Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului. Dezvăluiri despre moartea artistului

Trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus miercuri pentru două ore la Palatul Parlamentului. Toți cei care l-au iubit au venit să își ia rămas bun de la marele artist. Între timp au ieșit la iveală informații noi despre cauza decesului, iar apropiații aduc mai multe acuzații.
Alina Costache
29 dec. 2021, 10:11
Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului. Dezvăluiri despre moartea artistului

Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu a fost depus miercuri, între orele 12.00-14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1. Decizia vine ca urmare a faptului că Victor Socaciu a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2008 – 2012 din partea PSD.

A ocupat funcţiile de vicepreşedinte al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă şi de membru în Comisiile permanente comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO şi cea a Revoluţionarilor din Decembrie 1989.

După ora 14.00, sicriul cu trupul neîsuflețit al marelui artist Victor Socaciu a părăsit clădirea Parlamentului, iar cortegiul funerar a plecat spre localitatea Cornu, din judeţul Prahova.

Înmormântarea lui Victor Socaciu va avea loc, joi, în Cornu, acolo unde artistul și-a petrecut cei mai frumoși ani din viață. Aceasta a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu, fiind respectată de soție și copii.

„Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat. Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul”, a anuţat soţia lui Victor Socaciu, Brândușa Simion.

Citeşte şi: Victor Socaciu și-a presimțit moartea. Cântărețul de folk avea o dorință arzătoare pe patul de spital

Tot ea a explicat şi cum a murit Victor Socaciu.

„A fost la spital pentru o intervenţie minoră. Acolo a contractat o infecţie nosocomială şi cauza decesului a fost şoc septic. În toate spitalele există această problemă, mai ales când faci o intervenţie. E un lucru ştiut că în toate spitalele noastre există bacterii”, a declarat Brândusa Simion, la România TV.

Apropiații acuză că starea lui Victor Socaciu s-a înrăutățit după ce a făcut analize cu substanțe de contrast, dar și recuperare la camera hiperbară după COVID-19.

Victor Socaciu a murit în zi de mare sărbătoare. Marţi, trupul neînsuflețit al artistului a fost depus marţi la Sala Palatului, astfel încât toţi cei care l-au îndrăgit pe celebrul artist folk să îi poată duce un ultim omagiu.

Sicriul lui artistului a fost purtat de mai mulţi bărbaţi şi depus în foaierul Sălii Palatului. Brândusa Simion, soția lui Victor Socaciu, dar şi copiii acestuia au venit la căpătâiul artistului.

Victoraș Socaciu, fiul artisului din mariajul cu Marina Almășan, a venit însoțit de iubita lui la Sala Palatului pentru a fi pentru ultima oară alături de tatăl lui. Tânărul de sfâşiat de durere. A mers direct la sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său și a stat acolo preț de mai multe minute.

Victoraș Socaiu a avut o relație foarte bună cu tatăl său, în ciuda neînţelegerilor dintre Victor Socaciu şi mama sa, Marina Almăşan.

Citeşte şi: Povestea unui divorţ cu cântec. Marina Almăşan despre Diana Şoşoacă, avocata care a reprezentat-o în procesul cu Victor Socaciu: „Mi-a câștigat proces după proces cu un fost soț care era ba parlamentar, ba consul”

La priveghi la Sala Palatului a ajuns marţi şi Marina Almăşan, fosta soţie a lui Victor Socaciu. Marina Almăşan şi Victor Socaciu au trăit o poveste de iubire încă din 1996, care, din păcate, s-a destrămat în anul 2012, atunci când au ajuns la divorţ. S-au acuzat reciproc de infidelitate şi s-au despărţit cu scandal, însă cu toate acestea, au rămas în continuare în relaţii bune de dragul fiului lor, Victoraş, în vârstă de 23 de ani.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Alimentul care te salvează în zilele caniculare. E mai eficient decât apa
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autostrada București-Ploiești, închisă! În ce zone este redirecționat traficul și când se va relua circulația pe A3
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Apa îmbuteliată din România, printre cele mai scumpe din Europa
MediaFlux
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'