Horoscop Maria Sârbu. Ce să facă și ce să evite fiecare zodie pe Mercur retrograd ca să-i meargă bine

Între 14 ianuarie şi 3 februarie 2022, Mercur se află în mers retrograd. În perioada acestui tranzit, semnele zodiacale se pot confrunta cu mici obstacole şi cu mai multă confuzie decât de obicei, pot fi afectate negocierile, finanțele, comunicarea, parteneriatele, pot apărea mici accidente, pierderi, eșecuri, neînțelegeri cu familia, cu colegii sau cu partenerul de cuplu. 
Alina Costache
25 ian. 2022, 16:12
Horoscop Maria Sârbu. Ce să facă și ce să evite fiecare zodie pe Mercur retrograd ca să-i meargă bine

Horoscop Maria Sârbu. Mercur retrograd nu aduce, din fericire, doar neajunsuri, ci vine şi cu o serie de beneficii. El încetinește ritmul lucrurilor, dându-ne, astfel, timp să analizăm mai bine ceea ce vrem să facem, să ne ocupăm mai mult de noi și de sănătatea noastră, dar şi de cei dragi, să devenim mai atenți și mai romantici.

Maria Sârbu a realizat un horoscop special despre perioada lui Mercur retrograd, în care vine cu o serie de recomandări pentru fiecare zodie. Mercur retrograd este o perioadă în care astrologul Maria Sârbu ne recomandă să ne rearmonizam, să aducem echilibru între minte și suflet.

Acum este recomandat să ne organizăm și să facem față situațiilor de criză în care ne aflăm, să găsim soluții, să nu mai complicăm lucrurile, ci să le facem cât mai simple și să realizăm cu seriozitate ceea ce este important pentru evoluția noastră. Este recomandat să nu tragem de timp și este bine să facem lucrurile cu răbdare și să ne temperăm.

Astrologul nu recomandă, de asemenea, despărţirile pe Mercur retrograd. Cel care se desparte pe acest tranzit vrea de fapt, la nivel inconştient, ca cel de care se desparte „să o ia puţin razna după cel care l-a părăsit„, spune astrologul. În plus, despărţirile pe Mercur retrograd nu sunt definitive, adaugă astrologul.

Citeşte şi Horoscop Adi Bunea 24-30 ianuarie 2022. Încurcături şi conflicte la locul de muncă, neînţelegeri cu partenerul de cuplu şi sacrificii făcute pentru acesta

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd BERBEC

Mercur retrograd îți cere să te îți recâștigi respectul profesional și să lucrezi la imaginea ta, potrivit Fanatik.ro. Ai nevoie să faci efort intelectual pentru a atinge succesul. Lista de obiective este importantă și trebuie să te uiți în trecut la ultimii 6 ani și pe viitor la ceea ce dorești să schimbi în următorii 7 ani.

Horoscop Mercur retrograd TAUR

Acest tranzit îți cere să te preocupi intens de evoluția ta pe toate planurile. Profesional, este momentul să îţi revizuiești toate valorile tale pentru a avea succesul dorit. Ai nevoie să-ți respecți fidel aceste valori și să nu îți mai abandonezi scopul pe drum.

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd GEMENI

Mercur este patronul zodiei tale, astfel că, în mişcare retrogradă, acesta te poate destabiliza. Mercur retrograd îți cere să găsești răspunsuri la întrebările spirituale, iar dacă vocea interioară este dură, este semn că a sosit momentul să îți aduci aminte cât de important este să înveţi iubirea de sine.

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd RAC

Mercur retrograd îți cere să readuci armonia și respectul în cuplu. Dacă trăiți într-o relație rece, lipsită de sentimente sau de intensitate și de bucurii, a ssit momentul să repari lucrurile. Atenție un pic și la sănătate, dar și la golul interior.

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd LEU

Mercur retrograd îți cere să ai claritate în raportul tău cu ceilalți și mai ales în cuplu. Iar la serviciu, atenție la tot felul de piedici și încurcături. Sănătatea poate să sufere și ea dacă ai obosit de la prea mult efort intelectual. Evită cât poţi să te epuizezi!

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd FECIOARĂ

Mercur retrograd îți cere să te destinzi, să nu mai iei totul cu maximă seriozitate, ci, dimpotrivă, să te joci, să te distrezi, să te refaci și să îți refaci forțele. Fă ce îți place.

Citeste si Horoscop februarie 2022. Cele mai norocoase zile din lună pentru fiecare zodie

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd BALANŢĂ

Mercur retrograd îți cere să fii trup şi suflet pentru familia ta. Ai nevoie de căldura familiei, să o şi dai, dar, în egală măsură, să o şi primești. Atenție, așadar, la haosul de acasă dar și la sănătatea celor dragi.

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd SCORPION

Mercur retrograd îți cere să ai încredere în intuiţia ta și să nu forțezi nota la capitolul comunicare, certuri, contradicții și nici la volan. Arată mai mult respect în modul tău de a comunica și mai multă înțelegere. Foarte important! Nu fi ridicol de exigent în cerințele tale!

Horoscop Mercur retrograd SĂGETĂTOR

Mercur retrograd îți cere să fii precaut cu banii și să găsești soluții la problemele financiare. Trebuie să faci un efort intelectual pentru a ieși din haosul problemelor și cheltuielilor.

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd CAPRICORN

Mercur retrograd îți cere să fii mai bun, mai cald, mai delicat și să îți accepți cu demnitate slăbiciunile şi vulnerabilitățile. Acestea te umanizează, nu ai de ce să le ascunzi cu atâta îndârjire. Ai anumite lucruri pe care le faci foarte bine, dar mai ai și multe altele de învățat. Nu ești mai demn dacă le ascunzi sub preș sau dacă le ignori. Ele fac parte din tine și chiar dacă sunt minusuri, toate sunt grele la început și ușoare mai târziu. Pe Mercur retrograd ai şanse maxime să depăşeşti criza de personalitate în care te afli.

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd VĂRSĂTOR

Mercur retrograd îți cere autoanaliză și să ieși din criza de identitate în care te afli de ceva vreme. Te confrunţi cu ceva probleme de sănătate din cauza convingerilor că trebuie să corespunzi, să faci impresie bună, convingeri care au darul de a te consuma foarte mult și de a-ți aduce foarte puține satisfacții reale.

Horoscop Maria Sârbu Mercur retrograd PEŞTI

Mercur retrograd îți cere să fii foarte flexibil și deschis la schimbare. Ai nevoie de o schimbare radicală și ai frică de ceea ce urmează, tocmai pentru că undeva în personalitatea ta ascunzi o rigiditate și o frică de trădare. Fie vindeci, fie poți vedea viitorul la aceeași vibrație ca trecutul.

 

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Lege pentru românii care locuiesc la CASĂ. Vor scăpa de obligație
Playtech.ro
I-a ARUNCAT PISICILE de la balcon iubitei sale! Fanii, șocați: ”Mizerie umană ce ești!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. E vizată într-un dosar de evaziune fiscală
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mascații au intrat peste Bianca Drăgușanu! Vedeta, AUDIATĂ, la Poliție
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pericol în piețe! Legume și fructe contaminate cu pesticide periculoase pentru oameni
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Leon Panetta critică deficiențele de securitate în încercarea de asasinare a lui Donald Trump în Pennsylvania
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'