Băutura minune care curăţă şi vindecă PLĂMÂNII şi calmează tusea. Ai nevoie de ceapă şi alte ingrediente banale pentru o imunitate de fier

Ceapa ameliorează tusea, dar şi durerile de gât şi durerile de cap din cauza sinuzitei. Combinată cu alte ingrediente are efecte miraculoase pentru organism.
Alina Costache
26 ian. 2022, 13:56
Băutura minune care curăţă şi vindecă PLĂMÂNII şi calmează tusea. Ai nevoie de ceapă şi alte ingrediente banale pentru o imunitate de fier

Există o băutura cu ceapă care vindecă plămânii, așa că fie că ești fumător, suferi de boli ale plămânilor sau pur și simplu vrei să previi problemele într-o perioadă în care răcelile și virusurile sunt frecvente, trebuie să știi despre această băutură care face minuni pentru plămâni, îi curăță și îi reface, calmează inflamațiile și tusea.

Este vorba despre un ceai de ceapă, turmenic și rădăcină de ghimbir, pe care-l îndulcești mai apoi cu miere.

Turmericul este cunoscut pentru efectele sale benefice pentru sănătatea plămânilor, în timp ce ghimbirul are proprietăți antiinflamatoare.

Cum să faci cea mai bună ceapă murată. Secretul care dă aroma specială

De asemenea, mierea calmează inflamațiile în cazul unei răceli sau atunci când tușești. Ceapa ameliorează tusea, dar şi durerile de gât şi durerile de cap din cauza sinuzitei.

Ghimbirul acționează de asemenea drept expectorant, antiinflamator sau analgezic. De asemenea, acesta este un leac foarte bun pentru întărirea imunității. Un alt remediu foarte folosit este ceapa. Acest leac pentru răceală și inflamarea sistemului respirator, era folosit în Roma Antică. În fiecare zi, gladiatorii primeau un cap de usturoi și ceapă pentru a-și întări imunitatea și pentru a scăpa de slăbiciuni.

Preparatele din ierburi erau folosite din cele mai vechi timpuri. Există o serie de rețete extrem de simple care vă vor ajuta ca tusea să se amelioreze. Pentru pregătirea unui astfel de remediu trebuie turnat o lingură de cimbru într-un pahar cu apă clocotită. Amestecul trebuie lăsat timp de 60 de minute pentru a se infuza. Pentru a obține efectul dorit trebuie să iei o lingură de remediu înainte de fiecare masă.

Un alt ingredient extrem de benefic pentru tractul respirator este rădăcina de urzică. Aceasta trebuie spălată foarte bine și tăiată felii. Pentru a pregăti remediul, planta trebuie fiartă foarte bine până devine un sirop. Conform specialiștilor, medicamentul este ideal pentru tratarea spasmului cronic.

De asemenea, un leac rapid pentru tuse macul. Pentru a pregăti remediul trebuie să amesteci o lingură de semințe de mac cu un pahar de lapte cald. Remediul trebuie băut înainte de culcare. Acesta reușește să amelioreze simptomele, permițându-ți să dormi în timpul nopții.

Atunci când suntem răciţi, apelăm fie la medicamente, fie la remediile naturiste, învăţate de la mamă sau de la bunică. În această situaţie, ceapa poate fi un adjuvant excelent, care te va scăpa mult mai repede de răceală decât oricare alt truc. Iată cum funcţionează!

Truc genial! Bagă o ceapă în maşina de spălat şi hainele nu vor mirosi a tocăniţă
Ceapa este un aliment apreciat, din cele mai vechi timpuri, pentru calităţile sale nutritive. Ea conţine vitamina B6, vitamina C, potasiu, fier, acid folic, dar şi alte minerale şi compuşi care s-au dovedit a fi benefici pentru sănătatea organismului. De remarcat este faptul că manganul din compoziţia cepei are efect antiinflamator şi apără organismul de gripă şi răceală. De aceea, atunci când eşti răcit, este recomandat ceaiul şi consumul de ceapă. Însă, potrivit experţilor, cu ajutorul unui truc special, vei combate şi mai repede răceala, decât în oricare alt mod.

Slănină cu ceapă. Ce se întâmplă în corpul tău dacă după această combinaţie adaugi şi o pălincă
Vei scăpa mai repede de răceală dacă, pe lângă tratamentul pe care îl urmezi deja, îţi vei pune în şosetă, înainte să mergi la culcare, o ceapă. În acest mod, bacteriile vor fi absorbite de ceapă, iar sângele tău va fi curăţat. Desigur, este important să foloseşti ceapă organică, care nu a fost tratată cu substanţe chimice.

Tot ce trebuie să faci este să tai ceapa pe jumătate sau felii, încât să le poţi pune pe talpă. Ruleazi şoseta pe talpă, astfel încât ceapa să nu cadă, iar apoi laşi alimentul să acţioneze toată noaptea.

Ceaiuri pentru răceală și gripă

Și, dacă vrei să scapi de simptomele răcelii sau gripei, mai poți încerca o mulțime de ceaiuri. Iată o listă numai bună de păstrat:

Ceai din flori de tei și soc – câte 2 lingurițe la 1 cană de apă clocotită; se administrează 2-3 căni/zi;

Ceai de busuioc cu miere – se beau 4-5 căni în faza de debut, câte 1 cană din oră în oră; se adaugă mentă dacă apare febră; se pot face și inhalații cu busuioc;

Ceai din soc, tei, mentă, flori de nalbă mare și măceșe;

Ceai de tei, salvie și eucalipt;

Ceai de soc, mușețel, tei, cimbrișor și scorțișoară, cu miere;

Ceai de soc, tei, păpădie, scoarță de salcie, conuri de hamei;

Ceai de mușețel, lumânărică, porumbar, scoarță de salcie, tei și soc – ajută în infecții gripale.

În ceaiurile recomandate mai sus, se poate adăuga și câte 1 linguriță de scorțișoară și cuișoare, măcinate sub formă de pulbere pentru a mări efectul antivirotic.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Cine e șoferul care a produs un accident mortal în parcarea Parcului Pantelimon. E minor, a fugit de la fața locului, dar a fost prins de poliție
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Trei destinații de vis. Poți merge cu autobuzul
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Până când pot depune pensionarii adeverințele de sporuri la Casa de Pensii! Daniel Baciu a dat termenul final
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Militant de stânga radicală reținut în Franța pentru sabotajul rețelei feroviare
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!