FCSB – CRAIOVA 2-2. Surpriză mare în Liga 1! Gigi Becali: „A fost ghinion, n-am avut antrenor şi ne-am dat două autogoluri”

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.
Filip Stan
06 feb. 2022, 18:22
FCSB - CRAIOVA 2-2. Surpriză mare în Liga 1! Gigi Becali:

FCSB – CRAIOVA 2-2. Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, arbitrat de Istvan Kovacs. Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalti) pentru FCSB. În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben.

Gigi Becali a declarat, duminică seară, după meciul FCSB – U Craiova 1948, scor 2-2, că golurile primite de echipa sa au fost “două autogoluri” ale lui Valentin Creţu şi Andrei Vlad. Becali a vorbit şi despre Claudiu Keşeru, dar şi despre venirea lui Malcom Edjouma.

“E fault în atac al lui Keşeru, îl calcă pe Achim. Piciorul lui Achim este jos. Clar, fault în atac. Keşeru îl calcă şi cade el. Patru-cinci galbene nu a dat arbitrul, călcări nu a dat. Iar 11 metri noi am avut la Dumiter pe care nu l-a dat. Cum să dai penalti, după aia facem trei puncte, te duci mai aproape de CFR? Despre Keşeru am spus că scăpăm de el în vară referindu-mă la salariu, la bani, nu are rost să-l instigăm. În vară termină contractul… Ce să facem? E bine că a dat un gol, da. A dat un gol şi bate lovitură din stânga cu piciorul stâng. Ce nu e Tavi Popescu care trebuie să bată? (…) Creţu iar ne-a curăţat. Trebuie să găsim un fundaş dreapta. Oaidă face un fault pe care nu trebuie să îl facă. O să vină şi Edjouma de la Botoşani şi o rezolvăm problemele şi la mijloc. Noi am avut azi două ghinioane, ne-am dat două autogoluri: Vlad autogol, Creţu autogol. Vlad are momente când i se fură memoria cred. Atenţia. Avem şi o scuză, n-am avut nici antrenor pe bancă. Normal că i s-a simţit lipsa. N-ai văzut ce schimbări haotice a făcut Pintilii? La un moment dat aveam trei atacanţi. Se rezolvă problema noastră cu Edjouma. Edjouma va lumina jocul şi va da o siguranţă echipei”, a spus Becali la Digi Sport.

După meciul cu U Craiova 1948, Claudiu Keşeru a declarat că îşi va duce la bun sfârşit contractul cu FCSB “cu entuziasm”. „Aş avea multe de spus, dar prefer să tac. Se zice că tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal. Cred că lumea din exterior şi fiecare are opinia lui, eu îmi văd de treaba mea. Sunt jucător profesionist, asumat, care ştia la ce se înhamă şi îmi voi duce la bun sfârşit contractul cu entuziasm. Asta m-a caracterizat întotdeauna, am muncit, indiferent de moment. Am trecut prin multe stări citind toate declaraţiile, dar cred că toată lumea îl ştie pe nea Gigi. Chiar nu vreau să comentez, pentru că avem foarte mulţi jucători tineri în echipă şi nu ar trebui influenţaţi negativ. Ce voi avea de spus, dacă voi decide să vorbesc, voi spune la finalul contractului”, a afirmat Keşeru, potrivit digisport.ro.

Tehnicianul echipei U Craiova 1948, Nicolo Napoli, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-2, că jucătorii săi sunt de părere că adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti.

“Am făcut un meci foarte bun. Am avut ocazia să câştigăm. Băieţii spun că nu a fost penalti, alţii spun că a fost penalti… până la urmă s-a dat. Arbitrul a fluierat penalti. Ce să facem? Am pierdut două puncte. La cum s-a desfăşurat partida, puteam să obţinem cele trei puncte. Cred că da, suntem aici împreună pentur a salva echipa de la retrogradare. Sperăm”, a spus Napoli la posturile care transmit Liga 1.

Mihai Pintilii a declarat, duminică seară, după remiza înregistrată de FCSB în meciul cu U Craiova 1948, scor 2-2, că este dezamăgit, deoarece formaţia bucureşteană a avut ocazia de a se apropia de liderul CFR Cluj în privinţa numărului de puncte.

