Horoscop 2022. Cea mai norocoasa zi din an pentru tine. Vezi cand da lovitura zodia ta!

Citirea aspectelor fiecarei planete este cruciala pentru a intelege ce zile vor aduce noroc si succes in cariera ta in 2022.
Alina Costache
01 ian. 2022, 12:25
Horoscop 2022. Cea mai norocoasa zi din an pentru tine. Vezi cand da lovitura zodia ta!

Horoscop 2022. Am reusit oficial inca un an de videoconferinte si intalniri virtuale si, daca ai facut schimbari drastice in viata profesionala din perspectiva incertitudinii din acest an, nu esti singur. Dar odata cu un an nou vin vibratii noi, iar a sti care sunt zilele cele mai norocoase pentru cariera ta in 2022, pe baza semnului zodiacal, te poate ajuta sa prosperi in eforturile tale profesionale din anul viitor.

Cand te bazezi pe stele pentru indrumare in bani si cariera, este de ajutor sa te uiti indeaproape la Venus, Saturn si Jupiter. Venus este planeta care guverneaza romantismul, frumusetea si finantele, asa ca urmarirea acestei planete iti va spune mult despre gestionarea banilor. Disciplina si munca grea rezoneaza ambele cu Saturn, care stapaneste peste Capricorn, dependentul de munca al zodiacului. Saturn este esential pentru intelegerea ambitiilor si a motivatiei tale in cariera. In ceea ce priveste norocul, Jupiter este planeta care guverneaza abundenta si averea, asa ca joaca aproape un rol direct in prosperitatea ta viitoare.

Horoscop lunar IANUARIE 2022. Se trasează liniile anuale pentru fiecare zodie

Citirea aspectelor fiecarei planete este cruciala pentru a intelege ce zile vor aduce noroc si succes in cariera ta in 2022. De exemplu, aspectele trigon indica o interactiune pozitiva si de bun augur intre trei planete, in timp ce aspectele sextile denota armonie intre planetele in cauza.

Urmarirea miscarii acestor corpuri ceresti si a relatiei pe care le au unul cu celalalt va picta un tablou astrologic pentru anul care vine.

Horoscop 2022 –  zodia Berbec: 9 octombrie 2022
Pregateste-te sa te bucuri, Berbec, pentru ca vei culege toate recompensele eforturilor grele pe care le-ai depus in acest an. Cu Jupiter in zodia ta din 10 mai pana pe 28 octombrie, marchezi o cale intr-un ritm accelerat! Eforturile tale ar putea aduce o victorie epica atunci cand luna plina de pe 9 octombrie in Berbec revine acasa.

Horoscop 2022. Zodii care nu se vor îmbolnăvi deloc anul viitor. Aceşti nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar

Cea mai norocoasa zi din 2022 pentru cariera – zodia Taur: 8 noiembrie 2022
Cine spune ca nu poti inflori in timpul energiei haotice a unei eclipse? Nu uita sa fii cu ochii pe premiu, Taur! Cu Nodul Nord condus de destin care se indreapta spre Taur pe 18 ianuarie, taurii sunt binecuvantati cu 18 luni fermecate! In 2022, luna plina din 8 noiembrie – de asemenea, o eclipsa de luna puternica – iti pune talentele in lumina reflectoarelor!

Horoscop 2022– zodia Gemeni: 28 septembrie 2022
Ai energia curajoasa si tenace a lui Marte de parte ta, Gemeni, si este pe cale sa se „incinga” in domeniile carierei, atata timp cat iei munca grea si disciplina in serios. Ambitiosul Mars se afla intr-un tur prelungit prin Gemeni din 20 august 2022 pana pe 25 martie 2023. Desi nu vei avea lipsa de energie in timpul acestui tranzit, iti vei conecta puterile la o retea foarte productiva pe 28 septembrie, cand Marte este in trigon cu Saturn magistral.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Devine obligatoriu peste tot în România. A venit ordinul direct de la Guvern
Playtech.ro
Zodiile care vor avea succes pe toate planurile în următorii 10 ani. Se vor lăfăi în lux
DailyBusiness
Lovitură cruntă din partea BNR! Cresc ratele românilor
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Românii care trebuie să-și verifice cardurile. Se dau banii de la stat
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
INSP avertizează asupra pericolului virusului West Nile transmis prin înțepătura de țânțar
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!