Horoscop 8 februarie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.

O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!
Alina Costache
07 feb. 2022, 17:51
Horoscop 8 februarie 2022. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate.
Horoscop 8 februarie 2022.

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii vor avea mai multe discuții serioase în această zi, care au ca scop stabilirea unor limite și condiții. În prima jumătatea zilei, berbecii se vor gândi serios la niște schimbări sau reguli care trebuie implementate, deoarece altfel nu mai poate trăi liniștit. De asemenea, nu este exclus că vor auzi niște vorbe despre ei, care îi va scoate din minți. Este o zi perfecta pentru a pune un punct în legătură cu un subiect.Creativitatea şi imaginaţia ta sunt la cote maxime, şi tot ce iese acum din mintea ta e de calitate, demn de mândrie. Spune ce ai în gând, pentru că merită arătat, folosit, valorificat. Poate fi un nou început într-o direcţie care va construi, pas cu pas, ceva de care vei fi încântat la final. Ce-i drept, nu se ridică nimic peste noapte, dar, cel puţin acum, contează foarte mult felul cum iei startul: cu încredere, cu entuziasm, cu optimism, plin de energie. Nu te lăsa până nu ajungi la roadele visate: eşti pe drumul cel bun!

Horoscop bani 2022. Ce zodii atrag banii ca un magnet, norocul le surâde în fiecare lună
Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi cu multe lucruri încurcate și cu multe semne de întrebare. Cu toate acestea, taurii nu se grăbesc să cedeze sau să dea mâinile în jos. Este o zi în care taurii își arată cu adevărat caracterul puternic și adevăratele lui scopuri. În a doua partea zilei, vor face câteva cumpărături extrem de utile pentru a-și schimba un pic garderoba și de a aduce câteva modificări.Deşi nu suporţi să taci când ai avea atâtea să spui, de data aceasta îţi pui singur lacăt la gură, conştient că tăcerea e, de data aceasta, de aur, deci cea mai bună abordare. Poate te afli în preajma unei persoane care acaparează toată discuţia şi nu-ţi mai găseşti şi tu loc să spui ce ai în minte, sau poate celălalt stă la pândă să te prindă cu cea mai mică greşeală ca apoi să te pună la index. Ajungi la concluzia că soluţia cea mai bună, în această situaţie, e să rămâi cuminte în banca ta, reprimându-ţi toate vorbele. Aştepţi să ţi se dea cuvântul altădată!

Horoscop 8 februarie 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii în această zi nu stau degeaba și reușesc să facă câteva lucruri, pe care le planifica de mult timp. Este o zi în care acest nativ combină mai multe treburi și încearcă să le reușească pe toate. În a doua jumătatea zilei, gemenii se vor odihni și vor primi niște musafiri sau poate chiar vor vizita niște oamenii apropiați. Nu este exclus că pot cunoaște un nou om, care poate juca un rol important în viitorul lor.Decizia pe care o iei azi se va dovedi a fi exact gura de aer proaspăt de care aveai mare nevoie într-o perioadă de extenuare fizică şi psihică. Faci altceva decât de obicei şi schimbarea de program sau de preocupare are efecte excelente asupra ta. Îţi ridică moralul, îţi dă chef de acţiune, îţi readuce zâmbetul pe chip şi chiar un sentiment de eliberare după o perioadă plină. Orice ai face azi, adu-ţi aminte de sufletul tău, de nevoile sale cele mai ascunse, pentru că meriţi şi tu un repaus ocupându-te de activităţi lejere, relaxante, vesele, poate chiar în compania copiilor. Cei mici îţi pot duce aminte cel mai uşor că nu merită să-ţi faci griji pentru nimic!

Horoscop Adi Bunea 7-13 februarie 2022. Taurii obţin o promovare la serviciu, în timp ce activitatea Racilor la locul de muncă va fi afectată. Fecioarele trec prin situaţii nefaste care le storc toată energia
Horoscopul zilnic Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt încurajați în această zi și primesc o mulțime de complimente. Din acest motiv, zodia rac simte o responsabilitate față de alți oamenii pentru a demonstra că poate mai mult. Astrele mai arată că vor apărea multe situații în această zi când racii vor fi puși în situația în care să iasă din zona lor de confort și riște, chiar dacă șansele de eșec sunt destul de mari. Este gata să riște.Găseşti exact echipa potrivită pentru a rezolva o situaţie pe care, de unul singur, nu reuşeşti să o mai gestionezi. Ceilalţi privesc lucrurile mult mai limpede decât tine tocmai pentru că nu sunt implicaţi emoţional. Împreună cu ei, vei cântări problema pe toate feţele şi vei descoperi mult mai uşor, punctele slabe şi căile de rezolvare. Uneori, ai nevoie de cineva care să te completeze sau, în cazul în care ai deja nişte opinii formate, să te aprobe de pe margine, de parcă nu ai fi prea sigur pe părerile tale. Dacă primeşti de la ei o confirmare, ai mai mult curaj să le pui în aplicare.

