Prognoza meteo 2 februarie. Vreme rece în toată țara! Temperaturile ajung și la -6 grade Celsius

La noapte, valorile termice nocturne vor fi apropiate de mediile multianuale specifice pentru începutul lunii februarie, ușor mai ridicate în sud-estul țării.
Alina Andrei
01 feb. 2022, 19:22
Prognoza meteo 2 februarie. Vreme rece în toată țara! Temperaturile ajung și la -6 grade Celsius

Prognoza meteo 2 februarie. Cerul va avea înnorări temporare și se vor semnala precipitații, pe arii restrânse, mixte în regiunile sud-sud-estice, iar din a doua parte a nopții, în vest și nord-vest vor predomina ninsorile. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în special ale Carpaților Orientali, dar trecător și în nord-vest. Temperaturile minime se vor situa între -8 și 3 grade.

București. Cerul va avea înnorări și vor fi condiții pentru precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie și lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -2…0 grade.

Prognoza meteo 2 februarie – MIERCURI
Vremea va fi în general închisă în vestul, centrul și nord-vestul țării, unde temporar vor fi precipitații, pe arii restrânse moderate cantitativ – mixte în Banat și Crișana și mai ales ninsori în Maramureș, Transilvania și Moldova. La munte va ninge. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu nebulozitate și precipitații mixte în prima parte a intervalului, în extremitatea de sud-est și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste, viscolind ninsoarea, dar pe arii mai restrânse și pentru intervale mai scurte de timp și în Crișana, Banat, Oltenia, Transilvania și Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -1 și 7 grade, iar cele minime între -6 și 2 grade. Izolat vor fi condiții de polei și ceață.

București

Valorile termice vor fi apropiate de cele din ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul și sfârșitul intervalului, însă probabilitatea pentru precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -3…-1 grad.

Prognoza meteo JOI
Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare, pe arii restrânse în vestul, nordul și centrul țării și cu totul izolat, mixte, în rest. La munte local va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe crestele Carpaților Meridionali, iar pe parcursul zilei și cu viteze mai mici în regiunile estice, sudice și centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 9 grade, iar cele minime, în general, între -10 și -3 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață și vor fi condiții de polei.

București

Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei, când trecător vor fi condiții pentru precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…8 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade, ușor mai scăzută la periferie.

Prognoza meteo VINERI
Valorile termice vor crește ușor față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații local în vest și nord-vest și pe arii restrânse în centru și nord-est. La munte va ninge, iar în zonele joase vor fi precipitații sub formă de ploaie și trecător lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 10 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață și vor fi condiții de polei.

București

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.

Prognoza meteo SAMBATA
Valorile termice, în special cele diurne, vor marca o creștere, astfel încât se vor situa peste normele caracteristice perioadei, chiar cu mult în sud, sud-vest și sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorări și precipitații pe arii relativ extinse în jumătatea nordică a țării și doar izolat în rest. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte, iar în zonele mai joase vor fi ploi și doar trecător lapovițe sau ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar cele minime, în general, între -3 și 2 grade. Pe arii restrânse se va forma ceață și vor fi condiții de polei.

București

Valorile termice, în creștere față de intervalul anterior, se vor situa cu mult peste mediile multianuale specifice datei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de -1…1 grad.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!