Şoc în cazul morţii Mihaelei Galani, afacerista de 33 de ani găsită inconştientă în maşină. Se aşteaptă autopsia

Mihaela Galani, o tânără din Constanța, proprietară și reprezentantă a brandului de încălțăminte Gemelli, a murit la doar 33 de ani după ce a fost găsită inconștientă în propria mașină.
Alina Costache
04 ian. 2022, 15:46
Şoc în cazul morţii Mihaelei Galani, afacerista de 33 de ani găsită inconştientă în maşină. Se aşteaptă autopsia

Mihaela Galani, o tânără afaceristă din Constanța, a murit la scurt timp după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din localitate. Tânăra, în vârstă de 33 ani, fusese găsită inconștienta în mașină după ce, spun prietenii, se simțise rău de câteva zile.

Mihaela Galani era destul de cunoscuta în oraș, fiind deținătoare unei afaceri cu încălțăminte. Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă.

Mihaela Galani, creatoarea unui important brand de încălţăminte, a murit la 33 de ani. Tânăra a fost găsită inconştientă în maşină
În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă, iar moartea acestuia a devastat-o pe tânără.

Tot în urmă cu 10 ani, Mihaela Galiani a făcut un transplant de rinichi în străinătate. De atunci, fata urma tratament cu dializă, iar medicii de peste hotare au anunțat-o după transplantul de atunci că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani. Adică în 2021. În primele zile ale anului 2022 în timp ce mergea la locul de muncă, Mihaelei i s-a făcut rău și a fost găsită inconștientă în mașină.

Vestea morţii Mihaelei a fost anunţată de echipa magazinului de încălţăminte din Constanţa. În fața magazinului pe care îl deținea au fost aprinse mai multe candele și cunoscuții au mers să îi ducă un ultim omagiu.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni” sunt doar câteva dintre mesajele prietenilor fetei.

Familia și prietenii se pregătesc de înmormântare, care va avea loc în cursul zilei de mâine. O anchetă a fost deschisă în acest caz pentru a se stabili cauza decesului fetei de numai 33 de ani.

Durere după moartea tinerei Mihaela Galani

„Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele… Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze… Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi… Chiar nu știu”, a scris pe Facebook Monixa, om de presă din Constanța.

Citeşte şi Asistentă medicală, moartă în condiţii suspecte de Crăciun. Avea doar 21 de ani

Din primele informații, familia tinerei a mai fost greu încercată în urmă cu 10 ani, atunci când fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă din cauza unei bacterii.

Pe scările din fața magazinului Gemelli din Constanța au fost așezate buchete de flori și lumânări.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Când va ninge prima oară în România. Meteorologii Accuweather știu data exactă când vor lovi primele ninsori
Capital.ro
Noul război ce stă să izbucnească. Au atacat azi dimineață. S-a declarat stare de urgență
Playtech.ro
WOW cât de frumoasă e Sue Ellen din Dallas, la 83 de ani! Imagini BOMBĂ, NU a îmbătrânit DELOC
DailyBusiness
Vine iarnă grea peste România! Data la care VA NINGE a fost anunțată deja
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Nu folosi acest obiect din camera de hotel. Riști să pleci acasă cu boli serioase
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Recalcularea pensiilor. O pensionară este revoltată că a primit cu 500 de lei mai puțin: „Ce lege e asta? Să mă furați în halul ăsta?” 11.000 de plângeri au avut loc în doar o săptămână
Capital.ro
Ungurii îți ridică mașina și ți-o vând. Avertisment pentru șoferii români. Legea e lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Ministrul ungar de externe acuză Comisia Europeană în disputa privind livrările de petrol ruso-ucrainene
MediaFlux
VÂRSTA de PENSIONARE CREȘTE și SCADE în același timp! RĂSTURNARE de la 1 SEPTEMBRIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...