Horoscopul de azi Leu (23 iulie – 22 august)

În această zi leii își explorează la maxim talentul și resursele. Astrologii spun că pot primi mai multe vești legate de o afacere, eveniment sau concurs interesant. Este o zi cu multe schimbări legate și de viața lor personală. S-ar putea să afle un adevăr care îi poate șoca, fiindcă nu se așteptau așa ceva de la o persoană. În a doua jumătatea zilei, chiar pot avea noroc la bani și se pot trezi cu o sumă de bani în buzunar.Bazează-te în totalitate pe feelingul tău, pe intuiţie, pe ceea ce simţi în adâncul sufletului, pentru că nu te înşeală! Tu ai un talent cu totul aparte de a vedea lucrurile şi dincolo de aparenţe, ca atare vei simţi de la o poştă dacă un om e bun sau e rău, dacă o acţiune are sau nu şanse de izbândă, dacă sensul în care mergi duce undeva. Lasă-te complet pe seama acestor simţăminte cu totul aparte, pentru că ele îţi vor transmite exact ce trebuie să faci. Nu cere păreri sau sfaturi de la alţii: tu eşti propriul consilier perfect!

Horoscop 8 februarie 2022 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele în această zi sunt gata să treacă peste orice limită pentru a ajunge la scopul dorit. Sunt destul de periculoși, întrucât nu văd nimic decât scopul lor și nu este exclus că pot supăra pe cineva apropiat. În a doua partea zilei, poate accepta o invitație la o întâlnire sau eveniment important. De asemenea, are posibilitatea să facă cunoștință cu un om, pe care îl simpatizează.Nu te lăsa învins de critici sau de reproşurile care vin către tine pe diverse tonuri. Ai alături de tine oameni nervoşi, puşi pe ceartă, şi tu intri în colimatorul lor de la te miri ce. Dar nici tu nu eşti prea blând sau prea amabil, ci sari şi tu la atac, pe de o parte pentru a-ţi apăra punctul de vedere pe care ceilalţi îl judecă, şi pe de altă parte şi pentru că ai un as în mânecă ce merită folosit pentru o victorie totală. Cu cât tonul lor devine mai agresiv, cu atât devii şi tu mai bătăios, pentru că nu suporţi să-ţi spună alţii ce să faci.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele pot întâlni pe cineva în această zi și își vor da seama că unele sentimente încă nu au dispărut. De asemenea, mai poate conștientiza care au fost principalele greșeli care au dus la o anumită despărțire sau situație neplăcută. În a doua jumătatea zilei, acest native nu vrea să stea acasă și să se plictisească, dar alege să petreacă timpul frumos alături de niște oamenii speciali.Nu te lăsa păcălit de un moment mai dificil cu care dai azi piept, pentru că, după ce va trece, îţi vei da seama că a avut mai degrabă o conotaţie pozitivă. Îţi arată de fapt cât de priceput eşti, cât de capabil eşti să depăşeşti astfel de momente, şi tocmai pentru că ai rezolvat totul cu brio, meriţi acum toate felicitările. Nu ţi-ai da seama câte ştii şi câte poţi să faci dacă nu ai trece şi prin probe de încercare, ca atare situaţia prin care treci azi, deşi te consumă la maximum, se va dovedi a fi un fel de premiu pentru tine. Ceea ce obţii te pune într-o lumină foarte bună, atât în ochii lumii, cât şi în ochii tăi. Stima de sine creşte, pentru că te lămureşti şi tu ce bine te descurci!

Horoscop 8 februarie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această zi scorpionii pot întâlni pe cineva special și poate să-l motiveze să înceapă ceva nous au să se apuce de un lucru pe care îl tot amâna. O zi plină și de emoții, deoarece poate avea un mic succes legat de un proiect sau chiar la locul de muncă. În a doua jumătatea zilei, se pot vedea cu niște prieteni sau rude pentru a petrece timpul frumos și a discuta despre un subiect sau eveniment.Tu eşti azi un fel de punte între două dimensiuni diferite, între cer şi pământ, între divin şi uman, pentru că reuşeşti să te concentrezi cel mai uşor în orice situaţie cu diferenţe şi extreme majore. Tu poţi să faci faţă cu brio pe oricare din aceste dimensiuni, pentru că ai o conexiune cu totul specială şi cu realitatea, cu ce se petrece concret în jurul tău, dar şi cu energiile înalte, spirituale, celeste, de unde îţi parvin azi cele mai interesante informaţii şi îndrumări. Asculţi ce-ţi transmite divinul din tine şi apoi transpui în practică, dar se poate şi invers: ce îţi doreşti să se întâmple aici pe pământ vine de sus! Canalul de comunicare e deschis în ambele direcţii!

