Survivor România 2022. Vedeta care ar putea da toate calculele peste cap, este anunţul zilei

Ruby a apărut la o eduţie precedentă a Survivor, așa că mulți fani s-au întrebat dacă și-ar dori să repete experiența. tentaţia este mare, deoarece emisiunea de la ProTv aduce profit pentru vedetăşi audienţe mari pentru post.
Alina Costache
09 feb. 2022, 12:52
Survivor România 2022. Vedeta care ar putea da toate calculele peste cap, este anunţul zilei

Survivor România 2022. Ruby a fost una dintre vedetele Survivor, în varianta Kanal D, dar ediţiile mult mai glamour de la Pro Tv sunt ca un magnet pentru vedetele din showbizul românesc. Ruby se numără printre vedetele care nu refuză niciodată o nouă provocare, astfel că a participat în numeroase emisiuni de-a lungul timpului.

Cornel Dinu dezvăluie motivul pentru care nu se uită la Survivor România 2022. Ce femeie din showbiz îi place lui „Mister”: „E nu numai frumoasă, dar și deșteaptă!”

Ruby este mulțumită de faptul că a avut parte de asemenea experiențe inedite, însă cântăreața consideră că există mereu oameni noi care ar trebui să se bucure de asemenea experiențe. Vedeta a rămas cu amintiri frumoase din Republica Dominicană. „Am avut parte de majoritatea experiențelor frumoase care sunt în acest moment la televizor. Frumusețea lor are legătură cu faptul că ele se întâmplă atunci, chiar dacă rămâi mereu cu pofta și dorința de mai mult. Așa trebuie să se întâmple, trebuie să fim realiști.

Sunt mereu oameni noi care merită să se bucure de experiența aceasta. Mi-aș dori ca numeroase experiențe precum „Survivor”, „Asia Express” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” să fie cumva deschise întregului public. Toată lumea ar trebui să se bucure de ele. Experiențele nu pot să fie înlocuite cu altceva în sufletul tău, mi-ar plăcea să ne îmbogățim toți inimile cu aceste lucruri.”, a spus, pentru playtech.ro, Ruby.

Survivor România 2022. Ruby este acum implicată la „Dancing on Ice”, eminsiunea lui Mihai Petre. „Nu prea reușesc să urmăresc, eu ajung foarte târziu acasă, în jur de ora 8, după ce termin antrenamentele. Mi-am propus ca în aceste trei luni de „Dancing on Ice”, în fiecare seară după ce ajung acasă să fac un duș, să mănânc și să stau două ore la pian. Totuși, mă mai uit la intriga episoadelor. Nu urmăresc atât de aproape încât să îmi dau cu părerea, ei știu cel mai bine ce trăiesc acolo. Sunt de părere că este o experiență dificilă, care îți pune la încercare fizicul, dar și psihicul. Este normal să cedezi. Cu siguranță o să treacă toți prin momente bune și grele, dar acest lucru o să îi unească și o să îi facă mai puternici.”, a adăugat Ruby.

Survivor România 2022. Ana Dobrovie a fost eliminată din echipa Războinicilor de la „Survivor România”. Ediţia de marţi, lider de audienţă

Din echipa Războinicilor de la „Survivor România”, Ana Dobrovie a fost eliminată marţi. Emisiunea de la Pro TV a fost urmărită de 1,9 milioane de telespectatori, fiind lider de audienţă. Înainte de a pleca acasă, Ana Dobrovie a spus: „Ştiu că am gura mare, mi se spune de fiecare dată. Îmi pare rău de cuvintele pe care le folosesc. Sper să învăţ cât mai repede posibil să schimb asta. Vreau să rămân în relaţii cu toţi concurenţii, chiar dacă aici ne-am certat. Afară cred că o să fie diferit […] Îmi pare rău că plec atât de devreme”.

Marele câştigător al Survivor România 2022. Un fost concurent a dezvăluit numele
În premieră, concurenţii au luptat ieri în Jocul pentru Comunicare. Cei care au reuşit să primească un prim semn de la cei dragi au fost Războinicii, care au câştigat cu 10 la 5.

Ediţia care s-a încheiat cu o nouă eliminare a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 20.28 – 23.28. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.3 puncte de rating şi 28.2% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 5.0 puncte de audienţă şi 13.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1,9 milioane de români au urmărit concurenţii, iar în minutul de aur, la ora 22.09, peste 2,5 milioane de telespectatori erau în faţa televizoarelor.

Duminică, de la ora 20.00, luni şi marţi, de la 20:30, ediţii noi incredibile cu multe surprize şi probe extrem de puternice. Nu mai există limite, de acum fiecare pas înseamnă evoluţie şi apropiere de premiul cel mare.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'