Are 36 de ani și doar 20 de kilograme! Inițial a fost diagnosticată cu anorexie, iar după zeci de ani de tratament a aflat crudul adevăr

Are 36 de ani și doar 20 de kilograme. Nicolette Baker, o tânără din Cornwall, Marea Britanie, are dureri groaznice de stomac și nu mai poate de foame din cauza unei afecțiuni rare care îi afectează stomacul.
Filip Stan
08 feb. 2022, 10:59
Are 36 de ani și doar 20 de kilograme! Inițial a fost diagnosticată cu anorexie, iar după zeci de ani de tratament a aflat crudul adevăr

Are 36 de ani și doar 20 de kilograme! Tânăra a început să se confrunte cu durerile de stomac când avea doar patru ani, imediat după ce a mâncat. De atunci, a început să sară peste mese.

Medicii au diagnosticat-o cu anorexie, fiind nevoită să urmeze mai mult de două decenii tot felul de tratamente. Acest lucru a inclus hrpdnirea forțată și internarea la clinici de specialitate luni întregi.

În 2015, însă, Nicolette Baker a aflat că suferă de sindrom de arteră mezenterică superioară. E o afecțiune extrem de rară care afectează doar unul din 10.000 de oameni și duce la durere și greață la scurt timp după masă. Este cauzată de comprimarea unei părți a intestinului subțire de două artere, blocând digestia.

Nicolette Baker a spus că s-a simțit umilită în anii de tratament fiindcă a fost tratată ca o pacientă cu sănătate mintală. A explicat că a fost forțată să se îngrașe cu tot felul de regimuri de hrănire cărora sistemul ei digestiv nu le-a putut face față.

„M-am simțit complet umilită și identitatea mea a fost dezbrăcată în timpul acestor decenii de tratament, nu în ultimul rând pentru că pur și simplu nu am putut să le transmit profesioniștilor că nu am putut să suport mâncarea. Nu am avut anorexie pentru că voiam să fiu slabă. Pur și simplu nu am vrut să mănânc din cauza durerii pe care mi-a provocat-o”, a explicat ea, potrivit DailyMail.

O operație în cazul tinerei a fost exclusă din cauza numărului extrem de mic de kilograme. O singură clinică, care se află în Germania, a fost de acord să efectueze o procedură care i-ar putea salva viața. Această procedură presupune niște costuri totale de 50 de mii de lire sterline.

„Rezultatul operației nu este garantat, dar aceasta este ultima mea șansă de a-mi recupera calitatea vieții”, a spus ea.

Nicolette a reușit să strângă 90.000 de lire sterline din donații. „Nu știu dacă voi ajunge până la data operației, dar trăiesc pentru fiecare zi și speranța că mă pot face mai bine îmi oferă ceva de așteptat. Vă sunt recunoscătoare fiecăruia dintre voi. Toți cei care au donat în orice mod. Vă mulțumesc tuturor”, le-a transmis ea donatorilor.

Citește și A aflat că e însărcinată când era deja în șapte luni. La scurt timp, medicii au mai venit cu o veste – șoc: „Cvadrupleți! Eu și șoțul credeam că e o glumă”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...