Horoscop Mariana Cojocaru Valentine’s Day. Cum împarte Cupidon săgeţile. Cine are karma grea, cine primeşte inelul, cine găseşte sufletul-pereche

Celebrul astrolog a citit în stele şi vine cu previziuni pentru fiecare zodie în Luna îndrăgostiţilor. Lucrurile nu sunt roz pentru fiecare, deşi nu avem nicio planetaă retrogradă în această perioadă.
Alina Costache
08 feb. 2022, 14:30
Horoscop Mariana Cojocaru Valentine's Day. Cum împarte Cupidon săgeţile. Cine are karma grea, cine primeşte inelul, cine găseşte sufletul-pereche

Horoscop Mariana Cojocaru. Celebrul astrolog a realizat previziuni speciale de Ziua Îndrăgostiţilor 2022 pentru toate zodiile.

Berbec

Dragostea va ţine de compatibilităţi. Compatibilitatea este foarte importantă, unde crezi că funcţionează perfect, ceva e defect. Foarte mulţi sunt în căutarea unui suflet-pereche, a unui sortit, a unui destinat. Sufletele pereche sunt rare pe lumea. Berbecii sunt în căutarea unei relaţii profunde şi ar putea găsi pentru că planetele au intrat în mers direct, nu mai sunt piedici.

Horoscop Mariana Cojocaru Taur

Este o zodie fixă, pământeană şi acum pentru că avem o karmă în Taur, dragostea ţine de această karmă. karma însemnă foarte mult, nu aşa cum o privim noi, superficial. Poţi să-şi regăseşti o relaţie dintr-o altă viaţă. Cînd este karmă, trebuie să fim atenţie. Poate să fie o iubirre adevăratî sau poate să fie o relaţie care un timp să funcţioneze bine şi apoi săînceapă să scârţâie.

Gemenii

Gemenii au au pe Lilith, planeta pasiunilor dezlănţuite. Vor fi între pasiune şi trădare de Valenine’s Day.

Rac

Se dă startul la pasiuni în februarie, să fei atenţi. Vom analiza mai în amănunt din primăvară cum e cu iubirea pentru Raci.

Horoscop Mariana Cojocaru Leu

Va pune dragostea între carieră şi familie, fiecare sunt puse pe câte un taler. Dacă există un dezechilbru, lucrurile pot să ia o altă turnură, dar de Ziua Îndrăgostiţilor vă spun eu, Mariana Cojocaru, că va fi în echilibru.

Horoscop Mariana Cojocaru Fecioara

Iubirea trece prin stomac, Fecioara este o zodie de pământ, raţională. Se va gândi întotdeauna la cum arată ziua de mâine. Este greu să bucuraţi o fecioară, mai bine nu vă legaţi la cap dacă nu ştiţi în ce vă băgaţi. Nu creaţi probleme Fecioarelor,

Mariana Cojocaru, previziunile amoroase pentru 2022. Racii au de-a face cu mari ispite VIDEO

Balanţă

Balanţa, de Valenine’s Day, dacă nu face din iubire o artă, atunci se spune că dragostea nu există. Ele sunt în esenţă sensibile, romantice, profunde. Dacă nu fac asta, apar dezechilibre şi ajungem iar la compatibilităţi şi ar putea apărea tensiuni în Paradis.

Horoscop Mariana Cojocaru Scorpion

Această zodie are o perioadă foarte importantă cu Soarele în Vărsător, iar karma face triere, pot trece prin tot felul de teste, probe, check-points. Mulţi trag ca să reziste relaţia, alţii sunt certăreţi, dragostea cere foarte multă implicare, aşa că unii la bal, alţii la spital.

Săgetător

Dragostea se înfiripă la un loc de muncă nou. Cum ei sunt aventurierii zodiacului, rar rămân la o singură relaţie, iar, dacă rămân, le fug ochii, aventura e aventură. Depinde foarte mult şi de ce este pe astrograma fiecăruia dintre noi, a spus mariana Cojocaru la emisiunea lui Brancu.

