Carnagiu la Iaşi. Şapte persoane au murit după un carambol în care a fost implicată şi o ambulanţă UPDATE

Carnagiu pe Drumul European 58 din județul Iași. Șapte oameni și-au pierdut viața în urma unui accident în care au fost implicate o ambulanță, un camion si un autoturism. Alte trei persoane, printre care și o gravidă au ajuns la spital, în urma accidentului.
Filip Stan
01 feb. 2022, 12:50
Carnagiu la Iaşi. Şapte persoane au murit după un carambol în care a fost implicată şi o ambulanţă UPDATE

UPDATE carnagiu la Iaşi. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi au făcut primele declaraţii după producerea tragicului accident rutier din comună Bălţaţi, judeţul Iaşi. Şapte persoane au decedat, după ce şoferul unui camion a intrat în coliziune cu un microbuz.
„În această dimineaţă am fost sesizaţi cu privire la faptul că pe drumul naţional 28 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui autocamion ar fi acroşat o ambulanţă, iar ulterior a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma accidentului a rezultat decesul a şapte persoane, iar alte două persoane au fost rănite. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările în care a avut loc accidentul”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Carnagiu la Iaşi. Un accident grav s-a produs marţi dimineaţa, în judeţul Iaşi, în urma căruia şapte persoane au murit. Alte trei persoane au ajuns la spital.

Prima ipozteză a anchetatorilor este că șoferul camionului ar fi derapat, ar fi intrat inițial în echipajul SAJ, iar ulterior ar fi intrat frontal în microbuzul din care au murit 6 persoane. A şaptea victimă este chiar șoferul camionului care ar fi fost vinovat, potrivit bzi.ro.

Citeşte şi: El este presupusul vinovat pentru accidentul cu şapte victime de la Iaşi. Abia împlinise 30 de ani şi urma să se căsătorească

Gravida care era transportată la spital pentru a naște şi a fost implicată în accidentul grav din judeţul Iași va naște la Maternitatea Elena Doamna după ce a ieşit pozitiv la testul COVID-19. Femeia are 24 de ani, este din Fărcășeni, comuna Strunga.

Medicii susţin că femeia și fătul prezintă o stare de sănătate bună.

„Pacienta implicată în accidentul rutier din Bălțați, judeţul Iași, are naștere declanșată, primipară. Starea de sănătate a acesteia și a fătului este în regulă. Din câte am înţeles, pacienta nu a fost implicată direct în accident. Vom aștepta să nască pentru că este abia la început procesul. a menţionat Dr. Răzvan Socolov, pentru bzi.ro.

Carnagiu la Iaşi. UPDATE: A fost carnagiu în această dimineaţă în judeţul Iași, în localitatea Sarca. Cinci persoane au murit în urma impactului deosebit de grav. Vă aducem aminte faptul că un accident rutier grav s-a produs în această dimineață la Iași. Vorbim despre un impact dintre o ambulanță, un camion și un autoturism. În urma impactului a rezultat 10 victime dintre care 6 au fost în stop cardiorespirator, iar alte 4 au fost rănite ușor.

Tragedie în Olt. Director AJOFM, mort într-un accident cumplit

Carnagiu la Iaşi. Un accident rutier grav a avut loc în satul Sârca, comuna Bălţaţi, în această dimineaţă.  Cinci persoane sunt în stop cardio-respirator şi alte nouă au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism. produs marţi pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos. ” A crescut numărul celor în stop cardiorespirator la 6. Din păcate au fost declarate 5 decese, iar șoferul este în curs de resuscitare. Sunt alte patru persoane care au contuzii ușoare. Am crescut numărul ambulanțelor și al echipelor trimise. a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu.
Accident șocant! Șoferul a murit la volan și a accidentat o fetiță de șase ani

”Pe DN 28 Iaşi-Târgu Frumos, în zona localităţii Sârca, judeţul Iaşi,  într-o curbă,  s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion, o ambulanţă şi un autoturism”, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Potrivit primelor date, 9 persoane au suferit leziuni, 5 dintre ele sunt în stop cardio-respirator, alte 4 acuză dureri, dar sunt stabile.

La faţa locului acţionează echipaje medicale şi descarcerarea. Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Stațiunea de pe litoralul românesc pe care e bine s-o eviți. Mirosul e greu de suportat, îți strici vacanța dacă mergi aici
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Situație incredibilă. O tânără și-a dat părinții în judecată. Vaccinul, banii și „traumele”
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
MONITORIZAREA TENSIUNII ARTERIALE: METODE EFICIENTE ȘI RECOMANDĂRI DE SPECIALITATE
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?