EXCLUSIV Virgil Popescu, după scandalul cu George Simion din Parlament: „Nu mi-a fost frică, am şi eu o vârstă, am trecut prin multe. Voi depune plângere penală”

Ministrul Energiei Virgil Popescu a intervenit telefonic luni seară, în emisiunea Punctul Culminant, prezentată de Victor Ciutacu la România TV, pentru a oferi o reacţie în legătură cu incidentul petrecut în Parlament, unde George Simion l-a luat de gât pe Popescu, chiar când acesta se adresa plenului de la tribună.
Filip Stan
07 feb. 2022, 21:19
EXCLUSIV Virgil Popescu, după scandalul cu George Simion din Parlament:

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a fost agresat, luni, chiar la tribuna Parlamentului, de liderul AUR, George Simion, în timp ce ținea un discurs pe tema moțiunii de cenzură depusă împotriva sa.

„Am inceput raspunsul la motiune, aveam foarte multe lucruri de spus, masurile care s-au luat. Discutsul era foarte critic la adresa USR, cu tot ce s-a intamplat in Energie din 2016, cu ce masuri nu s-au luat. In timpul discursului domnul Simion tot vorbea din sala, ceea ce mai pot intelege, dar apoi a venit langa mine, punea mana pe mine, l-am rugat pe domnul presedinte sa ii spuna domnului Simion sa mearga la domnul Putin, sa ceara ieftinirea gazelor. Asta l-a deranjat foarte tare, pentru ca am si spus in discurs ca se stie cine a declansat aceasta criza.

EXCLUSIV Marius Budăi: „În PNRR nu se precizează la ce se face referire prin pensii speciale. Nu se pot rezolva inechităţile neprofesionist, punând toate în aceeaşi căciulă”
Suntem colegi, nu te gandesti ca ti s-ar putea intampla asa ceva. Paza SPP este pana la intrarea in sala Prlamentului, care este sacra si nu se considera ca ai nevoie de protectie. Sedinta a fost intrerupta, ne-am retras toti, s-a solicitat sa nu se mai discute motiunea, sa se treaca direct la vot miercuri. Colegii din USR si AUR au refuzat aceasta solutie si au intrat doar ei sa discute, deci s-a vazut din nou alianta dintre USR si AUR. Elegant era sa nu mai participe la aceasta discutie.

Cred ca pe langa restul dezbaterii, este un lucru mai grav. A mai fost creat un precedent, a fost si atacul asupra Parlamentului, nu se ia nicio masura si asta este grav.

Eu cred ca violenta nu are ce sa caute in Parlament si nici in societate. Domnul Simion isi cerea scuze, dar pe pagina mea de FB este plin de injuraturi din partea trollilor AUR.

Virgil Popescu: „AUR mă acuză că sunt complice cu furnizorii, USR mă ceartă pentru că i-am făcut hoţi pe furnizori”

Nu mi-e teama, am si eu o varsta, am trecut prin multe, dar se putea intampla orice. Eu mi-am dat masca jos ca sa pot tine discursul, domnul Simion nu avea nicio masca, a venit la cativa centimetri de mine si urla. Eu abia am trecut prin Covid, nu aveam nicio treaba, dar asa nervos cum era, poate avea ceva in mana si facea un gest necugetat. Nu ma mai mira nimic din ce s-ar putea intampla, daca nu luam masuri.

AM primit mesaje de la oameni necunoscuti, care spun ca apreciaza faptul ca am reusit sa ma abtin. Asta inseamna ca in Romania sunt oameni care realizeaza unde se poate ajunge daca minciunile domnului Simion nu sunt oprite. Nu il oprea nimeni sa se adreseze Parlamentului, dar sa vina amenintator si sa puna mana pe mine, asta nu este scuzabil in niciun fel.

Am primit si un mesaj de la o persoana din Constanta, care mi-a trimis o factura recalculata de furnizor si imi multumea ca m-am batut cu furnizorii pentru oameni. Pai care spune adevarul, AUR, care spune ca sunt complice cu furnizorii, sau USR, care ma cearta pentru ca am spus ca furnizorii sunt hoti? Astazi si-au dat mana si s-au ascultat unii pe altii vorbind.

Am si anuntat public pe FB ca voi depune plangere penala, pentru ca sunt elementele constitutive ale unei infractiuni. Trebuie ca aceste lucruri sa inceteze, iar daca eu sunt primul care trebuie sa depuna plangere penala, o voi face.”, a spus Virgil Popescu, în exclusivitate, la România TV.

Citeşte şi: Dacian Cioloş şi-a anunţat public demisia din USR: „Am militat pentru o deschidere a partidului spre mediul de afaceri, dar nu am obţinut susţinere. Este nevoie şi de o modificare a statutului”

Virgil Popescu şi-a anunţat poziţia şi pe Facebook:

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Țeapa luată de o româncă pe litoralul românesc. A făcut rezervare la un hotel care nici nu exista, iar ce a urmat a fost complet neașteptat
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Copil de 2 ani decedat în urma unui accident casnic la Bistrița
MediaFlux
A EXPLODAT prețul la ENERGIE! Cât a AJUNS să COSTE un Kwh
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!