Povestea unui divorţ cu cântec. Marina Almăşan despre Diana Şoşoacă, avocata care a reprezentat-o în procesul cu Victor Socaciu: „Mi-a câștigat proces după proces cu un fost soț care era ba parlamentar, ba consul”

După dispariţia fulgerătoare a interpretului de muzică folk Victor Socaciu ies la iveală noi informaţii despre divorţul acestuia de realizatoarea TV Marina Almăşan. Divorţul a avut loc în urmă cu nouă ani şi a fost unul cu scandal, jurnalista declarând că a fost o experienţă cu adevărat traumatizantă.
Oana Anghel
28 dec. 2021, 18:14
Povestea unui divorţ cu cântec. Marina Almăşan despre Diana Şoşoacă, avocata care a reprezentat-o în procesul cu Victor Socaciu:

Puţini sunt, însă, cei care ştiu că Marina Almăşan a fost reprezentată la divorţ de avocata Diana Şoşoacă. De atunci, cele două au rămas foarte bune prietene, realizatoarea TV aducându-i cuvinte de laudă ori de câte ori se iveşte ocazia. Laude meritate, după spusele Marinei, pentru că i-ar fi câştigat „proces după proces”.

Diana Şoşoacă şi Marina Almăşan, prietene după procesul de divorţ

Marina Almăşan spune că a admirat-o mereu pe celebra avocată, devenită între timp senatoare, pentru personalitatea sa și pentru dârzenia sa, pe care a demonstrat-o atunci când a luptat în instanţă pentru drepturile copilului cuplului Marina Almăşan – Victor Socaciu.

Potrivit Marinei Almăşan, Diana Şoşoacă nu s-a speriat nici de funcţia pe care Socaciu o avea la acel moment, aceea de deputat, şi a luptat cu tărie până la capăt, încurajând-o pe jurnalistă atunci când aceasta, epuizată psihic, era tentată să renunţe la tot.

Citeste si EXCLUSIV Marina Almăşan face publică singura melodie cântată în duet cu Victor Socaciu, „Inelul lui Saturn”: „Nu am vrut să se ştie de ea, mi se părea o obrăznicie din partea mea să cânt alături de Victor”

Ajutorul pe care mi l-a dat ca și avocat (absolut oficial, remunerat după tarifele practicate în piață!) s-a transformat într-o prietenie sinceră, în care i-am admirat nu numai profesionalismul, ci și curajul cu care mi-a câștigat, proces după proces, cu un fost soț care pe atunci era ba parlamentar, ba, mai apoi, consul general în Canada.

Diana nu s-a speriat nici de funcții, nici de amenințările deloc puține. Știa că luptă pentru o cauză corectă (pensia alimentară a unui minor nevinovat) și a mers până la capăt. De multe ori eu am fost cea tentată să renunț, dar Diana nu m-a lăsat. Pentru că așa e ea: când luptă pentru ceva în care crede, e de neoprit”, a scris realizatoarea TV pe site-ul femeide10.ro

Alături de Diana Şoşoacă până la capăt

Jurnalista TVR a declarat, recent, că nu se va dezice niciodată de prietenia cu Diana Șoșoacă, deși aceasta a devenit extrem de controversată după ce a intrat în politică.

Chiar și în situația în care proaspăta senatoare din România ar fi fost declarată “persona non grata”, “dușman național”, “inamicul publici nr.1” sau te miri ce altceva în această manieră, ca prietenă de peste două decenii, nu i-aș întoarce niciodată spatele. Adevărații prieteni nu procedează așa! Ba, mai mult, i-aș fi alături, încercând s-o ajut cum pot, dacă s-ar afla în impas. Așa sunt eu construită.

Valoarea profesională a unui om nu are legătură cu lupta sa pentru o cauză în care crede, chiar dacă nu toți o împărtășesc. Nu are legătură nici cu modul – poate neobișnuit de vehement – în care o face, nici cu felul în care se îmbracă, se coafează și nici macar cu cei care  îi sunt părinți( în cazul de față, Alice Florescu, mama Dianei, este un strălucit medic ginecolog)”, a mai scris Marina Almășan.

Citeste si EXCLUSIV | Marina Almăşan, despre momentul emoţionant în care l-a cunoscut pe Victor Socaciu. „A fost o iubire la prima vedere”

 

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Tensiuni între Grecia și Turcia din cauza prezenței navelor militare
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!