Horoscop de azi Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii au o zi plină de emoții, pentru că trec prin mai multe evenimente și situații. În prima jumătatea zilei, vor fi plini de nervi și poate chiar vor plânge din cauza faptului că nimic nu mai merge așa cum își dorește. Iar în a doua partea zilei, nu mai poate de fericire, întrucât primește niște surprize și noutăți din partea unei persoane. S-ar putea chiar să primească și un răspuns destul de clar.Adu-ţi aminte cât de bine ai rezolvat, cândva, o problemă şi repetă reţeta de succes de atunci. Dacă o metodă a fost deja verificată şi a dat roade, de ce să nu o foloseşti iar şi iar cu aceleaşi rezultate? Spiritul tău întreprinzător îşi va lăsa amprenta pe orice activitate în care e nevoie de muncă, de efort, de concentrare, de organizare, iar azi ai toate resursele necesare unei reuşite depline. Tot ce iese azi din mâinile tale e demn de laudă, deci nu sta pe margine, nu lăsa comoditatea să te copleşească, pentru că e o zi cu energie ridicată ce merită valorificată din belşug. Pe ce pui tu mâna se transformă în aur, deci hai, la treabă!

Horoscopul zilnic Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii în această zi fac niște cumpărături pe care le tot amâna o vreme. Au nevoie de niște lucruri noi pentru ei, dar și pentru persoanele apropiate. De asemenea, viața personală lucrurile început să devină mai clare și acest nativ se liniștește. În a doua partea zilei, poate primi și o propunere în care capricornii pot avea posibilitatea să facă niște bani în plus și așa se pot pregăti pentru sărbători. Se încing dispute aprinse în mediul în care, de obicei, aveai relaţii armonioase cu toată lumea. De data aceasta eşti cam nervos şi refuzi dialogul paşnic, pentru că ai impresia că tu deţii soluţii la problemele tuturor. Dacă ceilalţi nu-ţi dau dreptate, ai tendinţa de a riposta agresiv, ceea ce tensionează atmosfera pe oriunde ai trece. Poate că această atitudine ofensivă este totuşi benefică, dar numai în acele spaţii în care trenează rutina şi plictiseala, pentru că mai vii tu cu un dram de energie.

Horoscopul de azi Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii în această zi au multe de făcut, dar încearcă să fie cât mai organizați și să le reușească pe toate. Vor face câteva drumuri pentru a stabili niște detalii legate de un eveniment sau proiect. Cu toate că în această zi au mai multe treburi de făcut legate de casă și de proiectele personale, această zodie reușește să se odihnească și să petreacă timp cu oamenii pe care îi iubește.Călătoriile în interes de serviciu sunt la ordinea zilei. Poate nu eşti tu în cea mai bună stare pentru a pleca la drum, dar, dacă e ordin de sus, faci cum spune şeful. Pe cât de abătut pleci la drum, pe atât de mulţumit vii înapoi, pentru a aduce la cunoştinţă tot ce ai reuşit să faci, pentru că e vorba de deplasări fructuoase, cu tot felul de probleme rezolvate cu succes. Veştile care sosesc de departe au semnificaţii speciale pentru planurile în desfăşurare, la serviciu, ca atare ţine cont de sfaturile sosite prin căile de comunicare la care ai acces.

Horoscop 8 februarie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

În această zi lucrurile merg bine, chiar foarte bine mai ales la locul de muncă sau la studii. Peștii se simt siguri pe sine și știu că dețin toate informațiile necesare pentru a depăși orice obstacol. De asemenea, peștii pot fi plăcut surprize în a doua partea zilei, când vor petrece mai mult timp cu o persoană importantă din viața lor. O seară plină de emoții și căldură.Ai alături de tine un om care îşi deschide inima în faţa ta tocmai pentru că are încredere deplină în sfaturile tale. Din prietenie sinceră, îi vei oferi ajutorul tău, convins că vei juca un rol cheie în rezolvarea problemei care îl macină. Nu eşti direct implicat emoţional, şi tocmai capacitatea de a rămâne detaşat de ceea ce trăieşte acesta te ajută să-i oferi un sfat corect şi concret. Îi vei câştiga respectul şi prietenia pentru o viaţă întreagă, pentru că simte că fără tine nu ar fi depăşit impasul.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!