Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au afișat împreună. Actrița nu se mai ascunde!

Cristina Ciobănașu a avut o primă reacție după ce fostului ei iubit, Vlad Gherman, și Oana Moșneagu s-au afișat împreună.
Filip Stan
30 ian. 2022, 10:36
Cristina Ciobănașu, reacție neașteptată după ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au afișat împreună. Actrița nu se mai ascunde!

Cristina Ciobănașu și iubitul ei nu se mai ascund. După ce Vlad Gherman și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela, au recunoscut fanilor că sunt împreună, acum și Cristina Ciobănașu a simțit că poate să-l arate lumii pe iubitul ei.

În urmă cu un an de zile, chiar la final de februarie, Cristina și Vlad dădeau trista veste a despărțirii. Au fost împreună nouă ani de zile, dar au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Au mărturisit la vremea respectivă că nu s-a întâmplat nimic rău între ei, ci pur și simplu și-au dat seama că își doresc alte lucruri în viață.

A fost o perioadă lungă și grea pentru amândoi, mai ales că au fost nevoiți să se vadă pe platourile de filmare de la „Adela”, fiind în continuare colegi. Acum, după un an de zile, Vlad și Cristina pot să fie, în sfârșit, prieteni și să-și fie aproape unul celuilalt fără vreun alt fel de implicare.

După perioada complicată prin care au trecut, acum Vlad și Cristina sunt din nou cu zâmbetul pe buze și sunt fericiți. Separat. Și-au refăcut viața personală cu alte persoane, iar ei rămân prieteni.

El e noul iubit al Cristinei Ciobănașu:

Cristina Ciobănașu și noul ei iubit

Cristina Ciobănașu și noul ei iubit

Vlad Gherman s-a afișat și el pentru prima dată cu noua iubită, Oana Moșneagu

În urmă cu doar o zi, Vlad Gherman și colega de platou, Oana Moșneagu, au dat vestea fanilor: sunt împreună. „Da! Răspunsul la întrebarea voastră e „da””, au scris ei pe Instagram, unde au atașat și o serie de fotografii împreună.

Mai mult, Vlad Gherman a lansat și o melodie recent, iar protagoniști în videoclip sunt el și Oana. Apar în ipostaze tandre, iar fanii s-au întrebat încă din primele momente dacă nu cumva formează un cuplu. La scurt timp a apărut și răspunsul mult așteptat.

În legătură cu noua relație a Cristinei Ciobănașu, Vlad Gherman a spus că știa despre ea chiar de la fosta lui mare iubire. „Știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună, nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie pe care ea a simțit să o facă, am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a vrut să-mi spună lucrul ăsta”, a declarat în urmă cu mai mult timp Vlad Gherman.

Cum s-au cunoscut Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Cristina și Vlad se cunosc de mulți ani, de când au fost colegi în serialul „Pariu cu viața” și trupa Lala Band. S-au îndrăgostit când erau doar doi adolescenți timizi, iar relația lor a crescut frumos până când au ajuns la maturitate. Au fost împreună nouă ani, iar șapte ani au și locuit împreună.

Dragostea pentru muzică și actorie, dar și chimia dintre ei i-a făcut să fie foarte uniți și să-și fie alături în cele mai frumoase momente din viață. Chiar și acum, după despărțire, cei doi vorbesc foarte frumos unul despre celălalt și despre relația superbă pe care au avut-o.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...