Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan pentru că Pasajul Doamna Ghica nu e gata. „S-a încăpățânat să închidă o companie municipală implicată direct în proiect”

Gabriela Firea îl acuză pe primarul general Nicuşor Dan că este principalul vinovat deoarece Pasajul Doamna Ghica nu este gata, iar în zonă este tot aglomeraţie. Fostul edil al Capitalei a precizat că tablierul metalic "era în lucru în septembrie 2020, acum aproape un an și jumătate", însă actuala municipalitate "a ținut aproape de faliment Trustul de Clădiri Metropolitane, constructorul principal".
Filip Stan
26 ian. 2022, 10:10
Gabriela Firea dă de pământ cu Nicuşor Dan pentru că Pasajul Doamna Ghica nu e gata.

Gabriela Firea susţine că „un an de zile nu s-a mișcat un pai” pe şantierul Pasajului Doamna Ghica, ceea ce s-a transformat într-un „chin pentru bucureștenii care locuiesc acolo”.

„Pasajul Doamna Ghica nu este finalizat și în zonă este tot aglomerație pentru că Nicușor Dan s-a încăpățânat să închidă o companie municipală implicată direct în proiect, cea de Consolidări, și a ținut aproape de faliment Trustul de Clădiri Metropolitane, constructorul principal.

Cine răspunde pentru un an pierdut fără să se ia decizii? Cine răspunde pentru un an de chin pentru bucureștenii care locuiesc acolo?

Nicușor Dan se laudă că a fost aleasă firma care va produce partea metalică a pasajului Doamna Ghica. Un an de zile nu s-a mișcat un pai pe acel șantier și acum vine primarul general să anunțe cu cinism că totul e în grafic, dar că mai durează încă un an”, a scris Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Olanda renunţă de miercuri la restricţii, în ciuda a 65.000 de infecţii noi, în fiecare zi. Se redeschid restaurantele, teatrele şi muzeele

Gabriela Firea, despre Pasajul Doamna Ghica. „Tablierul metalic era în lucru când Nicușor Dan a ajuns primar general. Dar nu a avut cine să-l mai plătească”

„Nu, domnul primar general, nu e totul roz și cel mai bine o știu bucureștenii din zona Doamna Ghica și toți șoferii care stau în aglomerația din intersecție.

Tablierul metalic era în lucru când Nicușor Dan a ajuns primar general. Dar nu a avut cine să-l mai plătească după ce Compania Municipală Consolidări a fost băgată în faliment, muncitorii neplătiți cu lunile și șantierele lăsate de izbeliște.

Las mai jos dovada că tablierul era în lucru în septembrie 2020, acum aproape un an și jumătate: un film dintr-o fabrică românească”, a mai precizat Gabriela Firea, fost primar general al Capitalei.

Reacţia Gabrielei Firea vine în contextul în care Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat că a fost desemnat câştigătorul licitaţiei pentru tăblierul de pod de la pasajul Doamna Ghica. Valoarea contractului este de 21,8 milioane de lei, iar termenul pentru livrare este de şapte luni şi jumătate de la semnarea contractului.

Citeşte şi: Se reiau lucrările la podul de la Doamna Ghica. Primarul Sectorului 2: Este un progres care ne pune în linie dreaptă către finalizarea pasajului anul acesta

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'