, începând cu data de 2 ianuarie, magazinele vor avea program în intervalul orar 09:00 – 17:00. Apoi, din data de 3 ianuarie, magazinele Lidl din toată țara vor reveni la programul normal.

Citește și: LIDL, ofertă fantastică înainte de Crăciun. Cât costă PURCELUŞUL DE LAPTE. Program Lidl de Crăciun 2021

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!