Novak Djokovic, reacție-fulger după ce a aflat că va fi deportat: Sunt extrem de dezamăgit de decizie. Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez!

Novak Djokovic a venit cu o reacție fulger după ce a aflat că va fi deportat. Liderul ATP spune că este extrem de dezamăgit de decizia tribunalului federal de la Melbourne, care a menţinut hotărârea ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, de anulare a vizei.
Alina Costache
16 ian. 2022, 11:10
Novak Djokovic, reacție-fulger după ce a aflat că va fi deportat: Sunt extrem de dezamăgit de decizie. Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez!

Novak Djokovic, reacție-fulger după ce a aflat că va fi deportat. Apelul lui Novak Djokovici la decizia de anulare a vizei a fost respins, duminică dimineaţă, de către tribunalul federal din Melbourne, astfel că liderul ATP trebuie să părăsească Australia în următoarele ore.

Novak Djokovic, reacție-fulger după ce a aflat că va fi deportat: Sunt extrem de dezamăgit de decizie. Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez!

„Aş dori să fac o scurtă declaraţie pentru a aborda rezultatele şedinţei de astăzi de la tribunal. Am nevoie de timp să mă odihnesc şi să mă recuperez, înainte de a face alte comentarii în afară de acesta. Sunt extrem de dezamăgit de decizia Curţii de a respinge cererea mea de revizuire judiciară a deciziei ministrului de a-mi anula viza, ceea ce înseamnă că nu pot rămâne în Australia şi nu pot participa la Australian Open.

Respect hotărârea Curţii şi voi coopera cu autorităţile în legătură cu plecarea mea din ţară. Nu îmi place că în ultimele săptămâni toată atenţia a fost îndreptată asupra mea şi sper că acum ne putem concentra cu toţii asupra jocului şi turneului pe care îl iubesc. Aş dori să le urez jucătorilor, oficialilor turneului, personalului, voluntarilor şi fanilor toate cele bune pentru turneu. În cele din urmă, aş dori să mulţumesc familiei mele, prietenilor, echipei, fanilor şi compatrioţilor mei sârbi pentru sprijinul continuu. Toţi aţi fost o mare sursă de putere pentru mine”, a declarat Djokovic.

Avocaţii lui Novak Djokovic au încercat să-i convingă pe cei trei judecători că o mare parte din motivele ministrului Imigraţiei, Alex Hawke, pentru a-l deporta pe tenismenul sârb se bazează pe presupuse comentarii antivaccinare făcute într-un singur articol publicat de BBC.

Ei au argumentat că citatul folosit de ministru a fost „selectiv” şi „înşelător”. Dar, în ceea ce ar putea fi o lovitură pentru echipa juridică a numărului 1 mondial, judecătorul James Allsop a spus că ministrul se poate baza şi pe „folosirea raţională şi rezonabilă a percepţiei şi a bunului simţ” pentru a determina opiniile lui Djokovic.

Concret, în timp ce echipa lui Djokovic se bazează în mare măsură pe articolul BBC, unul dintre cei trei judecători a spus că ministrul poate presupune că sârbul are tendinţe antivaccinare, bazându-se pe mai mult de o ştire şi că ministrul nu trebuie să prezinte toate sursele pentru această concluzie.

Citește și: Decizie finală în cazul lui Novak Djokovic. Judecătorii au decis expulzarea jucătorului sârb din Australia!
 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul ieftin din Europa perfect pentru pensionari în vacanța de vară. Are peisaje superbe, dar și activități interesante
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Lansarea proiectului „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!