Capricorn

De Valenine’s Day, Capricornul are exaltări în iubire, e un sistem de ecuaţii existenţiale. Are o altă aură în această perioadă

Horoscop Mariana Cojocaru Vărsător

Vărsătorul vede dragostea ca o nemurire în sensul cel mai frumos,pentru că există iubire pură. Dragostea pluteşte în aer.

Peştii

De Valenine’s Day, vor gândi iubirea prin varianta sacrificiului, în partea profundă, spirituală. Se dedică total persoanei iubitei.

Mariana Cojocaru. Când se termină pandemia, tensiuni sociale, scumpiri explozive și mari schimbări: „Până spre primăvară sunt unele aspecte care mă îngrijorează.

Lucrurile încă nu s-au temperat. Anumite decizii cred că se vor lua undeva spre finele lui aprilie şi începutul lunii mai şi la nivel macro, pentru că noi, vrem nu vreme, cam depindem celor de afară, cum am observat. Şi, deciziile vor fi în perioadele cu eclipsele.

Horoscop karmic 7-13 februarie 2022. Se dă block pe reţelele de socializare, trecutul tenebros iese la suprafaţă

În perioada următoare poate să apară un medicament, pentru că vine zona de invenţie şi de inovaţie. Uranus este în Taur unde va fi axa karmică. Un medicament care poate să limiteze escaladarea virusului, deci totul trebuie controlat.

Mariana Cojocaru: „Oamenii nu mai au răbdare”
Cu riscul de a muri, mulţi vor începe să spargă, să iasă în lume. Nu poţi să fii un soldat în casă, care doar merge la muncă şi se întoarce în casă, repede la găoace, ca şi şobolanul. Intrăm în Anul Tigrului. Tigrul nu este un animal blând, el imediat scoate ghearele. România are echivalent Vărsător-Tigru. Oamenii nu vor suporta. Cât să strângi cureaua? Vor fi revolte şi nu vor fi simple. La noi, tolerenţa e mare, dar când izbucnim, izbucnim bine şi devenim vulcani. Ei trebuie să se gândească la situaţia din teren. Ne uităm la manifestările din străinătate, unde oamenii nu acceptă (…) Oamenii nu mai văd sensul vieţii lor, câtă vreme te trasformă în soldat fără uniformă. Şi atunci apar soldaţii în uniformă, pentru că cineva trebuie să tranşeze. Trebuie să se întâmple ceva”

Saturn poate să aducă nişte inventatori, cercetători, care să vină cu souluţii medicale foarte importante. Uranus va fi până spre vară în rezonanţa cu axa karmică, deci acolo se va întâmpla ceva care va estompa partea aceasta evolutivă pe pandemie, sper eu, neapărând alte probleme mai complicate şi mai complexe de atât. Lumea trebuie în continuare să fie atentă.

Mariana Cojocaru: „Din aprilie, Luna Neagră va intra în Rac”
Acum este pe casa a 12-a, pe astrograma României, casa afecţiunilor, care se pot croniciza şi a situaţiilor care pot scăpa de sub control, dar, din luna aprilie când va intra în Rac, va intra pe ascendentul României. Intrând pe acest ascendent, mai mult mă îngrijorează axa karmică din Taur şi Scorpion, care poate să atenţioneze asupra cheltuielilor care se fac, nu toate cu voinţa poporului român, la riscul de pierderi, de bunuri şi de bani. Bunuri acumulate în ani de oameni, bunuri foarte importante. Taur este zodie de pământ, Uranus este o planetă care poate să anunţe tot soiul de evenimente imprevizibil sau scăpate de sub control”, a spus recent Mariana Cojocaru.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Nu te vom uita! România a pierdut o stea. A fost cea mai adorată actriță
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei oameni au murit și cinci au fost răniți într-un accident în Giurgiu
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?