Testul de personalitate care îţi spune de ce fugi de relaţiile serioase. Răspunsul se află în această imagine, ce vezi mai întâi?

Unul dintre cele mai provocatoare lucruri este că mintea umană funcționează în așa fel încât uneori nici măcar nu știm care este rădăcina anumitor reacții.
Daniel Spătaru
04 feb. 2022, 19:41
Testul de personalitate care îţi spune de ce fugi de relaţiile serioase. Răspunsul se află în această imagine, ce vezi mai întâi?

Primul lucru pe care îl observi în fotografia principală a testului de personalitate îţi va oferi un răspuns de ce eviți să fii deschis sau să te predai complet relațiilor amoroase.

Dacă vezi mai întâi o persoană cu halat…

Persoane în halat se află în ambele părți ale fotografiei, astfel că dacă una dintre ele îți atrage atenția înseamnă că visezi să fii cucerit de acea singură persoană pe care o iubeşti, „cea adevărată”. Totuși, în același timp, ți-e teamă de cât de vulnerabil te-ar putea face „predarea” ei în totalitate.

Ești conștient că, pentru a avea o relație stabilă trebuie să-i permiti partenerului tău să te vadă așa cum ești cu adevărat. Dar, pentru tine, acesta este chiar un gând înfricoșător. Ți-e frică de posibilitatea ca cineva să te cunoască complet, să-ţi ştie toate punctele tale tari și slăbiciunile, gândurile și secretele.

Cu toate acestea, fricile tale nu trebuie să te împiedice să găsești iubirea care va dura pentru totdeauna. Reține că este firesc să ai mecanisme de apărare, dar informează-ţi şi partenerul despre asta, pentru a se putea adapta. Conștientizarea de sine este cheia.

Citeşte şi Testul subconştientului: Alege un trandafir şi află ce te conduce în viaţă şi ce ascunzi de ceilalţi

Daca ai vazut mai întâi feţele…

Nu ești o persoană egoistă, dar îți place să faci lucrurile așa cum ți-ai imaginat. Cel mai mare „declanșator” al problemelor tale de relație este teama că se așteaptă de la tine să pui nevoile partenerului mai presus de ale tale. Cu toate acestea, dacă este important pentru tine să ai o relație stabilă cu cineva, ar trebui să lucrezi la dezvoltarea inteligenței și maturității tale emoționale.

Desigur, este imperativ să ai grijă de tine, dar asta nu înseamnă că nevoile „celeilalte părţi” ar trebui eliminate complet.

Citeşte şi Horoscop karmic februarie 2022. Fluturi în stomac şi iarna, magnet pentru bani spre sfârşitul lunii

Dacă ai văzut mai întâi un copac…

Când cineva îți amenință intimitatea și timpul pe care te-ai obișnuit să-l petreci singur, devii o persoană complet diferită. Așadar, te deranjează dacă este necesar să fii cu o persoană dragă non-stop. Pentru că, de fapt, nu-ți place deloc un astfel de concept de a fi tot timpul împreună și asta este cea mai mare piedică a ta.

Cauza anxietății tale în relații este întrebarea dacă vei mai avea timp să te bucuri de singurătatea pe care o iubești.

Dacă te îndrăgostești de cineva care te înțelege și vrea cu adevărat să fie cu tine, acea persoană va înțelege nevoia ta de a fi singur într-o zi. Nu lăsa întrebările „ce-ar fi dacă” să vă împiedice să aveți o relație amoroasă de calitate.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Noua taxă pentru șoferi în România. Se plătește obligatoriu din 2024. O achiți timp de 5 ani
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!