Lidl anunţă reduceri imbatabile la zeci de produse. Ce poţi cumpăra cu mai puţin de doi lei toată săptămâna. E bătaie la rafturi

Până pe 23 ianuarie, Lidl anunţă reduceri imbatabile la zeci de produse din carne, peşte, lactate, dulciuri şi băuturi. Preţurile sunt mai mici cu până la 40 la sută toată săptămâna.
Alina Costache
18 ian. 2022, 10:07
Lidl anunţă reduceri imbatabile la zeci de produse. Ce poţi cumpăra cu mai puţin de doi lei toată săptămâna. E bătaie la rafturi

Lidl anunţă reduceri imbatabile la zeci de produse. Doar săptămâna aceasta românii pot cumpăra carne, peşte, lactate, dulciuri şi băuturi la cele mai mici preţuri.

Lidl anunţă reduceri imbatabile la zeci de produse

De exemplu, o sută de grame de rasol de vită cu os, feliat, beneficiază de o reducere de 28 % şi costă doar 1,79 lei. Şi pulpa de porc ideală pentru șnițel este mai ieftină cu 28%, fiind redusă de la 12,49 lei la 8,99 lei (500 grame).

Citeşte şi Lidl anunţă oferte imbatabile la produse inedite. Cele mai tari gadgeturi se află acum la preţuri de nimic

O sută de grame de cotlet de porc haiducesc costă doar 1,99 de lei. Este bine să vă grăbiţi, deoarece stocul este limitat. De asemenea, 750 de grame de cârnaţi de curcan costă 14,99 lei.

Şi mezelurile beneficiază de reduceri până pe 23 ianuarie. De exemplu, 200 de grame de şuncă de porc costă mai puţin cu 25%, de la 5,99 lei la 4,49 lei, salamul țărănesc cu șuncă este mai ieftin cu 34% şi costă  8,49 lei (500 grame). Pieptul de pui afumat, costă 2,19 lei (100 grame).

De asemenea, tocana de legume costă mai puţin cu 26%, prețul fiind redus de la 2,99 lei la 2,19 lei (300 grame), iar zacusca de vinete beneficiază de o reducere de 30% şi se vinde cu 3,49 lei (250 grame).

Şi dulciurile costă mai puţin în această săptămână. De exemplu, mini gogoșile costă doar 9,99 lei (9 x 36 grame), mini bomboanele cu spumă de zahăr au 24% reducere, de la 7,89 lei la 5,99 lei (266 grame), iar mini checul poate fi cumpărat la un preț cu 21% mai mic, de la 7,99 lei la 6,29 lei (8 x 35 grame).

Reduceri sunt și la băuturile, o sticlă de Sauvignon Blanc având de luni un preț cu 28% mai mic, de la 13,99 lei la 9,99 lei.

Vezi mai multe oferte imbatabile AICI.

Pe lângă toate aceste reduceri, clienţii fideli beneficiază de noi reduceri cu ajutorul aplicaţiei LIDL Plus. La activarea cupoanelor, poţi cumpăra un biban de mare eviscerat costă cu 25% mai puțin, reducere de la 4,49 lei la 3,15 lei (100 grame).

La reducere se află şi portocalele roşii. Plasa de 1,5 kilograme costă mai puţin cu 28%, adică doar la 7,89 lei.

Brânza cu mucegai albastru Le Bleu are 35% reducere, de la 12,99 lei la 8,39 lei (250 grame), Prosciutto Cotto costă cu 32% mai puțin, de la 7,69 lei la 5,19 lei (150 grame), iar capsulele de cafea Espresso Ristretto pot fi cumpărate cu 26% reducere, de la 4,99 lei la 3,69 lei (50 grame).

De asemenea, toată săptămâna aceasta poţi cumpăra detergent lichid mai ieftin cu 35 la sută, adică de la 19,99 lei la 12,99 lei (2,2 litri).

Citeşte şi Cât sunt salariile la LIDL şi Kaufland! Care este supermarketul surpriză care oferă 4.000 Ron în mână tuturor angajaţilor din România!

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Nicolae Ciucă deschide dialogul pentru un proiect politic comun al forțelor de dreapta
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?