Ştiinţă şi magie, în Bucureşti: Vedeta Discovery, magicianul Ben Hanlin, vine în România

Ben Hanlin, unul dintre cei patru magicieni care prezintă noua emisiune "Ştiinţă şi magie" de pe Discovery Channel, se va întâlni cu fanii Discovery din România în cadrul unui eveniment unic ce va avea loc pe 24 ianuarie, în sala Epika din cadrul Cinema Digiplex (Băneasa Shopping City), începând cu ora 20.00.
Cristina Dinu
16 ian. 2013, 17:20
Ştiinţă şi magie, în Bucureşti: Vedeta Discovery, magicianul Ben Hanlin, vine în România

Considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri magicieni din Marea Britanie, Hanlin continuă să-i fascineze pe cei care asistă la numerele sale de magie. Membru al prestigioasei organizaţii dedicat magicienilor din întreaga lume, Magic Circle, Hanlin a cucerit publicul cu prestaţiile lui uluitoare din “Daybreak” (ITV) şi “Britain’s Got Talent – 2011”.
Cu această ocazie, Discovery Channel lansează o nouă aplicaţie pe pagina sa de Facebook prin intermediul căreia fanii din România pot obţine invitaţia la evenimentul ce va avea loc pe 24 ianuarie. Accesul se face gratuit în limita a 250 de locuri, în baza unei invitaţii electronice, transmise prin sms.

Evenimentul va fi difuzat integral în direct pe pagina de Facebook a Discovery Channel.

Începând din 6 ianuarie, Discovery Channel difuzează în fiecare duminică de la ora 20.00 un nou program captivant în care patru magicieni te surprind cu numerele lor de magie. Elementul care face ca acest program să fie diferit de orice alte producţii despre magie este că fiecare demonstraţie este susţinută de explicaţii ştiinţifice. Programul Ştiinţă şi magie este difuzat pe Discovery Channel în 210 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, regiunea Asia-Pacific şi America Latină.

Fiecare episod începe cu un truc surprins de camerele ascunse şi culminează cu numere sofisticate, de mari proporţii, într-o combinaţie fascinantă de magie şi ştiinţă. Rezultatul este o îmbinare de expunere teatrală şi principii ştiinţifice – totul, amplificat de reacţiile pe care le are publicul înainte şi după fiecare asemenea moment.

“Magicienii sunt absolut sclipitori. Experienţa şi pasiunea pentru ceea ce fac vor revoluţiona cu adevărat domeniul magiei şi vor trezi interesul telespectatorilor noştri pentru acest domeniu. Am văzut deja că programele dedicate magiei de stradă pot să funcţioneze foarte bine, dacă sunt realizate aşa cum trebuie. Iar acest program are exact ce-i trebuie şi anume, argumentele ştiinţifice care stau la baza numerelor de magie prezentate,” a declarat Sarah Davies, Vice President of Production & Development for Factual programming, Discovery Networks International.  

Ştiinţă şi magie este produs pentru Discovery Networks International de compania Objective Productions. Sarah Davies este producătorul executiv pentru Discovery Networks International. 

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din România pentru tineri. Aici e bine să locuiești, duci o viață frumoasă și liniștită
Capital.ro
A doua recalculare a pensiilor. Are loc tot în 2024. Pensionarii, puși la plată
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
A fost activat sistemul de CONDUS FĂRĂ MÂINI. Poate fi încercat 3 luni, fără costuri
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Investiție de 8 milioane de lire pentru producția de nanoparticule ce captează gaze cu efect de seră
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...