Serghei Mizil: „Nu am băut 15 ani. Am ținut-o pe brânză de vaci cu miere, e cea mai bună, ceai hepatic, beam câte 3-4 litri pe zi”

Seghei Mizil a mărturisit că, în urma cu 15 ani, era cât pe ce să moară din cauza consumului de alcool. El a apelat la un medic care l-a pus pe picioare.
Filip Stan
04 feb. 2022, 09:20
Serghei Mizil:

Serghei Mizil, 67 de ani, este un personaj iubit de publicul român, iar fiecare apariție a sa captivează, datorită povestirilor interesante pe care le relatează într-o manieră savuroasă.  Fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil a făcut dezvăluiri remarcabile despre alcool. Aproximativ 15 ani nu a băut la sfatul unui medic, care i-a spus că are început de ciroză.

De această dată Mizil a vorbit despre un episod cumplit al existenței sale și anume perioada când consuma cantități exagerate de alcool, viciu care i-a pus sănătatea în pericol.

Este cunoscut faptul că Mizil a avut o existență foarte aventuroasă, iar viața sa poate face oricând subiectul unui roman. Ultimele sale dezvăluiri sunt de-a dreptul cutremurătoare. El a fost diagnosticat în urmă cu 15 ani cu început de ciroză, din cauza consumului de alcool.

Serghei Mizil, la închisoare: ”Sunt șef de pârnaie. Aici mă omoară, mă trezesc în fiecare zi la șase dimineața” – VIDEO

Din fericire, vedeta a ținut cont de tratamentul prescris și chiar își amintește cu foarte mare exactitate ziua în care a renunțat la acest viciu.

Serghei Mizil a avut puterea să meargă mai departe fără să mai guste din alcool, dar nu același lucru s-a întâmplat cu mulți dintre prietenii săi, care au murit.

Nutriționista Mihaela Bilic avertizează asupra acestui aliment banal consumat de TOȚI românii: „Poate duce la ficat gras, grăsime abdominală și colesterol crescut”. Cantitatea permisă zilnic

Ficatul i s-a regenerat de-a lungul anilor datorită alimentelor consumate și unui ceai la care nu a renunțat nici în ziua de azi. Vedeta a reușit să depășească această problemă cu brio.

„Nu am băut 15 ani, poate chiar mai mult. Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză. Atunci am început să râd. Regret că a murit, era un om foarte tare.

Era un foarte bun pedagog. Mi-a explicat că ficatul se regenerează și dacă fac ce spune el, voi avea o viață normală.

M-am gândit să nu mor ca prostul cu alcoolul în mână și m-am dus și am scris pe calorifer data la care m-am lăsat. După ce m-am lăsat, după 15 ani, m-am dus înapoi, știam locul și am reînceput.

Am ținut-o pe tratament, brânză de vaci cu miere, e cea mai bună, ceai hepatic, beam câte 3-4 litri pe zi, îl beam ca pe apă și multă odihnă. 

Mi-am revenit, restul care nu au ținut cont, s-au dus acolo sus. Foarte mulți în jurul meu au făcut ciroză de la vin și bere și artiști și cântăreți.

La un moment dat, când nu poți să te lași și o arzi în continuu 24 din 24, ăsta e finalul. Eu am scăpat, ei au murit. Scapă cine poate”, a dezvăluit Serghei Mizil pentru wowbiz.ro.

Și aceasta nu este singura poveste de viață impresionantă din existența acestuia. Pictorul este un personaj monden controversat datorită faptului că a făcut parte din vechiul regim, fiind un apropiat al lui Nicu Ceaușescu.

Spynews
Românii s-au bătut crunt cu polițiștii din Leeds! Au răsturnat și incendiat mașini: „Să vină mascații de la București” | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Locul din România supranumit litoralul de la munte. Puține persoane știu de existența lui, deși zona e plină de atracții turistice
Capital.ro
Proprietarii de terenuri din România au interzis. Amenzi între 7.500 și 15.000 de lei
Playtech.ro
ȘOC! Vedeta din România care DIVORȚEAZĂ pentru a 7-a oară!
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
Au fost găsite noi fragmente osoase în Vaslui. Și acestea ar purta „semnătura” Narcisei și a lui Zoro
Spynews
30 de elevi din Coreea de Nord, uciși pentru că s-au uitat la seriale sud-coreene. Au fost împușcați în văzul tuturor
Evz.ro
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Răsturnare de situație în cazul morții Mariei Diana, tânăra ucisă de urs la Jepii Mici: ”Băiatul era singur și
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mai mulți români din Marea Britanie s-au luptat cu polițiștii englezi, ba chiar le-au răsturnat mașina: „Să vină mascații de la București, că și pe ăia îi dărâmăm”
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care fac ITP. Legea se aplică în toată România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Ministrul Sorin Grindeanu își cere scuze pentru întârzierea bagajelor pe Aeroportul Otopeni
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'