Carmen de la Sălciua răspunde declarațiilor controversate ale fostei soții a iubitului ei: „A ales să își asume toată vina”. Întâlnirea tensionată de la tribunal

Carmen de la Sălciua a reacționat afirmațiilor fostei soții a actualului iubit, Marian Corcheș. Artista a povestit cum a decurs întâlnirea dintre cele două la procesul de divorț.
Ruxandra Rădulescu
22 ian. 2022, 23:57
Carmen de la Sălciua răspunde declarațiilor controversate ale fostei soții a iubitului ei:

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară, iar în prezent se află într-un moment foarte bun atât din punct de vedere profesional cât și în viața personală.

Carmen de la Sălciua are o nouă relație cu un bărbat pe nume Marian Corcheș, care a divorțat săptămâna aceasta de soția lui, pentru a fi într-o relație cu artista.

Carmen de la Sălciua, abuzată verbal în adolescență de artiști celebri! Momentele dramatice prin care a trecut: „Am sunat Poliția!”

Bianca Corcheș, soția iubitului lui Carmen de la Sălciua, a vorbit pentru prima dată despre acest triunghi amoros, dar și despre cum decurg lucrurile cu bărbatul care a părăsit-o pentru cântăreața de muzică populară.

Aceasta a oferit detalii postului TV, Antena Stars, despre cum s-au desfășurat lucrurile în sala tribunalului și ce a discutat cu fostul soț.

„El și-a asumat vina, greșelile, adică faptul că a trădat și s-a terminat. El a zis că acceptă că a greșit, a fost asumat.

A fost de acord cu acțiunea noastră. Nu am cerut 100 de mii de euro. Ultima dată a zis că nu e de acord cu nimic și o să merg în instanță pentru drepturile mele. O să așteptăm decizia, o să mai dureze până vine decizia, dar în teorie suntem gata. Nu mă așteptam să se termine. El m-a acuzat pe mine de niște chestii, și-a pus martori și așteptam să ducă până la capăt ce a susținut.
Nu mă așteptam să dea înapoi. A fost cu ea, nu la proces, am văzut-o afară. Am apucat să-l întreb ceva, prefer să rămână pentru mine. L-am întrebat dacă e fericit. A zis că e fericit. Da, a apărut cineva. E doar începutul.”, a declarat fosta soție a iubitului lui Carmen de la Sălciua.

Artista a reacționat la afirmațiile Biancăi Dincu, fosta soție a lui Marian Corcheș, actualul ei iubit și a oferit perspectiva ei asupra acestei situații. Carmen de la Sălciua a clarificat lucrurile și a explicat care este situația la momentul actual.

„Lucrurile s-au rezolvat, pentru că el a luat decizia să fie totul așa pe pace, ca să se termine, să ne putem vedea de viața noastră. Era mai simplu, decât să continuăm un război care poate dura poate și un an de zile. A ales să se termine într-o notă mai pașnică, să-și asume toată vina, pentru că în felul ăsta totul se termină mai repede.”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Carmen afirmă că s-a întâlnit cu fosta soție a lui Marian Corcheș în ziua procesului de divorț și a povestit cum a decurs interacțiunea dintre ele.

„Am văzut-o în fața tribunalului, dar nu am avut niciun fel de interacțiune. E normal să fi fost cu el, dar am așteptat afară, în mașină.”, a precizat cântăreața, în exclusivitate pentru WOWBiz.ro.

Iubitul lui Carmen de la Sălciua nu mai are nicio obligație legală, iar cuplul își poate trăi povestea de dragoste în mod public și își pot întemeia o familie. Solista a dezvăluit pentru WOWbiz.ro. detalii în exclusivitate despre planurile de viitor.

Carmen de la Sălciua, acuzată că i-a furat soţul unei femei. „Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea!”

„Este liber acum. Nu am avut timp să facem planuri. Îmi imaginam oricum că situația se va fi rezolvat, uite că s-a și rezolvat până la urmă, dar nu pot să spun că mi-am făcut încă planuri, pentru că suntem într-o relație de 3 luni și ceva. E prea devreme întrebarea cu căsătorie sau copil, pentru că atunci când va fi cazul, cu siguranță, eu voi posta, având în vedere că postez orice eveniment plăcut sau neplăcut din viața mea.”, a adăugat artista, pentru WOWBiz.ro.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Adio, maestre! Românii îşi iau adio de la o legendă a filmului. A murit acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei cai militari în goană prin centrul Londrei, speriați de un autobuz
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?