Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”

Steliana Sima a făcut noi dezvăluiri despre bunul ei prieten, Petrică Mâțu Stoian. Artistul a murit pe 6 noiembrie 2021, la spitalul din Reşiţa. Artistul se recupera la o clinică privată după ce se vindecase de Covid-19, dar starea sa s-a agravat brusc!
Filip Stan
21 ian. 2022, 17:01
Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten:
Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară

Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”. Steliana Sima a vorbit despre spectacolul de la Sala Palatului, unde ar fi trebuit să cânte și Petrică Mîțu Stoian. Prietena de suflet și de scenă a regretatului artist a cântat alături de Mariana Ionescu și Constantin Enceanu.

Ce făcea Petrică Mâțu Stoian înainte să moară. Steliana Sima, noi dezvăluiri despre bunul ei prieten: „Am făcut și eu același lucru!”

Steliana Sima a dezvăluit sfatul pe care i l-a dat Petrică Mâțu Stoian, lucru pe care aceasta l-a făcut mai apoi. Este vorba de paginile de Facebook, acolo unde artiștii sunt urmăriți intens de fanii lor. Steliana Sima a urmat sfatul pe care i l-a dat Petrică Mâțu Stoian și a făcut „curățenie” în lista ei de prieteni! „Petre făcea lucrul ăsta întotdeauna și-mi spunea: „Soro, sunt mulți care nu au ce să caute pe pagina mea și atunci delete!”. Așa spunea, dragul de el. Și am făcut și eu același lucru, am făcut și în viata de zi cu zi. Și-mi este bine, așa cum sunt acum, sunt împlinită cum sunt acum”, a spus Steliana Sima.

Mama lui Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian, acuzaţii grave către Constantin Enceanu. Replică vehementă: „Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați!”

„Chiar dacă stai acasă și nu ești la o filmare sau la un spectacol, tot navigând pe internet, tot găsești ceva cu el și automat nu-mi dă starea aceea de bine. Iar la filmări sau la spectacole… am avut un spectacol la Sala Palatului. Fizic nu era lângă mine, el trebuia să fie în acel spectacol, fizic nu era. Dar nu știu cum să-ți spun, îl simțeam nu fizic, dar energetic… Îl simțeam lângă noi. Eu nu l-am visat niciodată. L-a visat o admiratoare”, a mai spus Steliana Sima.

Medicii care l-au tratat pe Mîţu Stoian în camera hiperbară, anunţ scandalos. Ce se întâmplă după moartea artistului

Interpretul de muzică populară a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, la Spitalul de Urgență Reșița, după un tratament cu oxigen efectuat la o clinică medicală privată. Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...