Primele cuvinte rostite de Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă. Ce a transmis de pe patul de spital

Daniel Onoriu s-a trezit ieri după 55 de zile de comă indusă, iar vestea a bucurat întreaga familie. Pilotul de raliuri a fost capabil să rostească și primele cuvinte după ce a fost în stare de inconștiență timp de două luni.
Ruxandra Rădulescu
27 ian. 2022, 09:20
Primele cuvinte rostite de Daniel Onoriu, după ce s-a trezit din comă. Ce a transmis de pe patul de spital

Daniel Onoriu s-a trezit ieri după 55 de zile în care a stat în comă indusă din cauza unei complicații suferite în urma operației de micșorare a stomacului.

Pilotul de raliuri a devenit conștient pentru prima dată după aproape două luni și a vorbit cu cei dragi.

Estera Onoriu, mătușa lui Daniel Onoriu, a făcut dezvăluiri emoționante în cadrul unei emisiuni TV și a spus care au fost primele cuvinte pe care pilotul le-a rostit imediat după ce s-a trezit.

Daniel Onoriu a deschis ochii și mișcă! Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului: „O să-și revină!”

Daniel Onoriu a rugat-o pe o asistentă care îl îngrijea să-i cheme familia la spital, iar atunci Daniel Onoriu a întrebat de câte zile se află internat.

„A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă. Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?»”, a spus Estera Onoriu.

Pentru familia pilotului e o mare minune faptul că și-a revenit, că e conștient și că nu are sechele după aproape cele două luni de comă indusă.

”Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a mai spus ea.

Daniel Onoriu şi-a revenit din comă. Anunţul făcut de verişoara pilotului: „Mulţumim lui Dumnezeu”

Daniel Onoriu şi-a revenit din comă. Pilotul a ajuns la spital în luna decembrie a anului trecut, în stare gravă, având sângerări interne. Organismul său a intrat în septicemie, iar pilotul a fost băgat în comă indusă.

Amănunte de ultimă oră despre starea pilotului. Rebeca Onoriu a anunţat că acesta e mult mai bine, dă semne de îmbunătățire și a deschis ochii.

”MARE ESTE DUMNEZEU! Daniel Onoriu s-a trezit!!!! Multumim lui Dumnezeu. De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă„, a spus Rebeca Onoriu, verişoara pilotului.

Isabela, soția lui Daniel Onoriu, anunț alarmant după ce pilotul a fost detubat: ”Nu am vești bune. Am clacat”

Anul trecut, fostul pilot de raliuri a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului în Turcia. După ce a revenit în România, acesta a ajuns la Spitalul Floreasca, cu hemoragie internă. A fost la un pas de moarte, iar medicii l-au operat și i-au salvat viața.

”Nu știu dacă sunt cuvinte să-mi exprim durerea, nu am cum, ne rugăm încontinuu, ne rugăm să facă Dumnezeu o minune, suntem la mila lui. Să facă o minune în prag de sărbători, să se trezească, să vină acasă, chiar dacă recuperea o să fie de durată.

Medicii nu-l trezesc pentru că ar avea dureri destul de mari, iar pentru protecția lui să nu sufere prea mult datorită durerilor încă îl țin intubat.

Încă nu a ieșit din stare critică, fiind intubat nu se pune problema ieșirii din stare critică, speră și fac tot ce e posibil omenește ca el să fie bine”, spunea soţia pilotului înainte de sărbători.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Start-up-ul britanic Nyobolt dezvoltă baterie revoluționară pentru mașini electrice, încărcabilă în patru minute și jumătate
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?