Tensiuni uriașe la Survivor! Emil Rengle și TJ Miles și-au aruncat vorbe dure: „Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște … în realitate”

Tensiuni uriașe la Survivor România. Tabăra Faimoșilor este cea care a creat această situație. Emil Rengle și TJ Miles au avut un schimb de replici dur înainte de jocul pentru imunitate.
Filip Stan
01 feb. 2022, 17:39
Tensiuni uriașe la Survivor! Emil Rengle și TJ Miles și-au aruncat vorbe dure:

Tensiuni uriașe la Survivor! Echipa Faimoșilor a pierdut mai multe jocuri și a trecut prin momente destul de dificile. Nu au avut hrană și și-au mai și pierdut trei membri din echipă. Totuși, jucătorii nu au renunțat la orgolii.

Tensiuni uriașe la Survivor! TJ Miles și Emil Rengle și-au adresat vorbe dure. „Știi cum ești… Pot să spun? Nu vreau să te deranjez. Ești puțin mai feminin decât mine”, a decretat TJ Miles.

Emil Rengle i-a dat replica imediat: „Eu cred că tu ești mai feminin decât mine, te aranjezi mai mult, frate, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici”.

Apoi, Emil Rengle a răbufnit și a continuat să-și exprime nemulțumirile. „Așa sunteți voi, voi care vă credeți mari bărbați, voi sunteți niște … în realitate. Doar pentru că eu am încrederea să fiu feminin și masculin și cum vrea…mea să fiu, asta mă face mai bărbat decât voi, cei care vă prefaceți că sunteți bărbați. Robert Nițoiu se vaită mai rău decât o femeie. Avem doi bătrâni care vorbesc mult și degeaba și fac puțin, CRBL și Zmărăndescu. Radu Itu este speriat de bombe, iar TJ Miles se aranjează mai mult decât orice fată de pe insulă”, a strigat Emil Rengle.

Andreea Tonciu șterge pe jos cu CRBL și Laura Giurcanu

Tensiunile continuă pentru unii chiar și după părăsirea competiției Survivor. Andreea Tonciu a șters pe jos cu CRBL și Laura Giurcanu.

Andreea Tonciu a spus că CRBL s-a comportat foarte urât cu ea, deși ea a fost la locul ei și nu și-a dorit să se certe cu nimeni. „Așa suflete rele și reci nu am văzut în viața mea. CRBL nu semnifică nimic. Nu-l pot numi bărbat. A dat dovadă de un mahalagism ieftin. La această emisiune, eu am fost la locul meu. Știu că unii dintre colegi au vrut să mă dea afară. Am cedat”, a spus ea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Andreea Tonciu l-a numit pe CRBL „bădăran” și a spus că e foarte curioasă cum se comportă artistul cu familia lui.

”CRBL e un bădăran. Eu sunt curioasă cum se poartă acasă cu soția și copilul ei. El a fost singurul care țipa că nu îi e dor de copil și de soție. CRBL mai avea puțin și mă bătea. Are un suflet rău”, a spus Andreea Tonciu.

„Laura Giurcanu mi s-a părut o fată ok până într-un punct. Trebuie să spun. Vouă vi se pare normal să ai un iubit acasă și să pleci în apă cu alt bărbat și să stai trei ore. După să mai pleci cu un bărbat în pădure și să stai…”, a spus Andreea Tonciu.

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'