Şeful Poliţiei Olt: În două, trei zile voi decide dacă mai rămân în Poliţie VIDEO

Şeful Poliţiei Olt, comisar-şef Ion Voicu, cercetat disciplinar şi aflat în concediu medical, a declarat, marţi, că în următoarele zile va decide dacă va mai rămâne sau nu în Poliţie.
Romania TV
15 ian. 2013, 11:09
Şeful Poliţiei Olt: În două, trei zile voi decide dacă mai rămân în Poliţie VIDEO

Comisarul-şef Ion Voicu a făcut aceste declaraţii marţi, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, unde a fost citat la audieri în calitate de făptuitor în cazul poliţistei Melania Renghea.

Întrebat de jurnalişti despre declaraţiile făcute la adresa sa de către ministrul de Interne, Radu Stroe, şeful IPJ Olt a răspuns: „Nu comentez ce a zis domnul ministru, eu oricum vreau să aştept două-trei zile şi să decid dacă mai rămân în Poliţie. Oricum, domnul ministru a zis că are nevoie de profesionişti şi văd dacă ar mai fi nevoie de mine şi voi lua o decizie şi în funcţie şi de starea mea de sănătate”.

Întrebat de ce nu a mers săptămâna trecută la Comisia de disciplină a MAI, Voicu a spus că starea de sănătate nu îi permitea întrucât în ziua respectivă a avut tensiunea 20 cu 12 şi nu putea să conducă.

Poliţista violată, primul interviu după reconstituire: Familia mea e ameninţată VIDEO

Şeful Inspectoratului de Poliţie Olt, comisar-şef Ion Voicu, a mers, marţi, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, unde este audiat în calitate de făptuitor în cazul poliţistei Melaniei Renghea, care a depus o plângere împotriva fostului său şef, comisarul şef Gheorghe Barbu, pe care l-a acuzat că a obligat-o să întreţină relaţii sexuale atât cu el, cât şi cu alţi poliţişti, printre care şi Ion Voicu.

Comisarul-şef Ion Voicu a declarat, la intrarea la audieri, că este nevinovat.

Citeşte şi NOI IPOTEZE în scandalul poliţiei din Olt: Violul ar fi fost înscenat de un RIVAL al comisarului

El a mai spus că a văzut-o pe Melania Renghea doar de două ori: „Nu o cunosc pe fata asta. Dacă o văd între mai multe poliţiste nu o recunosc. Am văzut-o la televizor, am avut de-a face cu ea de două ori. O dată când s-a mutat şi atunci a venit cu tatăl ei, un fost rezervist la pompieri şi am aprobat mutarea de la Vâlcea la Olt pentru a-şi reîntregi familia. O doua oară a adus altcineva raportul ei la mine în birou şi a cerut mutarea de la Balş la Găneasa, la secţia Brâncoveni, tot pentru reîntregirea familiei, pentru că era căsătorită, avea şi un copil şi voia să fie mai aproape de casă. Nu pot să-mi dau seama de ce există această răzbunare, nu cunosc substratul”.

Mariana Ştefan, avocata lui Ion Voicu, a anunţat, luni, că acesta a depus o plângere la Parchetul Judecătoriei Slatina pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea, dar şi a soţului acesteia.

În 26 decembrie, poliţista Melania Renghea de la Poliţia Balş şi fostul său superior Gheorghe Barbu au ajuns la spital după ce femeia, care susţine că poliţistul ar fi violat-o, l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori în abdomen.

Citeşte şi La ce întrebări trebuie să răspundă poliţistele după scandalul de la Balş

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!