“Dezamăgit mai mult. Am avut o şansă. Am avut şi ocazii foarte clare, dar când nu marchezi e foarte greu. Atunci când un marchezi, ai patru ocazii clare în prima repriză.. Din păcate un singur contraatac şi ne-au dat gol. Ne-am bucurat că am luat un punct până la urmă. Sunt dezamăgit. Ne creăm ocazii dar la final tot la opt puncte suntem de CFR. Suntem vinovaţi toţi, suntem o echipă şi trebuie să ne asumăm. Ne pare rău că n-a fost cu noi Toni Petrea, dar am ţinut legătura, am vorbit la telefon”, a spus Pintilii la posturile care transmit Liga 1.

FCSB – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. În urma remizei dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, 1-1, FCSB are șansa de a se apropia la șase puncte de liderul Ligii 1, dacă va izbuti să învingă U Craiova 1948. De partea cealaltă, gruparea din Bănie a obținut prima victorie din noul mandat al lui Nicolo Napoli, 1-0 cu FC Argeș, și vine cu un moral bun la București.

FCSB – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Digi Sport

FCSB: A. Vlad – V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Miron, Dumiter, M. Tănasă, I. Stoica, A. Burlacu, V. Gheorghe, Ov. Popescu, Keșeru
Antrenor: Toni Petrea (absent din cauza Covid-19)

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – S. Asamoah, Vl. Achim – Baeten, Bauza, Durmen – Cl. Bălan
Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, S. Bușu, D. Albu, V. Pop, Marquet, Ondaan, Sidibe, Compagno Antrenor: Nicolo Napoli

Trupa lui Toni Petrea începe partida de pe poziția a doua în Liga 1, cu 51 de puncte, în timp ce U Craiova 1948 este pe locul 14, cu 22 de puncte.În tur, FCSB s-a impus la limită în Bănie, 1-0, grație golului din penalty marcat de Claudiu Keșeru.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – CFR CLUJ 1-1. Oltenii egalară în min. 96!

FCSB este neînvinsă de 16 partide, perioadă în care a adunat 13 succese și 3 remize. U Craiova 1948 este la al 12-lea joc în deplasare în acest sezon, reușind până acum două victorii, trei rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

Florin Tănase, golgheterul FCSB-ului, este suspendat pentru această confruntare. În lipsa lui, Octavian Popescu și Ianis Stoica sunt principalele ”guri de foc” ale formației lui Toni Petrea, cu câte șase reușite. Claudiu Bălan este cel mai bun marcator al oltenilor, cu cinci goluri.

FCSB – CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Gigi Becali, investiție de 450.000 de euro în Africa 

Patronul de la FCSB a dezvăluit că în această săptămână a donat nu mai puțin de 450.000 de euro în patru state africane, unde construiește biserici. ”Săptămâna asta am dat 200.000 în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină”, a declarat Gigi Becali, pentru Trinitas.

Gigi Becali a explicat și că  le-a spus americanilor de la The New York Times, cărora le-a acordat un interviu, că este cel mai bogat om din lume pentru că simte că nu mai are nicio nevoie.

FCSB vs Craiova. Antrenorul lui Gigi Becali, Toni Petrea, are Covid şi nu poate sta pe bancă

Eu am dat un interviu la New York Times. Și au venit aici și m-au întrebat, le-am spus că sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat.

Păi dacă nu mai avem nevoie… că mă gândesc la moarte. Bill Gates nu ai văzut că încă mai vrea? Înseamnă că nu e cel mai bogat. Eu nu mai vreau, nu mai am nevoie de mai mult. Eu nu mai am nevoie”, a spus Gigi Becali.

Cristi Borcea crede că Gigi Becali are o avere de peste un miliard de euro

Potrivit Capital, Gigi Becali are o avere estimată între 350 și 400 de milioane de euro, dar Cristi Borcea, unul dintre apropiații patronului de la FCSB, a spus recent că realitatea este alta.

Eu cred că are peste un miliard (n.r. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere„, a transmis Cristi Borcea.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!