Dani Oțil, ironii acide către Connect-R după declarațiile șocante despre consumul de substanțe: „Faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”

Dani Oțil l-a ironizat pe Connect-R după ce artistul a vorbit despre dependența de droguri și alcool la emisiunea lui Denise Rifai.
Ruxandra Rădulescu
14 ian. 2022, 10:26
Dani Oțil, ironii acide către Connect-R după declarațiile șocante despre consumul de substanțe:

Dani Oțil l-a ironizat pe Connect-R, în cadrul matinalului pe care îl prezintă la Antena 1, după ce artistul a recunoscut în fața lui Denise Rifai că a avut o perioadă când consuma droguri.

Prezentatorul de la Antena 1 a profitat de aceste declarații șocante pentru a face câteva glume pe seama stilului de viață al artistului. Dani Oțil a spus la un moment dat, că nu se simte foarte bine, motiv pentru care a gustat puțină pălincă oferită de Nicolai Tand.

Dani Oțil, reacție absolut neașteptată în direct. Prezentatorul a rămas cu gura căscată din cauza decolteului generos al Loredanei Groza: „Vai de capul meu!”

Prezentatorul TV a adăugat apoi că atunci când oamenii se confruntă cu probleme, în primă fază recurg la alcool, apoi la substanțe ilegale și în final merg la emisiunea lui Denise Rifai pentru a povesti totul.

“M-am speriat, am crezut că te simți și tu rău ca și mine. Eu m-am simțit puțin rău. Dar am luat o pălincuță de la colegul meu, Nicolai Tand, să-i dea Dumnezeu sănătate. Servită de Florin Ristei, impecabil. Și…Bă, faza 1, alcoolul. Faza 2, drogurile. Și după aia mergem la Denise Rifai”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil impune reguli stricte familiei din cauza facturii enorme la energie electrică: „Nu facem din noapte zi. Povara o simt cel mai tare în buzunare”

Dani Oțil este o altă vedetă, care a fost puternic afectată de creșterea prețurilor la energie electrică. Prezentatorul TV a declarat că a luat măsuri împreună cu familia pentru a face economii. Acesta a specificat că a mutat măsuța de machiaj a soției într-un loc cu mai multă lumină naturală pentru a nu mai consuma atâta electricitate.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție”, a zis Dani Oțil.

Dani Oţil, noi dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu. Cum îl umilea prezentatoarea

Dani Oțil a declarat că deja se confruntă cu câteva probleme de sănătate, asfel că a luat-o pe urmele celor mai în vârstă și a început să stingă luminile în casă și să facă economie la maxim.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de cont, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit. L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica”, a mărturisit prezentatorul de la Antena 1.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!