EXCLUSIV George Simion: „Am greşit şi ştiu că voi fi sancţionat, dar nu regret că l-am făcut hoţ pe Virgil Popescu”

Copreşedintele AUR George Simion a fost marţi invitatul lui Victor Ciutacu în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV, unde a discutat despre scandalul provocat în Parlament luni, când a avut o altercaţie cu ministrul Energiei Virgil Popescu.
Filip Stan
08 feb. 2022, 21:12
EXCLUSIV George Simion:

Parchetul General a anunţat, marţi, că s-a autosesizat şi a deschis dosar penal pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce George Simion l-a agresat pe Virgil Popescu, chiar la tribuna Parlamentului.

„În fapt, în urma materialelor de presă apărute în ziua de 7.02.2022, s-a reţinut că numitul George Simion, deputat în Parlamentul României, în timpul şedinţei Camerei Deputaţilor din aceeaşi zi s-a deplasat la tribuna plenului Camerei, în timp ce ministrul Energiei îşi susţinea discursul la moţiunea simplă împotriva sa, agresându-l pe acesta”, au mai precizat procurorii.

La rândul său, ministrul Virgil Popescu a anunţat că va depune plângere penală şi a cerut Secretariatului General al Camerei Deputaţilor înregistrarea video a momentului.

„Poate vor un dosar la CEDO pentru politie politica, ma gandesc. Ultraj ca ce, ca i-am facut bezele? Ei ne violenteaza de 30 de ani si eu i-am pus mana pe umar, nu le e rusine?

Si-au batut joc de noi, acum e deja evident in fiecare factura electrica, in fiecare RCA, iar noi sa stam sa ne uitam la ei si SImion e de vina, sa vedem ce imi mai inventeaza. AM facut o cerere penala pe numele lui Citu anul trecut, pe faptele de presupusa coruptie, iar Parchetul ne-a raspuns ca nu e treaba lor ce se intampla in Parlament.

Azi ne-au sunat niste oameni din comuna 1 Decembrie, de pe strada 19, care mi-au spus ca domnul ministru Popescu sta cu ei pe strada. In declaratia de avere nu este aceasta casa. Vreau sa stiu cine e proprietarul spatiului acolo. Daca e OMV Petrom? Nu stiu, dar vreau sa stiu.

M-am abtinut, dar ce roman care are mama bolnava si primeste factura tripla nu ar fi tentat sa-l loveasca pe Virgil Popescu? Am gresit si stiu ca voi fi sanctionat, dar nu regret ca l-am facut hot. In 2001 a fost retinut pentru inselaciune si fals. Ministru in cabinetul Citu, acum in cel al lui Ciuca. Retinut 24 de ore. Embargoul cu Serbia. Domnul Popescu atunci era director de PECO in Mehedinti. Sotia sa este intr-un conflict de interese, are opt benzinarii OMV in franciza.

600 de milioane de euro au fost catre o firma privata pusa de domnul Popescu in PNRR, cica fara stiinta lui Citu. Cine construieste centrala?, domnul Comanescu, finantatorul ministrului Popescu. Domnul Comanescu a sustinut mai multi politicieni, cica dezinteresat, l-a sustinut si pe domnul Chitac, de la Constanta. Domnul Comanescu nu isi plateste angajatii, dar finanteaza campanii electorale.

Aceeasi doamna care s-a autosesizat la mine pentru Holocaust sau nu stiu ce, este cea care a spus anul trecut ca nu e treaba Parchetului ce se intampla in Parlament.”, a spus George Simion la România TV.

George Simion: „Acest Vasilică Militaru vrea să dea în mine pentru că am zis că nu vreau antisemiţi în partid, iar el scrie cărţi legionare”

Referitor la acuzaţiile conform cărora ar fi o creaţie a lui George Soros, prin intermediul Alinei Mungiu-Pipidi, George Simion a spus că nu se pune problema şi că totul ar fi o înscenare.

„Toate satanele. N-am stat niciodata sub pulpana doamnei Pipidi. Haideti sa-i citim editorialele doamnei Pipidi. Era sa adorm, m-au facut tigan, homosexual, numai sorosist nu ma facusera. AM mai vazut poza aceea cu mine, domnul Nicusor si doamna Clocotilde. SI m-a intrebat cineva ce cautam acolo. Daca arati doar o poza, si nu arati si celelalte 7, arata ca si cum as fi aliat. Dar din ziua aia am poze si cu domnul Ghita, si de la PSD, cu doamna Andronescu, si cu domnul Basescu si Tomac. Cine arata poza aia e rau intentionat, pentru ca SImion, ca militant pentru unirea cu Basarabia, a fost la toate partidele si am fost primit si balacarit ca m-am dat cu Ghita.

Cu doamna Mungiu Pipidi, atunci, am fost la masa mai multi. Era o doamna de la Demos… Cand a venit Ciolos s-a facut o conferinta de presa, sa spuna societatea civila ce vrea de la premier. SI eu am spus ca vreau unirea cu Basarabia.

Acum, acest Vasilica MIlitaru a facut o insailare de trei lei, pentru ca am zis eu ca nu vreau antisemiti in partid, iar el scrie carti legionare si s-a gandit sa dea el in mine.

Acum aud ca am luat amenda de 3.000 de euro in Spania, am innebunit de tot.”, a adăugat Simion.

Întrebat dacă se delimitează de Călin Georgescu şi de Claudiu Târziu, George Simion a spus că nu se pune problema, poziţie confirmată şi de copreşedintele AUR, intrat în direct prin legătură telefonică.

„Nu m-am delimitat de nimeni si eu imi respect promisiunile, cuvantul meu are valoare. Nu dau pe nimeni afara, sunt presedintele AUR si nu ma da nimeni afara. Suntem singurul partid in care mereu o sa avem aproape unanimitate.”, mai spune Simion.

Citeşte şi: Sorin Ovidiu Vîntu şochează: „Comunismul este o soluţie pentru România. Sistemul politic actual este depăşit, este toxic”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
România propune un plan pe șapte ani pentru ajustarea deficitului bugetar
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'