Ilie Năstase, dezvăluiri halucinante din perioada comunistă. Lovit de temutul Gheorghe Maurer, mâna dreaptă a lui Ceaușescu: „Nu-mi place asta la tine, mai flăcăule!”. Întâlnirea secretă cu Elena Ceaușescu, după ce a fost acuzat că a vândut meciul americanilor VIDEO

Ilie Năstase a povestit în cadrul podcastului lui Ștefan Mandachi momente din perioada comunistă, inclusiv bătaia încasată de la prim-ministrul Gheorghe Maurer, dar și dialogul cu Elena Ceaușescu, după ce a fost acuzat că a vândut meciul la americani.
Ruxandra Rădulescu
13 ian. 2022, 13:53
Ilie Năstase, dezvăluiri halucinante din perioada comunistă. Lovit de temutul Gheorghe Maurer, mâna dreaptă a lui Ceaușescu:

Ilie Năstase a povestit, în cadrul podcastului lui Ștefan Mandachi, momente halucinante din perioada comunistă, când a avut de-a face atât cu prim-ministrul Gheorghe Maurer, cât și cu Elena Ceaușescu.

Tenismenul și-a amintit de episodul cu temutul premier din perioada dictaturii, cu care a avut un schimb acid de replici, când tenismenul a primit distincția Ordinul Muncii Clasa I. Năstase a dezvăluit că la acel eveniment select din epoca comunistă se afla și Ion Țiriac, precum și întregul anturaj politic al lui Nicolae Ceaușescu.

Ce pensie are Ilie Năstase. A fost parlamentar și are gradul de general – maior, cu două stele, în retragere

Tenismenul Ilie Năstase a îndrăznit să-i răspundă temutului Gheorghe Maurer, care îl acuzase că înjură în timpul meciurilor. Năstase a fost imediat pedepsit, de prim-ministru printr-o lovitură puternică.

„Când ne-a dat Ordinul Muncii Clasa I, atunci a venit tot comitetut central plus Gheorghe Maurer, căruia îi plăcea tensiul. Mi s-a spus să mă îmbrac militar, să spun că slujesc Republica Socialistă România. S-au făcut două grupuri, au desfăcut șampania, am gustat șampanie, m-a luat puțin amețeala, la un moment dat, grupul lui Ceaușescu s-a rupt și am făcut un grup mai mare, iar eu m-am trezit lângă domnul Maurer. La un moment dat s-a dus să dea noroc cu Țiriac a venit spre mine

„Vreau să-ți zic ceva mai flăcăule”, eu m-am blocat gata. „Îmi place de tine că te văd prin Anglia, pe la Wimbledon, pe la Rolland Garros, dar nu-mi place că înjuri” am zis gata am încurcat-o. „Să știi că văd pe buze că cam înjuri”. Eu cum luasem puțină șampanie m-am apucat să-i răspund i-am spus „Știți că eu am temperament de român”. Când mi-a tras Maurer un picior „Pleacă mă nebunule, că lui ăsta nu-i răpunde nimeni”. Am plecat mai departe, dar nu mi-a făcut nimic, „, povestit Ilie Năstase.

Ilie Năstase a relatat și momentul când a fost acuzat că ar fi vândut meciul americanilor, situație nefericită, care îi stârnea multă teamă, întrucât putea fi extrem de aspru pedepsit de regimul comunist.  Tenismenul a povestit că dialogul pe care l-a avut cu Elena Ceaușescu, care l-a întâmpinat într-o manieră complet neașteptată.

„Am fost acuzat în ’72, că am vândut meciul la americani și când am coborât de la Ministerul de Interne, mă grăbeam spre aeroport, am văzut o femeie care stătea pe un zid rezemată și mi-a spus: „Flăcăule, bună, unde te grăbești?”. Mă uit, era Ceaușeasca.

„-Doamnă, mă duc că pleacă avionul.

-Stai liniștit că nu pleacă avionul. Vreau să-ți spun că eu și cu Nicu știm că tu nu ai vândut meciul du-te liniștit unde ai de dus”, și am plecat. ” , a povestit Ilie Năstase.

Ilie Năstase a învățat sa facă bani de la Ion Țiriac: „Avea de tânăr treaba asta”

Ilie Năstase nu a ocolit nici subiectul banilor și a dezvăluit că a luat exemplul lui Ion Țiriac, în ceea ce privește domeniul antreprenorial.

„Oamenii bogați știu cum să țină de bani, ei cheltuiesc cu cap, să le vină înapoi dublu sau triplu decât au investit, asta fac.

Ilie Năstase a făcut marele anunţ! Tratative avansate cu Nicuşor Dan: „Am mers la primarul Capitalei și a spus asta!”

Ion Țiriac de tânăr avea treaba asta. Era un avocat la vremea aceea care avea cei mai cunoscuți cai de curse, și eu eram tânăr, aveam 17-18 ani, Țiriac avea 25 și mergeam la cursele de cai. Băiatul avocatului ăsta juca la cursele de cai, la pariuri, mie nu-mi plăcea așa că stăteam și așteptam în mașină, iar ei câștigau și îmi dădeau și mie. Lui Țiriac îi stătea de pe atunci gândul la bani. S-a băgat mai întâi să managerieze jucători pe atunci nu exista așa ceva. Atunci nu erau bani în tenis, banii au început prin anii ’70 să vină.” a mai mărturisit Ilie Năstase.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate pe județe la Evaluarea Națională 2024. Află ce notă ai luat în funcție de locul în care ai susținut examenul. Harta edu.ro. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Un Cetățean Român Arestat Preventiv în Grecia pentru Provocarea Unui Incendiu
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?