Loredana Groza a făcut show incendiar într-un restaurant de fițe din Capitală. Dans lasciv cu Cătălin Botezatu

Loredana Groza a fost surprinsă în ipostaze incendiare într-un local de lux din Capitală. Diva a făcut un dans extrem de sexy împreună cu designerul Cătălin Botezatu.
Ruxandra Rădulescu
07 ian. 2022, 23:00
Loredana Groza a făcut show incendiar într-un restaurant de fițe din Capitală. Dans lasciv cu Cătălin Botezatu

Loredana Groza este una dintre cele mai provocatoare prezențe din showbiz-ul românesc, iar ultima ei apariție a demonstrat că știe cum să șocheze cu senzualitatea ei chiar și la 51 de ani.

Loredana Groza, fotografii incendiare pe internet. Fanii au taxat-o imediat: „E prea mult, exagerezi cu astfel de poze”

Diva a fost la o petrecere într-un restaurant de lux din Capitală, iar artista a știut cum să întoarcă toate privirile. Loredana a petrecut mai ceva ca la 20 de ani alături de nimeni altul decât Cătălin Botezatu. Deși Lory a ajuns în local însoțită de „elevul” ei de la X-Factor, Nick Casciaro, diva a preferat să danseze toată noaptea cu bunul ei prieten, Cătălin Botezatu, care s-a arătat absolut încântat de momentele petrecute alături de artistă.

Loredana Groza era îmbrăcată într-o rochie strâmtă de culoare neagră, care îi punea în evidență formele voluptuoase. De asemenea diva a renunțat la coafura clasică pe care a afișat-o ca jurat la X-Factor și și-a aranjat părul într-un stil modern.

Loredana Groza a susținut și un mic recital apoi a urcat pe una dintre mesele restaurantului alături de Cătălin Botezatu. Cei doi au dansat împreună, iar mişcările pe care le-au făcut, au reuşit să îi ia prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret!

Loredana Groza, semnele despărţirii de Andrei Boncea. Bombă în showbiz: divorţ în secret! Zvonurile despărțirii nu sunt noi, în ultimul timp apărând tot mai multe informații conform cărora cei doi nu mai formează un cuplu!

Petrecere de zile mari la Ema Uta. Loredana Groza și Nick Casciaro au celebrat victoria de la X Factor

Loredana Groza, 51 de ani, și Andrei Boncea, 50 de ani, ar fi divorțat în secret. Cei doi s-au căsătorit în 1998 și au fost împreună timp de 23 de ani. Rodul iubirii lor este fiica acestora, Elena Boncea (23 de ani).

Deşi Loredana Groza a fost, de-a lungul timpului, destul de discretă atunci când a venit vorba despre viața personală, un detaliu pare să o fi dat-o de gol: verigheta lipsă din fotografiile publicate pe conturile sale de socializare! Mai mult, există o apropiere suspectă între ea și câștigătorul X Factor, italianul Nick Casciaro (31 de ani), scrie Click!. Artista și tânărul cântăreț sunt mereu împreună, în cluburile de fițe din Capitală, iar recent au fost și la munte. Mai mult, la concertiul de joi seară, Nick Casciaro și Loredana Groza s-au ținut în brațe, s-au privit în ochi și au dansat provocator împreună! De ziua lui, care a fost pe 5 ianuarie, Loredana Groza a ținut să îi facă o urare specială italianului: „La mulți ani Nick! Îți doresc ce este mai bun. Te iubesc!”.

Surse apropiate de Andrei Boncea și Loredana Groza susțin că nu doar artista ar fi mers mai departe. Și producătorul ar avea o iubită! Andrei Boncea este un producător român de film și televiziune. Acesta este co-fondator al unei companii de producție de film și al unei companii de teatru.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?