El e omul – puzzle care întoarce toate privirile atunci când intră într-o încăpere. Și-a tatuat toată fața și și-a făcut zeci de intervenții chirurgicale: „Nu vreau să arăt uman”

Un bărbat care și-a dorit să arate „cât mai inuman posibil” a cheltuit peste 12.000 de lire sterline pentru a-și transforma chipul într-un „puzzle”.
Filip Stan
17 ian. 2022, 21:48
El e omul - puzzle care întoarce  toate privirile atunci când intră într-o încăpere. Și-a tatuat toată fața și și-a făcut zeci de intervenții chirurgicale:

Pasionatul de modificări corporale, numit Black Depression, și-a tatuat toată fața și a apelat la tot felul de intervenții neobișnuite.

Omul – puzzle din Germania a cheltuit nu mai puțin de 15.000 de euro pentru a arăta astfel. Pe lângă tatuajele sale de pe față, care ilustrează piese de puzzle colorate, tânărului de 28 de ani i-au fost îndepărtate și bucăți de cartilaj din ureche.

Ambii lobi ai urechilor i-au fost străpunși, iar albul ochilor i-a fost transformat în negru. Mai mult, și-a făcut implanturi din ditan fiindcă și-a dorit ca dinții lui să arate ‘altfel’.

„Modificarea corpului mă fascina de mulți ani. Pot să fiu diferit de ceilalți. Pot să creez și să-mi schimb corpul exact așa cum doresc. Nu urmez un trend, ca alți oameni”, a spus el.

„De-a lungul anilor, mi-am dezvoltat propriul trend, pe care nimeni altcineva nu îl poartă. Mă duc la diferiți artiști din întreaga lume și îmi fac proceduri”.

A început să-și transforme corpul în urmă cu opt ani, când avea doar 20 de ani. A început cu o procedură de despicare a limbii.

„Prima mea procedură a fost despărțirea limbii. Apoi jumătate din urechea externă mi-a fost amputată pe ambele părți”, a explicat el.

Toți întorc capul atunci când îl văd. Nu poate trece neobservat. Tânărul nu a terminat cu schimbările, vrea să își facă și mai multe proceduri extreme în viitor. De fiecare dată când își face o nouă modificare le-o arată urmăritorilor săi de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de black_depression (@black_depression9)

Ea e cea mai tatuată femeie din lume. Pasiunea ei a făcut-o să scoată din buzunar peste 30 de mii de euro

Pasiunea uriașă pentru tatuaje a făcut-o pe o femeie trecută 50 de ani să scoată din buzunar zeci de mii de euro pentru a-și picta tot corpul.

Kerstin Tristan, fost model german, a decis că vrea să-și transforme trupul într-o operă de artă. A găsit un artist foarte priceput și l-a rugat să-i tatueze tot ce i-a trecut prin minte.

A început să fie înnebunită după tatuaje în urmă cu cinci ani, atunci când și-a făcut un tatuaj strălucitor pe braț. Ulterior, a început să-și facă și altele. 30.000 de euro a cheltuit pentru nebunia ei.

Această pasiune i-a adus și foarte mulți fani lui Kerstin. E urmărită de 160.000 de persoane pe Instagram, internauții fiind uimiți de tatuajele pe care le afișează cu fiecare ocazie.

Blonda are diamante, fluturi și flori ca tematică principală pentru tatuaje. La o poză cu tatuajele de pe Instagram adună și zeci de mii de aprecieri.

„Mi-am sacrificat toate economiile pentru ele”, a mărturisit ea, potrivit DailyMail.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
EXPIRĂ ACEȘTI BANI! Trebuie să fie folosiți până în luna octombrie
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...